Rigtig godt produkt, fin leveringstid og deres masse-kÞb lÞsninger for protein pulver er rigtig gode! Plus, kÞber det fordi ernÊringen er lige dét bedre, i min holdning ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse. Jeg har handlet pÃ¥ siden 3-4 gange efterhÃ¥nden. Varerne kommer altid overraskende hurtigt (inden for et par dage). Jeg har primÊrt kÞbt proteinpulver og vitaminer. SÊrligt prote... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mm sports var hurtige til at fÃ¥ sendt min bestilling afsted, har et stort udvalg og fornuftige priser. Dog fÃ¥r de "kun" 4 stjerner, da produktet jeg har kÞbt ikke rigtig har den virkning som jeg hav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deres oversized t - shirts er virkelig oversized ift andre jeg har prÞvet, de er ogsÃ¥ meget lette og behagelige at trÊne i. Jeg syntes det er Êrgerligt at de ikke har en ordentlig stÞrrelses guide pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MM Sports er en af Nordens stÞrste leverandÞrer af kosttilskud, trÊningstÞj og trÊningstilbehÞr. FÞlg os for inspiration, nyheder og enestående tilbud!
ãã³ããŒã¯
Vi var i butikken i Fisketorvet med en kammerat. Efter vores kÞb sÃ¥ vi at der var 20% pÃ¥ fÞrste kÞb for medlemmere. DÃ¥rlig stil af medarbejdere ikke at informere om dette. Det der var mere flabet var den kommentar vi fik da vi nÊvnte det. âNÊste gangâ..

MM Sports Danmark ããã®åç
I had a disappointing experience at your new store in Fisketorvet, Copenhagen.
While making a purchase, I only noticed after paying that there was a sign offering 20% discount for members. It would have been appropriate to inform customers about this before completing the transaction.
When I mentioned it afterwards, the response I received was that I could use the offer next time. This came across as dismissive and not very helpful

MM Sports Danmark ããã®åç
Alt var normalt for kÞb over nettet, jeg fik kvittering og blev holdt orienteret om, hvor min pakke var. Så ankom den, og jeg fik en kode til pakkeboksen. I FÞtex tastede jeg nummeret til boksen, og den gik op, men der var IKKE nogen pakke - boksen var tom. Jeg klagede til FÞtex, men de har ikke ansvar for boksene. Jeg kunne ikke rinde nogen kontaktadresse til jer. Så NOGEN har neglet min pakke, og jeg har mistet mine penge.
Jeg kan derfor ikke anbefale MM Sports og Budbee til andre, kun advare dem.

MM Sports Danmark ããã®åç
Hurtig levering af fine varer til en fornuftig pris.