Modemedia.se レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Jag beställde emblem till navkåpor. Leveransen kom inom några dagar, vilket var toppen! Dock blev det fel och jag fick fel emblem. Efter lite mailkonversation fick jag svar att nya och rätt emb... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Hej Beställde m3 speglar till min e92 2007 och är sjukt nöjd fick hem de på 3 dagar beställde på måndag morgon och fick hem de på torsdag morgon. Var sjukt bra kvalitet och priset är ju ingen ting... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag är verkligen imponerad av både företaget och produkten jag fick hem. Det märks tydligt att de har höga krav på kvalitet och att de vill lägga mycket omtanke bakom det de vill säljer. Prod... もっと見る

企業情報

1. インターネット ショップ
  2. ・
  3. Smart Shop

当該企業による記述

Här hos oss kan du köpa bilstyling som bilaccessoarer, tillbehör, dekaler, emblem, centrumkåpor, hjulnav emblem, ventilhattar, bälteskuddar, fälgemblem, roliga prylar till din bil, nyckelringar, nyckelskal, bilnycklar, modellbeteckning emblem, Styling, biltillbehör, OEM look styling, bildofter, dörrbelysning, Vi folierar även alla bilar till önskade färger och ordna custom dekaler till din bil efter dina önskemål. Styla din bil hos oss och njut av uppmärksamheten du får på gatorna. Hittar du inte det du söker? då kan du Kontakta oss så Ordnar vi det genom vårt breda nätverk med världens leverantörer Vi uppdaterar sortimentet med nya produkter varje dag och har marknadens bästa kvalité och pris. Håll utkik efter nya spännande produkter / styling till din bil. Vi är störst i Sverige på emblem, centrumkåpor, bilstyling, biltillbehör, bilaccessoarer till alla bilmodeller. FÖLJ OSS PÅ sociala medier för fler bilder/inspiration och även monterings bilder på våra produkter. Tiktok https://www.tiktok.com/@modeme... Facebook: https://www.facebook.com/bilac.. Instagram https://www.instagram.com/mode... Du kan även besöka vår fysiska butik i Stockholm Järfälla Spjutvägen 5G Välkommen in till oss på L.M Fordonsstyling AB Öppettiderna varierar för tillfället så kontakta oss gärna före besök. Kontakta oss här https://www.modemedia.se/custo..

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 174件

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Jag beställde emblem till navkåpor.

Jag beställde emblem till navkåpor.
Leveransen kom inom några dagar, vilket var toppen!

Dock blev det fel och jag fick fel emblem.
Efter lite mailkonversation fick jag svar att nya och rätt emblem ska skickas.

Felet var inte från min sida men fel uppstår ibland. Det viktiga är att man tar ansvar och ordnar det.

2026年9月30日
Modemedia.se ロゴ

Modemedia.se からの回答

Hej
Det ä bara att skicka ett mejl så löser vi det. Emblemet verka du ha fått fel, men angående kåporna så har du inte läst produktbeskrivningen, där framgår det väldigt tydligt hur storlek 65mm ser ut. Och varför den storleken inte finns med kromringar, kan även skriva det här. Har du inte original audi fälgar så kan man inte förvänta sig att audi original centrumkåpor ska passa icke original fälgar.

Läser man produktbeskrivningen så ser du denna info, ska du ha original audi kåpor, då får du skaffa original audi fälgar.

5つ星のうち5の評価

Mycket nöjd med mitt köp

Mycket nöjd med mitt köp! Beställningen var enkel och smidig, och kommunikationen var tydlig och professionell. Snabb hantering och bra service. Jag ser fram emot att få hem min beställning. Rekommenderar verkligen Modemedia.se!❤️

2026年9月19日
5つ星のうち1の評価

Köp inget av detta företag

Köp inget av detta företag. Oseriös ägare + äger/bedriver andra "företag" med andra namn, men samma ägare.
Köper saker ifrån kina och säljer dyrare.

Riktiga bedragare :)

Uppdatering:

Har köp av er tidigare utan att något dök upp. Ni ville att jag skulle ta bort omdömet för att jag skulle få en ny eller pengar tillbaka.

” Vill du att vi skickar den på nytt så får du ta bort ditt omdöme så skickar vi en ny till dig.” 😂

2026年9月2日
Modemedia.se ロゴ

Modemedia.se からの回答

Hej
Vilket skitsnack. Återkom med ditt ordernr så kan du bevisa det, i annat fall kommer vi anmäla dig. Du har gjort det till hobby att bara skriva negativa omdömen till företag. Skaffa dig ett nytt hobby

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。