Vi Àr nöjda med bemötandet och arbetet gick snabbt.Men vi undrar så hÀr i efterhand om vi verkligen fick ett tÀckande jordlager som utlovades då marktÀckningen mest består av gamla rötter och stenar
Söder Möja 1:128.VÀrmdö..
LönnvÀgen 2, 18443, à kersberga, ã¹ãŠã§ãŒãã³
Söder Möja 1:128.VÀrmdö..
De var effektiva och duktiga på att hitta problemen med det gamla avloppet

Moderna Avlopp ããã®åç
Hanteringen mot kommun gick otroligt fort och smidigt, installationen och montering gick fort . Nu vÀntar vi bara på larm från pumpgrop och ytterligare matjord som utlovats..

Moderna Avlopp ããã®åç
Mycket nöjd med hela processen från offert till utfört arbete. Helt enligt tidplan och dessutom något biligare Àn budgeterat.

Peter Allestam. Grisslehamn
Allt fungerade bra. Från en lugn och trevlig införsÀljning till all hantering inför pappershantering till kommunen till sjÀlva installationen. Kan verkligen rekommendera företaget

Moderna Avlopp ããã®åç
Vi var i behov av ett enskilt avlopp och mötte först en sÀljare (Simon) som kom ut på plats och gav information om olika lösningar. Simon var lÀtt att få tag på och stÀlla kompletterande frågor.
Vi fick en offert som tog höjd för eventuellt tillÀggsbehov av pump, så vi visste totalpriset. Alla kontakter med myndigheter m.m. sköttes av Moderna avlopp och nÀr vi vÀl fick en tidsplan, så följdes den och allt var klart som utlovat. Dessutom behövdes inte pumpen så installationen blev något lÀgre pris Àn det vi tagit höjd för. Vi Àr mycket nöjda och rekommenderar varm Moderna avlopp. Carl T NorrtÀlje, Idö

Moderna Avlopp ããã®åç
Jag har haft mitt avlopp i 1 år nu och har aldrig behövt bry mig om drift med mera. Det Àr precis som jag vill ha det.
SjÀlva installationen och projektet gick smidigt. Det som var krångligt var att förstå kopplingen till existerande system, eftersom jag har eget vatten med vattenrening som backspolas regelbundet. Det gjorde inkopplingen annorlunda.

Moderna Avlopp ããã®åç
Smidig och bra hjÀlp för att projektera och få alla tillstånd. Otroligt snabbt installerat (ett par dar för hela anlÀggningen) endast några dagar efter att vi fått tillståndet klart. Reningsverket har fungerat klockrent. Moderna Avlopp hade fått en femma om man varit lite bÀttre på efterarbetet efter grÀvning etc och var Àven svår att få kontakt med. HÀr finns lite förbÀttringspotential.
Torbjörn Frank
Ljusterö

Moderna Avlopp ããã®åç
Mycket hjÀlpsamma och snabba med all t,från att fixa alla papper och dokument till kommunen,snabb och bra leverans och installation av reningsverk.
De kryddar fakturor med timmar. Ãven att de inte levererar rÀtt sorts jord jag bestÀllde men försökte ta betalt för en dyrare jord. Litar inte pÃ¥ vad kunderna sÀger utan antar att deras arbetare gör rÀtt. TrÃ¥kig attityd frÃ¥n arbetsledarna, som att jag var till besvÀr för att jag krÀver mer.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã