Tilbage til mit liv Jeg var et sted, hvor alkoholen havde fuldstÊndig kontrol over mig. Jeg kunne ikke selv finde vejen ud â uanset hvor meget jeg Þnskede det. Da jeg kom pÃ¥ MÞllen, Ê... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min mor har vÊret i behandling der. 5 uger, rekord tid for behandling af en afhÊngighed . Pengemaskine uden lige. Dyrt og penge ud af vinduet. Behandlerne jeg mÞdte, havde fÃ¥et sig et nyt misbrug, trÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er i dag d 11.03.2021 kommet hjem fra behandlingscenter MÞllen med det udfald at vÊre clean efter massivt misbrug i 5-6 Ã¥r, og reelt set i 14-15 Ã¥r. Hvis du skulle vÊre i tvivl, om hvorv... ãã£ãšèŠã
Efter Ã¥rs nytteslÞs kamp mod alkoholen, fandt jeg ved et tilfÊlde frem til MÞllen. Det er jeg og min familien dybt taknemmelige for idag. Den topprofessionelle hjÊlp pÃ¥ MÞllen har givet mig mulighed f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã¢ã«ã³ãŒã«äŸåçæ²»çããã°ã©ã
- äŸåçæ²»çã»ã³ã¿ãŒ
- è¬ç©äžæ¯æ²»çã»ã³ã¿ãŒ
- å€å ä¿è·æœèš
- å¿ççæ³å£«
- ãªãã㪠ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Professionel alkoholafvÊnning og misbrugsbehandling. Vi er et lille behandlingshjem som ligger i de smukkeste omgivelser og har lavet misbrugsbehandling siden 1998. Her får du hjÊlp til problematikker omkring Alkohol, Kokain, Hash og medicin.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vejen tilbage til livet.
Tilbage til mit liv
Da jeg kom på MÞllen, Êndrede noget sig. Jeg blev mÞdt som menneske, ikke som et problem, og jeg fik de vÊrktÞjer, jeg havde brug for, til stille og roligt at begynde at tage mit liv tilbage.
Det har ikke bare vÊret et behandlingsforlÞb â det har vÊret en livsÊndrende rejse for mig.
Jeg var i dÞgnbehandling fra den 20. juli 2024, og jeg har vÊret Êdru siden da.
EfterfÞlgende deltog jeg i efterbehandling i et år med månedlige mÞder, som virkelig har vÊret med til at holde mig på sporet.
Noget af det, der betyder allermest for mig, er, at jeg stadig har en god kontakt til MÞllen. Det giver en tryghed at vide, at jeg ikke står alene.
I dag fÞler jeg, at jeg har fået mit liv tilbage. Jeg er dybt taknemmelig for den stÞtte, omsorg og Êgte engagement, jeg har mÞdt hele vejen.
Jeg kan kun give MÞllen mine varmeste anbefalinger.
Jeg kan varmt anbefale MÞllen.
Jeg kan varmt anbefale MÞllen.
Jeg landede selv i behandling d. 29/11-2025 for alkohol og Kokain misbrug på MÞllen efter en intervention med min familie.
MÞllen er årsagen til at jeg har fået mit liv tilbage, og at jeg idag har et vÊrdigt liv, som jeg kan nyde med mine bÞrn og min kÊreste. Uden MÞllens hjÊlp ville der for mit tilfÊlde ikke have vÊret et liv sammen med kÊreste og bÞrn idag.
Jeg var igennem et behandlingsforlÞb på 6 uger. I lÞbet af dette forlÞb har jeg gennemgået en enorm personlig udvikling, hvor jeg igen har fået mod på at leve livet uden stoffer og alkohol på livets premisser.
Ãn af de ting der har hjulpet mig meget i min udvikling er, at det er en forholdsvis lille og intim gruppe klienter der er pÃ¥ stedet ad gangen, sÃ¥ der er god tid fra behandlernes side til at tage hÃ¥nd om den enkelte klients behov.
Under et behandlingsforlÞb pÃ¥ MÞllen fÃ¥r man en god tilknytning til AA og NA, jeg var til AA mÞder ude af huset 3 gange om ugen, sÃ¥dan at det ikke er âfarligtâ og en hel naturlig ting at komme afsted til mÞder nÃ¥r man kommer hjem fra sin behandling.
MÞllen kÞrer en mÃ¥nedlig efterbehandling 12 mÃ¥neder efter det primÊre forlÞb sÃ¥dan at man ikke stÃ¥r âaleneâ i den fÞrste svÊre tid efter hjemkomst.
Jeg er alt i alt meget taknemmelig for at jeg fik muligheden for at få behandling på sådan et kompetent og professionelt behandlingstilbud.
GÞr dig selv og din nÊrmeste den tjeneste.
Jeg kan virkelig anbefale MÞllen, hvis du vil ud af dit misbrug og få dig selv tilbage.
Man kan virkelig mÊrke at personalet vil dig, uanset om de har mange Ã¥rs Êdrulighed/clean tid, eller om de er uddannet behandlere eller ej. Det der sÊrligt udskiller sig, fx ift. Offentligt regi, sÃ¥ har alle ansatte en fortid med misbrug bag sig, og ved hvad vi kÊmper imod â det gÞr en verden til forskel. Man kan simpelthen ikke lÊse sig til de erfaringer, tankegangen en misbruger besidder â for det er sÃ¥ svÊrt at forstÃ¥! - ogsÃ¥ selv for en misbruger. At at personalet selv deler deres historie, vide at de har stÃ¥et med tilsvarende forfÊrdelige udfordringer, giver en tryghed, forstÃ¥else og trovÊrdighed. Jeg har flere gange oplevet pÃ¥ MÞllen, at de favner tidligere klienter, faktisk meget mere end hvad man kan forvente â det var sgu dejligt at se og opleve. Man er altid velkommen til at ringe efter âudskrivelsenâ (man opfordres faktisk til det, og med oprigtighed)â hvis man har det svÊrt, eller bare for at sige at det gÃ¥r godt i den âvirkeligeâ verden.
PÃ¥ MÞllen er der plads til dig, din historie og dig som menneske â men der er ogsÃ¥ en tydelig forventning om, at du selv tager ansvar for din proces. En god balance mellem individuel stÞtte og egen indsats.
Der arbejdes med strukturerede rammer, som skaber ro og forudsigelighed. Samtidigt får man en solid viden om sin sygdom, hvilket giver indsigt, perspektiver, og forståelse for egne mÞnstre og reaktioner.
Under opholdet lÊrer man sig selv bedre at kende, pÃ¥ godt og ondt, i et trygt miljÞ. Der er fokus pÃ¥ fÊllesskab, og samarbejde i hverdagen â bl.a. husholdning, madlavning, som understÞtter struktur og ansvarsfÞlelse.
Vi kommer ogsÃ¥ ud af huset, og mÞder andre der har vÊret i samme situation eller lignede, det giver hÃ¥b, genkendelse og fÞlelsen af ikke at stÃ¥ alene. Jeg har til disse AA mÞder oplevet en hel del, som har vÊret pÃ¥ MÞllen til behandling, som alle taler rigtigt godt om stedet, som deres redning ud af misbruget â ogsÃ¥ mennesker som har vÊret pÃ¥ andre behandlingssteder, som ikke havde fÃ¥et sÃ¥ gode redskaber med pÃ¥ deres vej.
Det er ikke kun en dans på roser, det er hårdt, der bliver grÊdt nogle tårer, men du gÞr det ikke alene. Mennesker kan godt tåle at gå i stykker, hvis mennesker omkring dig tåler dig imens - og det gÞr de på MÞllen.
Vi tager 24 timer af gangen sammen, mindre hvis det er mere overskuelig.
Det VIRKER hvis VI medvirker.

Februar 2025 Êndrede mit liv
Blev indlagt på Behandlingscenter MÞllen i Februar 2025 og kan i dag fejre 1 år uden alkohol.
Tak for hjÊlpen jeg fik og for den hjÊlp min hustru fik.

Behandlingscenter MÞllen & Misbrugsbehandling ããã®åç
Jeg fik en fantastisk behandling!
Jeg fik en fantastisk behandling!
Startede med omsorg fra super sÞde mennesker. Da jeg var kommet lidt ovenpå, blev der tilkoblet terapeuter med sindssyg hÞj kvalitet og erfaring fra misbrug.
Jeg er i dag startet på et nyt kapitel af mit liv med nye indre vÊrdier.
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde de fået det.
Ingen anmeldelse
Ingen anmeldelse.
I skriver intet om pris. Der er jo Þkonomi bag. Har jeg midler til at komme i behandling hos jer.
Vh. Johnni Larsen
Fantastisk beliggenhed
Fantastisk beliggenhed, rigtig sÞde behandlere, men uden virkning pÃ¥ pÃ¥gÊldende misbruger. DesvÊrre. ð¥²ð¥²
Fint tilbud - men ikke for alle
Et udmÊrket behandlingscenter, hvor hjertet er placeret det rigtige sted, men hvor tiden har overhalet minnesota-konceptet for en stadigt stÞrre portion af misbrugere.
Hvis jeg skal generalisere er tilbuddet velegnet til klassiske alkoholikere (5 ud af 5 stjerner der). Groft sagt altså manden (og kvinden) på bÊnken eller på vÊrtshuset, hvis tankesÊt er lidt mere en-dimensionelt, og trÊnger til et realitets-tjek. De personer profiterer i hÞjere grad af at blive indlemmet i et tankesÊt, et fÊllesskab og en struktur, der i det store og hele former deres hverdag og livsverden.
Nye generationer af misbrugere med stÞrre fÞlelsesmÊssige kompleksiteter (fx psykiske og identitetsmÊssige) skal lede efter mere skrÊddersyede tilbud, som sÞger at komme rundt om en stÞrre del af mennesket. I en moderne livsverden kan alkoholmisbrug sjÊldent reduceres til at man er alkoholiker, og her kommer tilgangen lidt til kort, fordi den primÊrt ser mennesker ud fra den linse: 'jeg er alkoholiker', og behandler ud fra den forståelse.
Dermed ikke sagt at yngre generationer ikke også kan profitere af behandlingen, men min vurdering vil vÊre at sucess-raten er lavere.
Baggrunden for min standpunkt er primÊrt funderet i mange års pÊdagogisk og behandlingsmÊssigt arbejde med hhv. hjemlÞse, voldsramte kvinder og anbragte bÞrn og unge på dÞgntilbud - dette foruden en efterfÞlgende uddannelsesmÊssig overbygning i socialt arbejde. Jeg trÊkker dog primÊrt på erfaringer fra praksis.
FÊllesnÊvneren i mit arbejde er at problemstillinger hos misbrugere (og personer i risiko for at udvikle misbrug) er blevet stadigt mere individuelle og komplekse og dermed svÊrere at finde virksomme tilbud til.
Et stadigt stÞrre antal af de personer jeg har haft under mine vinger, ville jeg derfor ikke anbefale stedet eller tilgangen til den dag i dag, fordi tilbuddet i sin grundform fortolker verden relativt stringent og ufleksibelt. Der er enkelte - typisk de lidt Êldre - hvor det dog stadig ville vÊre en reel mulighed, som er vÊrd at overveje. Og hvor jeg har set den her type tilgang virke bedre end nogen anden tilgang.
I den forbindelse er det vÊsentligt at forstå, at der også er en risiko forbundet med ethvert forlÞb man måtte vÊlge eller sende sin pårÞrende på, sÊrligt når forlÞbene er så intensive og udstikker relativt rigide måder at fortolke og strukturere verden på.
En analogi kan findes i min gamle kÞrelÊrer, som var voldsomt trÊt af elever der havde modtaget undervisning hjemmefra, fordi han skulle aflÊre dem en masse dårlige vaner de havde tillÊrt sig inden.
Det samme kan siges om min oplevelse som pårÞrende i dette tilfÊlde. Vedkommende har investeret mange ressourcer i at blive 'omprogrammeret' ud fra mÞllens minnesota-tilgang, men står nu tilbage med en masse byggeklodser, som er svÊre at aflÊre og/eller modificere. Samtidigt har redskaberne vist sig ikke at vÊre tilstrÊkkelige ift. at afhjÊlpe misbruget og de bagvedliggende årsager til, at vedkommende falder tilbage i misbrug.
Her hjÊlper det ikke at vedkommende har postet en god portion penge i projektet, og er relationelt investeret i menneskerne bag. Det gÞr i praksis nederlaget ved at acceptere at man skal gå en anden vej betydeligt stÞrre, og minnesota-konceptet modarbejder i dette tilfÊlde muligheden for at arbejde fra andre vinkler.
ForlÞbet gav vedkommende en forbedret livskvalitet i en periode, og der er ingen garanti for at andre tilgange havde vÊret bedre. Men i retrospekt er tankesÊttet en klods om benet for den videre behandling den dag i dag.
FÊllesskabet og strukturen er i den forbindelse dragende - og til tider hypnotiserende - men når virkeligheden og hverdagslivet står for dÞren er principperne svÊre at efterleve, hvis ens problemstillinger er (for) komplekse.
Så afsluttende en grundig overvejelse på om minnesota-kuren er den rette vej for dig eller din pårÞrende. Stedet er fint, men opererer primÊrt efter gamle dyder, som ikke er for alle. Kan man sÊtte kryds ved, at alkohol er det altoverskyggende problem er det vÊrd at overveje.
Håber i kan tage kritikken ind hvis i lÊser med fra mÞllen. Vil på ingen måde anfÊgte at der ikke kan anlÊgges andre og mere positive vinkler på stedet og jeres tilgang, men min personlige oplevelse er, at stedet henvender sig til en stadig mindre målgruppe.
Håber i påtager jer et socialt ansvar når i screener, og at inputtet her kan bidrage positivt til jeres videre proces. Der er stadig brug for jeres tilbud til de rigtige kandidater.
Fup anmeldelser
"Fantastisk behandlingscenter â€ïžðð»â€ïž
Et godt sted med en rigtig god Ã¥ndâ€ïž
Arbejdet bliver gjort meget professionelt og de ansatte har hjertet med i det de laver ..
Det blir ikke bedre ..."
Denne "anmeldelse" er skrevet af en ansat...
Selvros er der masser af, - selvkritik intet!
Professionelle med hjertet pÃ¥ det heltâŠ
Professionelle med hjertet på det helt rette sted.
Har vÊret i behandling på MÞllen og jeg takker Birthe, Kim, Knud og Torben af hele mit hjertet, for jeg idag er ude af mit misbrug.
Mega professionelle behandling af dygtige folk, som også har hjertet på det rette sted og VIRKELIG Þnsker at hjÊlpe folk.
Kan kun komme med de varmeste anbefalinger herfra.
Det bedste jeg har gjordt for mit liv âŠ
De har hjulpet mig til en vej i livet hvor jeg kan vÊre clean og Êrdru med et super prof hold af personale
Kommende mÊrkedag.
Om to dage, har min kÊreste et års dag, som Êdru alkoholiker. I vores historie er det lig med, at det er et år siden han blev indskrevet til behandling på MÞllen.
Vi havde vÊret derude til samtale få dage inden, og det ville vÊre lÞgn at sige, at Michel var ubetinget begejstret for udsigten til at gå i behandling. TvÊrtimod var han overbevist om, at ingen i denne verden kunne hjÊlpe ham i det hul han befandt sig i. Faktisk frygtede jeg lidt at Michel ville trÊkke i land, og at jeg dermed måtte gennemfÞre det endelig brud som var den konsekvens jeg havde stillet ham i udsigt, hvis ikke han blev Êdru og fik arbejdet med både sit temperament og selvmedlidenhed.
Men en kort samtale med Torben på altanen, fik alligevel skabt en gnist i Michel, og det blev aftalt at han skulle indskrives om mandagen.
Jeg ved i dag, at Michel var ved at springe fra mange gange i lÞbet at den weekend der gik, men afsted kom han mandag.
Behandlingen kender jeg, af gode grunde, ikke så meget til. Men jeg ved, at jeg var ved at brÊkke mig over Michels fortsatte selvmedlidenhed, som jeg fik fornÞjelsen af at hÞre på, hver eftermiddag, i telefonen.
Til sidst måtte jeg melde ud, at det ville jeg simpelthen ikke bruge min tid på. Michel fÞlte sig forladt, men han indså at han måtte i gang med at arbejde med sig selv, og sådan blev det. Vi stoppede med at snakke i mobilen om eftermiddagen, og skrev i stedet blot to korte beskeder.
Michel fortÊller at han, efter fire uger på MÞllen, pludselig en morgen havde den aha-oplevelse der gjorde, at han erkendte at han er magteslÞs overfor alkohol og at han ikke kan styre sit eget liv.
Der er ingen tvivl om, i vores sind, at det arbejde personalet på MÞllen har gjort, i den tid Michel har vÊret i behandling, har sat gang i den udvikling der har gjort, at Michel nu meget snart kan fejre sin et års mÊrkedag. Vigtige, har de efterfÞlgende månedlige efterbehandlinger, også vÊret!
Der er ingen tvivl om, at alkoholikeren selv er ansvarlig for sin udvikling, men Michels historie er et godt eksempel på, at han/hun kan lykkes selvom tvivlen er stor og motivationen lille. Vigtigst er det at gÞre forsÞget, også selvom det ikke lykkes fÞrste gang.
Vi vil til evig tid anbefale behandlingscenter MÞllen! Uden dem, havde Michel ikke vÊret hvor han er i dag.
Et godt sted at komme sig og vil manâŠ
Et godt sted at komme sig og vil man vÊre Êdru får man fantastiske vÊrktÞjer med hjem
Stedet der gjorde min far Êdru
Efter mange år, som aktiv alkoholiker, og en fravÊrende far, tog min far valget at komme i behandling hos jer.
13 år tÊller vi i dag, og jeg har min far endnu.
Jeres metode, system, tilgang og omsorg hjÊlper de mennesker, som har brug for det.
Tak â€ïž
Jeg ankom på Behandlingscenter MÞllen d. 17/11-2022 som en slået mand. Jeg anede ikke mine levende råd for at komme ud af det mareridt mit liv var blevet til som fÞlge af et massivt alkohol- og stofmisbrug. I de syv uger jeg var indskrevet har jeg fået en vÊrktÞjskasse til at håndtere livet på livets betingelser uden brug af alkohol og stoffer. Jeg har i dag vÊret Êdru og clean i 17 måneder og det har MÞllen en stor aktie i. Tak for at have mÞdt mig med forståelse, kÊrlighed og for at have givet mig evnerne til at håndtere mit eget liv. Tak for jer.

Behandlingscenter MÞllen & Misbrugsbehandling ããã®åç
Jeg fik min far tilbage igen
Min far har vÊret i behandling på MÞllen og det har gjort ham Êdru. Tak til behandlingscenter MÞllen for stÞtten og hjÊlpen til min far

Behandlingscenter MÞllen & Misbrugsbehandling ããã®åç
En livsreddende Behandling - tak!!!
Tak til Behandlingscenter MÞllen og behandler teamet for at hjÊlpe mig til Êdruelighed og stoppe mit misbrug. At jeg gik i behandling og fik hjÊlp til at stoppe mit destruktive misbrug har reddet mit liv, givet mine bÞrn deres far tilbage og familien samlet. Sikke en gave at få i livet.

Behandlingscenter MÞllen & Misbrugsbehandling ããã®åç
Fantastisk sted, reddet mit liv!
Fantastisk behandling, det har Êndret mit liv for altid

Super god behandling
Super god behandling!
Kompetente og omsorgsfulde behandlere og personale.
LÊkre omgivelser.
Kan varmt anbefalesð
Tak til MÞllen
Tak til MÞllen . Jeg har fået min sÞn tilbage . Jeg kan stÊrkt anbefale stedet . Professionel og kompetente medarbejder som i den grad tager fat på udfordringen . En god humor og imÞdekommenhed .Efter endt behandling er der efterbehandling af den tidligere misbruger og familien .
Som pårÞrende bliver du hÞrt og bliver tilbudt pårÞrende weekend , det ser jeg frem til .Som pårÞrende bliver du om nÞdvendigt , forelagt forskellige måder at håndterer problemstillingen på. Jeg fik anbefalet stedet af en god ven , som selv har vÊret på MÞllen Tak for det. Efterflg. har jeg talt med andre som har vÊret i behandling på MÞllen , der er kun roser til overs .
Jeg er rÞrt og glad over livet og jer .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ