レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

VÀrdelös hemsida. Falska priser. Borde stÀngas ner, resorna antingen finns inte eller blir till slut flera hundra eller tusen kronor dyrare Àn vad momondo anger. SÀmsta hemsidan jag nÃ¥gonsin har anvÀn... もっず芋る

NÃ¥t Àr galet! Hittade en resa som fanns och vi försökte boka. Det kom fram att nÃ¥got var fel med sidan och att vi skulle försöka igen. Vi provade frÃ¥n olika datorer, startade om och vi kunde se at... もっず芋る

Momondo must remove the travel agencies who are obviously scam artists from their search engine, otherwise customers will stop trusting Momondo and start to use a different flight search engine. As e... もっず芋る

Blir sÃ¥ kolossalt irriterad över deras prissÀttning. NÀr jag söker pÃ¥ Momondos hemsida kommer det upp jÀttebra priser, lÃ¥t sÀga "priser frÃ¥n 250 kr." NÀr jag sedan gÃ¥r in pÃ¥ destinationen och skall jÀ... もっず芋る

䌁業情報

1. フラむト怜玢サむト
  2. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Currently momondo is not responding to reviews posted to this page. If you require assistance, have concerns or wish to share an experience you had please reach out via www.momondo.co.uk/support. We have a dedicated team ready to respond and assist you. Thank you! Our mission at momondo is to help people experience the world by creating their favorite travel tools. With every query, momondo searches other sites to show travelers the information they need to find the right flights, hotels, rental cars and vacation packages.

1.2

(1,685)

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Troppo 1 stella

Questo sito Ú inequivocabilmente una truffa; trovi un'offerta per hotel, volo o altre prenotazioni, clicchi sull'offerta e il prezzo aumenta di centinaia di euro. È consigliabile prenotare direttamente dai siti delle compagnie aeree/hotel o tramite Edreams, evitando questi siti poco affidabili.

2023幎12月20日

It used to be good

It used to be good.
Good results are often full with no longer valid/expired schedules, broken links, server errors etc.
partnerships with AirEuropa and Flysmarter simply show broken links!

2023幎11月27日
自発的なレビュヌ

Book ALTID direkte hos flyselskaberne.

Book ALTID direkte hos flyselskaberne.
Momondo er fin til sÞgning. Men når det kommer til at booke mÞdes man af lÞgn og fusk. Bureauerne, der henvises til, og som Momondo giver karakterer på 8-10 ligger på under 3 i kundernes vurdering i Trustpilot!!
De deler åbenbart de penge, som lokkes ud af folk.
Brug sÞgemaskeinen og BOOK ALDRIG via de bureauer Momondo henviser til.

2023幎11月8日
自発的なレビュヌ

Taka prawda momondo się popsuło

Taka prawda momondo się popsuło, to juÅŒ nie jest wiarygodna wyszukiwarka. Próbowałem kupić bilet za jej pomocą. Niestety tak jak piszą poprzednicy po wybraniu lotu i zatwierdzeniu płatności nawet po pobraniu pieniędzy z konta pojawia się informacja o wzroście ceny biletu niby u przewoźnika. Tłumaczenie poniÅŒej ÅŒe ceny zmienił przewoźnik jest kłamstwem, tak kłamstwem poniewaÅŒ robiłem zamówienie teÅŒ przez momondo i procedurę zacząłem na innym komputerze i cena wyjściowa była niÅŒsza oczywiście po dojściu do płatności przewoźnik zmienił cenę. Tak było przez 3 dni i co więcej u 3 dostawców (booking, gotogate i trzecia nie pamiętam która juÅŒ w ogóle był podejrzana. Tak wiec uwaÅŒajcie na momondo to nie dość ÅŒe wkurza klienta ale dla mnie to zwykłe naciągactwo. JuÅŒ sobie darowałem szukanie z momondo. Jedyna korzyść to dzięki temu ÅŒe momondo poleciło booking do zakupu biletu i po takim numerze sprawdziłem co się dzieje z booking tam dopiero masakra. Poczytajcie o rezerwacji hoteli i przekrętach na Twoją kasę i dane osobowe. Horror z którym booking nic nie robi. JuÅŒ niestety przyszły czasy ÅŒe nie moÅŒna ufać firmom które niby mają nam pomóc. A co zrobisz jak wykupisz bilet i zarezerwujesz hotele opłacisz na 3 tyg. pobyt gdzieś daleko i na 2 dni przed dowiesz się twój lot został odwołany z niewiadomych przyczyn i masz propozycję lotu 3 dni w przód ale za wyÅŒsza kasę i wtedy bilet nie przepadnie a jak nie to juÅŒ Twój problem. Tak zrobili mojej córce w zeszłym roku. Najpierw Rayaner wypuścił ofertę taniego w miarę lotu ludzie pokupili bilety a na 2 dni prze lote przysłali sms z odwołaniem lotu i propozycja zakupu w innym terminie oczywiście droÅŒej. Tak to działa. Unikajcie momondo, bookingu i tanich przewoźników. Masakra

2023幎10月24日

SVINDEL

Hvordan kan i samarbejde med firmaer RGS:SE og TRAVELIS.DK der åbenlyst svindler kunder for deres betalinger.

bestiller og betaler for flyvebilletter med SAS, som bliver annulleret uden grund 3 timer efter..

Men de trÊkker pengene alligevel.

nu skal jeg så til at kÊmpe for at få pengene tilbage, for en rejse de selv har annulleret umildbart efter kÞbet

2023幎10月30日
自発的なレビュヌ

Hvad har i fået ny ejer eller kunne i

Hvad har i fået ny ejer eller kunne i alligevel ikke modstå fristelsen for at snyde med priserne og lade andre selskaber ÞdelÊgge det hele? I var engang den hellige gral og et skole eksempel på dansk standard og hvordan man skulle drive forretning med fokus og interesse for kunderne. Nu bliver man bare baghylet ved hvert tryk på enhver knap der er at trykke på. Vi var endelig kommet lidt frem. Tilbage til jungleloven igen med os kunder!

2023幎10月30日

Bank charges

I have 2 bank charges on my account £19.90 x 2 yet after contacting the company they are telling me they haven't taken any money. Just appalling

2023幎10月10日
自発的なレビュヌ

Brug aldrig momondo til booking af fly

Brug aldrig momondo til booking af fly! Jeg havde problemer både ud og hjem pga. dem. På vej ud med ryan air skulle jeg igennem en verification proces da de ikke kan se min booking da jeg har gjort det igennem momondo.Jeg havde problemer da ryan air ikke godkendte mine knivskarpe billeder, så jeg havde fat i ryan air flere gange uden hjÊlp. Og hvis man ikke udfylder det skal man af med nÊsten 400 kr pr person pr vej. På vej hjem med norwegian fik jeg min taske stjålet dagen fÞr afgang med pas, telefon og visa kort. Selvom jeg havde tjekket ind på norwegias app kunne de ikke finde mig i systemet.. fordi jeg havde booket igennem momondo..Da jeg ville have fat i momondo for at få bekrÊftet min booking ift. norwegian er de smarte at de ikke har noget telefonnummer. Så ingen hjÊlp at hente. Mit råd er: brug momondo til at sÞge på, men bestil altid direkte igennem flyselskabets egen hjemmeside!

2023幎10月24日

A totally scam website

scammer
This site is totally a,scammer
First I rated 35 hotels they paid £16
Next they,asked me to deposit £50
I could remove £15 after ratings. Then a,luxury package come on site and says your assets is negative I paid £60 then started to rate in hope of rating 35 to remove my money but after a few clicks again my assets went negative again asked me to pay £98 and promised that I can withdraw all my money with benefit ..when I payed this then after 5 clicks on ratings on hotels again my assets got negative ...so I stopped I am sure they are not in London...everything is fake and scams
In total I was ripped off £200

Date of experience: 12 June 2023

2023幎6月11日

Fraudsters!!! SCAM!!!

I was contacted on WhatsApp by someone from Manpower offering me a job, then they forwarded me to an agent who explained what the job is like, rating hotels on a platform (35 tasks). On the third day, they started giving me luxury packages which I had to pay to get my compensation, I could not afford to pay all of them so they made me pay insurance so the merchant could cover any future luxury, and then they locked my password to make me pay for a reset and verification. I spent all this and now they are asking me to pay another fee to renew my subscription as it's gone inactive as they haven't responded for more than two weeks. Unfortunately, I've lost lots of money as they are very well-trained fraudsters. I reported it to Action Fraud but they didn't even make the effort to call me or investigate, absolutely useless. CEL Solicitors are trying to get something from the bank if they agree to pay compensation, fingers crossed. It is really disappointing that you have been a victim of fraud and the police could not do anything.

2023幎6月18日
自発的なレビュヌ

Book IKKE Ryanair gennem Momondo!!!!

Book IKKE Ryanair gennem Momondo!!!!!
Bookingen gik let og nemt igennem, MEN fÃ¥ timer EFTER bookingen var gennemfÞrt modtager jeg en e-mail fra Ryanair, om at de IKKE godkender min booking, da de IKKE samarbejder med en tredjepart. Jeg skal derfor verificere mig selv, for at fÃ¥ adgang til Ryanairs hjemmeside, hvor bla. indcheckningen, 24 timer inden afgang, skal foregÃ¥. DETTE GØR JEG!
Dagen inden afrejse forsÞger jeg at logge ind, men hverken bookingsnumret eller min e-mail er eksisterende pÃ¥ Ryanairs hjemmeside. Jeg kommer i kontakt med en servicemedarbejder fra Ryanair, som pÃ¥ ingen mÃ¥de er samarbejdsvilling - sÃ¥ INTET HJÆLP AT HENTE!!!! Alt dette resulterer i, at vi skal betale 55 euro pr person pr fly, for at checke ind i lufthavnen. Da vi er 4 rejsende skulle vi af med sammenlagt 420 euro for indcheckning tur/retur. CHOKERNDE og MEGET UTILFREDSSTILLENDE!!!!!!! Jeg ved i virkeligheden ikke hvem vi er aller mest skuffede over - Ryanair eller Momondo, for at sÊlge deres billetter vel vidende om at Ryanair afviser passagerer, som ikke booker flybilletten direkte hos dem.

2023幎9月13日

Misbruger fortrolighed

Jeg har desvÊrre fået bestilt en flybillet gennem Travellink, som Momondo henviser til. Udover det virkelig var elendig service, ja, så sker det, at Momondo nu giver alle mine nye sÞgninger videre til Travellink. Hver gang jeg sÞger en flyrejse, kommer automatisk en ny fane/vindue op på min PC med Travellink.

Ikke nok med det, så får jeg også private mails herfra, som om jeg havde begyndt at bestille den flyrejse, jeg sÞger på. Alt er udfyldt, og kommer jeg til at trykke på en knap (submit), ja, så er flyrejsen bestilt. Altså de forsÞger at lokke en til at bestille flyrejsen.

Det er fuldstÊndig uacceptabelt og forrykt, at Momondo videregiver oplysninger på den måde, blot fordi jeg en enkelt gang har bestilt en rejse den 20. maj 2023 gennem Travellink. Det har jeg aldrig givet tilladelse til.

Jeg har forsÞgt at trykke på "afmeld" på Travelinks beskeder, men den virker ikke. Jeg har skrevet til Travellink og bedt dem stoppe, men det affÞder blot nye reklamemails. Jeg har nu sendt dem i spam-boksen, men det kan ikke vÊre rigtigt.

BemÊrk også, at Momondo ikke har nogen kontaktmulighed, så man kan bede dem stoppe dette.

Nu vil fremover bruge Kayak.dk i stedet.

2023幎9月8日
自発的なレビュヌ

Momondos kundeservice er intet mindre

Momondos kundeservice er intet mindre end dyb kritisabel. De viste afgange, bagagevalg og priser som vises stemmer slet ikke overens med de priser man mÞder, når man viderstilles til at kÞbe billetterne hos online rejseagenter. Momondo administrerer ikke reservationer eller betalinger. Så priserne er på ingen måde retvisende. Sker der fejl, eksempelvis som hvis du sÞger på Momondo, og ikke har en sÞgehistorik, er standard kalenderdatoen sat en måned ude i fremtiden. Denne indstilling er baseret på de generelle prÊferencer for rejsende, som kigger efter mindst en måned fÞr rejsens start. Hvis denne detalje ikke bemÊrkes som kunde, viderestilles man til en online rejseagent i tiltro til at afrejse dato er sat korrekt sat. Den videre procedure er hos online rejse agenterne er uigennemsigtig og fyldt med ekstra fees valg og tilvalg, hvilket resulterer i at man som kunde nemt kan overse den fejl der er sket hvis man ikke ved at Momondos system dato vÊlger en måned ud i fremtiden. Jeg opdagede fÞrst booking fejlen efter at kÞb og transaktion var gennemfÞrt og jeg fik fremsendt min endelige billet pr. mail. Ved opstået fejl er det stort set umuligt at kommunikere med nogle af de involverede parter. Generelt elendig kunde service. Man mÞdes af AI chat robotter, der ikke kan hjÊlpe, ingen telefonisk kontakt er mulig, mail svar er no- reply baserede, og online rejseagenterne påråber sig retten til no refund/ non changable tickets uanset hvad fejlen end måtte vÊre. De billetter online agenterne tilsyneladende kÞber af flyselskaberne er non refundable, og alligevel henviser de til flyselskaberne ved eksempelvis opstået booking fejl, som naturligvis ikke kan hjÊlpe, da billeten ikke er kÞbt direkte af dem. Så eneste mulighed er at kÞbe en ny billet.
Det minder om bondefangeri af alle involverede parter.

2023幎9月4日

Bondefangeri

Pris på rejse til alanya 1167 kr med Kiwi.com, -og der står hak ud for håndbagage og indchecket bagage, -men når man så kommer ind og bestiller skal man betale 500 oveni for 1 stk bagage. Når jeg kan se hvad stort set alle andre skriver herinde, må jeg bare konstatere at Momondo er rent bonde-fangeri, financieret af de firma'er som de betjener, -heriblandt kiwi.com.

2023幎8月29日