Toiletforhold ved Nyborg er særdeles ulækre - meget beskidte. Ligner at der aldrig bliver gjort ordentlig rent. Også kiosk og café er meget misligholdt. Stedet ved Nyborg anvendes rigtig meget af fo... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har bestilt og modtaget 2 fede paraplyer. Super plotte og god kvalitet 🤩 de kom lyn hurtigt og var pakket godt og sikkert. Kan varmt anbefales...
Aldrig mere mad hos Monarch. Jeg vender tilbage til madpakken det er både meget, meget bedre, og langt billigere. Fik fish and chips, som ville have fået en englænder til at bryde grædende sammen, og... もっと見る
Kommer ofte på trafikcenter Slagelse. Søde og smilende medarbejdere, altid hjælpsomme, rent og nydeligt. Vi havde senest et lille problem. Jeg henvendte mig til Restaurantchef Helle Larsen for at bekl... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Overskidte toiletter og beskidte…
Overskidte toiletter og beskidt kantiner! Faktisk var det så slemt, at det var helt bizart.
Besøgte først Monarch i Karlslunde, da vi skulle på toilet og ville samtidig købe noget mad til turen. Det droppede vi dog hurtigt, da kantinen inden døre var beskidt og havde skrald på gulvet. Det var dog intet i sammenligning med, hvordan det så ud i udendørs-arealet! Uden for var askebægrene på bordene så overfyldte, at cigaretskodderne trillede ned af bordene og flød overalt på jorden. Kaffekrus og alskens skrald lå spredt over arealet, så man næsten troede, at man var havnet i et U-land. Det gad vi ikke, så vi kørte videre. Vi stoppede så ved den efterfølgende Monarch (kan desværre ikke huske navnet men den næste Monarch i kørselsretning mod Fyn). Her måtte det jo blive bedre, men nej. To ud af tre toiletter var i ordets bogstaveligste forstand, smurt ind i afføring og var tilstoppet. Der var store plamager af afføring på toiletbrættene, og kummerne var overfyldt og tilstoppet af papir, urin og afføring. På den baggrund ønskede vi ikke at besøge kantinen, som dog godt kunne være helt anderledes og af en god standard, men vi gad slet ikke at gøre et forsøg, siden toiletterne så sådan ud.
Det var så bizar og trist en oplevelse, at jeg er helt målløs. Ja, jeg sætter af den årsag aldrig mine ben i en Monarch igen.
Dårlig mad og service
Holdte på Monarch Karlslunde og skulle have noget at spise. Har aldrig fået så dårlig en service. En doven knægt der dårligt gad tage mod vores bestilling. Vi fik vores mad troede det var en børne portion. En håndfuld pomfrit og 26 ærter 135KR.
Den super doven fyr gad dårligt at hente noget bestik da alt var tomt.
HOLD JER FRA DETTE STED , DET ER IKKE 20KR VÆR
Spis ikke her, kør videre til til et andet sted.
Monarch ved Nyborg.
Lørdag 26-02-2022 kl. ca. 18:00
Bestilte 2 burgere, meget lang ventetid, da vi endelig fik vores mad var den ikke det værd som vi betalte, bollen var meget tør og bøffen var overstegt, så skomageren ville være meget glad for den til at forsåle sko med.
Det eneste der var værd til at indtage, var de sodavand vi købte.
78 kr for 2 kopper kold cappuccino ved…
78 kr for 2 kopper kold cappuccino ved Knudshoved. Dårlig oplevelse
Fy for pokker
Fy for pokker. Ved knudshovedet lignede det et bombet lokum. Møghamrende beskidt i corona tider FØJ
Usmagelig pasta - mega dyrt
Her til aften var min datter og jeg på vej hjem efter en tur på sjælland, og besluttede os for at få lidt mad på Monarch, Kildebjerg på Fyn. Vi bestilte en gang Pasta Cabonarda og Blomkålsfriter med gulerodspure og salat..
Hele herligheden kostede 218 kr...Det eneste der var i top var prisen, for maden var elendig: Pasta'en var smattede, sovsen smagte af pulver, baconen var blød. I det hele taget var den Pasta Carbonarda ikke 119 kroner værd, tværtimod..Det samme gør sig gældende med de 5 forkølede kolde blomkålsfriter vi også fik. Vi forsøgte at få kontakt til noget personale, men de var som sunket i jorden....Det var ganske enkelt en elendig oplevelse, og jeg vil ikke anbefale nogle at spise på Monarch
Elendigt og alt for dyr.
Kaffen var ikke værd, at drikke så den lod vi stå. Franskbrøden var tørt. Og priserne er alt for høje. Det er både billigere og bedre det man kan købe på tanken ved siden af. Så her handler vi fremover, når vi er på farten.
UHUMSKE TOILETTER PÅ MONARCH NYBORG:
UHUMSKE TOILETTER PÅ MONARCH NYBORG:
TOILETTERNE ER SÅ ULÆKRE AT JEG OG IØVRIGT MANGE ANDRE DER BESØGTE STEDET IGÅR LØRDAG 25/9 var dybt rystede. Det tangerer de mest ulækre toiletter jeg har set.
Efter at have set dem, skulle jeg ikke nyde noget af at nyde mad på stedet, med tanke på om man også “ går til tilberedning af maden” som til rengøring af toiletterne.
Toiletbrættet var som det absolut eneste ok rent, men gulvet var møgbeskidt, hygiejnebind lå og flød i en pose på gulvet og så var der mindst 1/2 m lange sorte spindelvæv ned fra hele loftet. Luft tørrerne virkede hverken på herre eller dame toilettet. Hvis nogen ordner de toiletter skulle de skamme sig. Der var ingen seddel der kunne fortælle hvornår toiletterne sidst var rengjort. Der skulle velsagtens også stå “ rengjort for 7 dage siden”. Føj.
Magen til ulækre toiletter skal man…
Magen til ulækre toiletter skal man lede længe efter 🤮
Monarch - Tuelsø N
Værre kassebetjening skal man lede længe efter!
Vil have Mayo til mine pommes frites. Men det havde han ikke forstået, og så måtte op og købe noget Mayo.
Brødet til min franske hotdog blev smidt ud og de kunne ikke finde ud af at give mig pengene tilbage, da jeg efterspurgte det. Håber alle vil boykottet det ringe og fuldstændig overprized koncept!
Dette var suverænt den ringeste burger…
Dette var suverænt den ringeste burger jeg har smagt i mit liv og de ringeste pommesfritter. Bvadr og med den lange ventetid burde de kunne have lavet bedre resultat. Køb ikke mad her!
Pause i køretur ved Knudshoved…
Pause i køretur ved Knudshoved rasteplads. Der var tilbud i kiosken på 1 kaffe med croissant til 39 kr. jeg bestilte 1 kaffe med croissant og 1 te med croissant. Det viste sig, at tilbuddet kun gjaldt kaffe med croissant. Så jeg betalte 49 kr for te med croissant. Dårlig service!!
En lille ekstra ting: hvorfor er der kun grøn te og urteteer og ikke en almindelig earl Grey???
Ekstrem dårlig behandling
Jeg har lige købt bland selv slik. Smagte på det i bilen og da det ikke bar til at tygge, ønskede jeg at returnere varen. Dette kunne ikke lade sig gøre, da det havde været ude af butikken. Ville ikke tro på, at det var for gammelt OG ville ikke engang undersøge det. Da jeg bad dem smage, svarede dagens leder, at det ville han ikke, da han ikke lige havde lyst til slik!
Toilettet var klamt og flød med papir over hele gulvet.
Tænk at man vil behandle kunder sådan?
Monarch Nyborg- Rigtig dårligt mad 😔
Tuelsø feedback
Tuelsø:
Så koldt at sidde i restauranten at næsen løber!
Dyr morgenmad og meeeget tør croissant!
Æv for en oplevelse ;-(
Klammeste bagværk jeg nogensinde har…
Monarch Karslunde SYD
Klammeste bagværk jeg nogensinde har betalt overpris for.
Klokken 9.30 kunne man godt forvente at pølsehorn og croissanter var NOGENLUNDE frisk lavet. Men det jeg fik udleveret var så tørt og klamt at jeg ikke ville fodre min hund med det.
Der lå samtidig en HEL pizza som var skåret ud i slice, den lignede noget man havde trukket efter bilen. Føj.
Så nu sidder vi med 2 børn i bilen som tuder over det elendige bagværk vi har fået udleveret.
De 2 piger der var på arbejde den 2./1.-2020 kl ca 9.30 burde skamme sig over sin arbejds indsats. At man kan være så ligeglad er skræmmende.
Groteske priser kontra kvalitet
Grotesk. At give 59 kr for en morgen platte. Bestående af.
1 stk. bukosmørreost.
2 skiver død ost.
1 marmelade.
1/2 avocado.
1frossen smør.
Og 2 cl skyr.
1 stykke franskbrød
1 stykke rugbrød.
Syntes helt enkelt jeres priser er det rene tyveri.
Absolut dårligste mad du kan købe i…
Absolut dårligste mad du kan købe i Danmark . Dyrt og du får intet for pengene. Dårligt udvalg i varmt mad, og smørrebrød ikke bedre - hller ikke i kvaliteten.
Jeg forstår ikke at et så besøgt sted som Knudshoved vil være bekendt at servere sådant mad.
19.10.19
Trustpilot エクスペリエンス