Mortang Advokater レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en inkassosag hos Mortang Advokater Jeg har oplevet bÃ¥de at blive ignoreret, afvist og truet i de Ã¥r sagen har varet Jeg betalte mit udestÃ¥ende pÃ¥ inkassosagen den 27. august 2026, og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har brugt Jeppe Steen Hansen ifm med hushandler, testamenter og fremtidsfuldmagter. Jeppe har lÞst alle opgaver med kompetence og prÊcision - og med rettidig omhu. Hertil kommer en behagelig o... もっず芋る

Jeg brugte MORTANG ifm en hushandel og blev betjent af advokat Jeppe Steen Hansen. Min sag blev behandlet yderst professionelt og alt skete hurtigt og effektivt til den pris der var aftalt. Jepp... もっず芋る

Mortang Advokater har hjulpet os i forbindelse med to uafhÊngige ejendomshandler. I begge tilfÊlde har vi vÊret meget tilfredse med forlÞbet. Meget hÞjt serviceniveau, god tid til behandlingen og et m... もっず芋る

䌁業情報

5. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  6. 保険専門匁護士
  7. 法埋サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Mortang Advokater er en moderne advokatvirksomhed med en klar vision om altid at levere den mest optimale lÞsning og service til vores klienter. Virksomheden blev stiftet i 1998 af advokat Tom Mortang med én enkelt sag i arkivskabet. I dag beskÊftiger vi ca. 40 ansatte og hÃ¥ndterer Ã¥rligt ca. 100.000 sager. Vi holder til i det historiske gamle Domhus i HÞrsholm – et unikt domicil pÃ¥ ca. 1.000 kvm, totalrenoveret med respekt for husets historie siden 1897, og med moderne faciliteter der skaber et godt arbejdsmiljÞ for bÃ¥de medarbejdere og klienter. Vores kernevÊrdier er tillid, respekt, kollegial adfÊrd og stÊrkt fÊllesskab. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ lÞbende inddragelse og orientering af klienten og har et indgÃ¥ende kendskab til vores klienters virksomheder og organisationer. Vi tilbyder rÃ¥dgivning inden for en bred vifte af specialer, herunder advokatinkasso, erhvervs- og selskabsret, fast ejendom og miljÞret, rekonstruktion og insolvensret, forsikrings- og erstatningsret, entrepriseret, erhvervslejeret, retssager og voldgift, forligsmÊgling samt opstart af virksomhed. Kontakt os pÃ¥ tlf. (+45) 45 76 62 00 eller mail mortang@mortang.dk. BesÞg os pÃ¥ Folehavevej 1, 2970 HÞrsholm.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Anmeldelse

De har vÊret ind og anmelde min anmeldelse til Google for at få den fjernet .. virkelig skidt taber firma der ikke kan tåle hÞre sandheden ..

2024幎1月22日

Mortang Advokater からの回答

Vi gÞr opmÊrksom på, at anmelderen ikke er klient og er i et modpartsforhold (interessekonflikt) med Mortang Advokater.

UseriÞs "markedsfÞring" / ikke klare aftaler

Mortang Advokater driver useriÞs inkasso virksomhed, som i bund og grund kun handler om at DE får pengene hjem, også fra forudrettede, hvis det ikke er lykkedes dem at hente fra skyldner. Servicen hos sekretÊr er en skÊndsel, og det var tydeligt at hÞre, at hun/de er vant til at ha' utilfredse kunder i rÞret.

Update 5/6-26
Tak for svaret.

Jeg Þnsker dog at prÊcisere, at jeg ikke har vÊret skyldner i de omtalte sager.

TvÊrtimod vedrÞrer min anmeldelse inkassosager, hvor jeg var kreditor og forsÞgte at få inddrevet et tilgodehavende hos en skyldner. Mortang Advokater var på davÊrende tidspunkt involveret i inddrivelsen gennem en samarbejdspartner.

Jeg er derfor usikker pÃ¥, hvad der menes med, at jeg skulle vÊre i et “modpartsforhold” til Mortang Advokater, da min rolle i sagerne var som kreditor og ikke som skyldner.

Min anmeldelse bygger på mine egne oplevelser af dialogen og håndteringen af sagerne.

2022幎12月11日

Mortang Advokater からの回答

Glimrende samarbejde i mange år

Jeg har i en lÊngere årrÊkke benyttet Mortang advokater til en lang rÊkke opgaver, såsom fusioner, virksomhedsovertagelser, Þvrige selskabsretlige forhold, personalesager, kontrakter etc. Endvidere har jeg også brugt Mortang til private sager. Der er tale om en sÊrdeles professionel advokatvirksomhed, og jeg har altid vÊret meget glad for samarbejdet. De bedste anbefalinger herfra.

2021幎11月15日

Dejligt morgenbrÞd

Jeg må også sige, at det er super med gratis morgenbrÞd.

2020幎1月24日

Mortang Advokater からの回答

Vi gÞr opmÊrksom på, at anmelderen ikke er klient eller på anden måde kendt af Mortang Advokater.

Dejligt lunt brÞd med godt bid

Efter en tilfredsstillende behandling af mine debitorer, bÞd Mortang på frokost i deres hyggestue og det var en dejlig oplevelse må jeg sige!
De serverede lune fÞdselsdags-boller og brÞd, med dejlig hummer cremé og champagneskum. Men prikken over i'et var den massage jeg fik af den blinde dame, som fuldstÊndig fik mig til at glemme konen derhjemme. Rigtigt dejligt.

2019幎12月29日

Mortang er en guttermand

Efter et lÊngere forlÞb var jeg nÞdsaget til at sÊlge min kÞrestol. Min kone forlod mig fordi hun blev trÊt af at bÊre rundt på mig.

Kan anbefales

2019幎7月31日

Mortang Advokater からの回答

Jeg fik en god behandling hos Mortang

Jeg fik en god behandling hos Mortang.

Jeg undrer mig stadig over Dandomain som sendte mig til inkasso - men det er en helt anden sag.

2019幎3月27日

Meget uprofessionelle

Meget meget dårligt advokatfirma og kommunikation eller forståelse er ikke et ord deres medarbejdere/sekretÊrer har hÞrt om fÞr.
Umulige at samarbejde med. Hold jer vÊk.

2017幎3月16日

Worst lawyer