レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Spist mye god mat her gjennom Ã¥rene, men etter at ny eier overtok er dessverre opplevelsen sterkt synkende. "KjÞttkaker" som mÃ¥ vÊre fabrikerte med liten/ingen smak og priser som nÃ¥ ikke stÃ¥r i samsv... もっず芋る

Veldig skuffet over juletalerken. KjÞttet var pisslunkent, potetene og sausen var kald, fikk nye varme poteter riktignok, men da var det kun surkÃ¥len som var varm! Vi bestilte ogsÃ¥ Ytrefilet fra Rakke... もっず芋る

Det var sÃ¥ dÃ¥rlig at de ikke hadde fortjent 1 stjerne engang. Vi hadde bestilt bord 1245, satt i 45 min uten at de kom Ã¥ tok bestilling. MÃ¥tte selv gÃ¥ opp for Ã¥ spÞrre om menukort. Endte med vi g... もっず芋る

Valgt stedet pgra Þnske om gourmetmiddag. Maden god. Vinmenu: vinene ok. Men meget smÃ¥ glas i forhold til prisen. Vi skulle have delt 1 flaske vin i stedet. Havde vÊret betydeligt billigere (og... もっず芋る

䌁業情報

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

110件のレビュヌ

DÃ¥rlig service og ligeyldig respons.

DÃ¥rlig service og ligeyldig respons.
Vi havde bestilt et Gourmet ophold i suite med spa, samt 5 rettes menu, fra sÊsonens tasting menu, som består af 7 retter. Vi har fÞr vÊret yderst tilfredse med alt og er ved de tidligere besÞg, blevet prÊsenteret for hele menuen og derfra valgt de 5 retter ud, vi Þnskede, fordi der bl.a., er 2 hovedretter at vÊlge imellem - (Steg eller Fisk).
Denne her gang, antog tjeneren blot hvilke retter vi Þnskede og da vi efter fÞrste forret, gjorde opmÊrksom på dette, fik vi blot en sludder for sladder om, at kÞkkenet gav os en ekstra ret, men dette godtager vi ikke for vi sagde det både til tjeneren og til et andet kÞkkenpersonale og de var ikke helt med på hvad vi mente, da vi anden gang sagde til dem, at vi gerne ville prÊsenteres for retterne og vÊlge. Vi fik ej heller et valg om hvilken hovedret vi Þnskede og ej heller spurt om vi Þnskede ost eller den mere traditionelle sÞde dessert, til dessert.
Den ene tjerner der var på arbejde, havde nok at se til og var venlig og hÞflig, men havde for travlt og dette kunne man mÊrke.
Både restaurent og hotellet, er meget indbydende og med lÊkre produkter og vi havde virkelig set frem til at fejre vores 30 års bryllupsdag, men vi er desvÊrre megét skuffede og vi har selvfÞlgelig sendt en hÞflig mail med vores kritik. Vi har også modtaget et svar tilbage, som ikke indeholder nogen form for beklagelse, men blot en dårlig forklaring på, at der var sygdom og derfor var der blot en tjener på, men så må Morten jo selv mÞde ind. Ved vores udtjek, nÊvnte vi også vores oplevelse med Morten selv og han beklagede dog vores oplevelse og som at plaster på såret, blev vi ikke afregnet for 2 drinks, som vi fik inden vores middag.
Så desvÊrre vil vi ikke besÞge Mortens kro mere.

2025幎11月18日

Vi havde et ophold d.28/11/25 med

Vi havde et ophold d.28/11/25 med gourmet samt overnatning.
Blev placeret som par sammen med en, firma julefrokost ude at vi blev informeret om det. Ikke i nÊrheden af romantisk par middag til forholdsvis mange penge.
Maden og vÊrelset var dog upåklageligt.
Men havde jeg blevet informeret om at jeg skulle spise middag med en kÊmpe fremmed julefrokost så var valget Ikke faldet på stedet.
Vi havde svÊrt ved at tale sammen og tjenere kunne nÊsten ikke fortÊlle os om alle de fine retter pga. StÞj fra fule julefrokost gÊster

2025幎11月28日

Ingen anbefaling herfra

Vi var fire der kom ind til en frokost.

Fin modtagelse, hvor de tog imod vores jakker, men derefter har vi intet godt at sige.

Priser og kvalitet hÊnger ikke sammen.
Vi fik smÞrrebrÞd - alle forskellige slags. Det var ingen smag, tarmen sad tilbage i hummeren, Êggene nÊrmest hårdkogt og IKKE smilende. Jeg kunne have lavet det bedre i mit eget kÞkken. En flaske Þl til 89 kr.
Der blev ikke spurgt om alt var ok ved bordet, eller om maden smagte. Tallerkener blev fjernet, uden og spÞrge ind til noget.
Stedet kan kun anbefales, hvis du er til usmagelig mad.

Ved betaling blev oplevelsen fortalt med maden, men kritikken blev ikke umiddelbart taget imod.

2025幎11月8日

Håndmadder uden sjÊl

Er du til jomfruhummer med tarm, u-smilende Êg, halv tÞrt rugbrÞd, sejt bacon, kyllingesalat med brusk ad libitum placeret på overbetalte håndmadder uden sjÊl? Så tag afsted mod Mortens Kro!

2025幎11月8日

Det meste var galt

Det meste var galt. Kvaliteten ok, men halve stykker smÞrrebrÞd til overpris, 25 cl alm Þl til 60,- the til 65,- kaffe til 70,- personale uden interresse og forfÊrdelig musik. I årevis den mest tåkrummende restaurationsoplevelse af alle.

2025幎10月31日
自発的なレビュヌ

BesÞg pÃ¥ Mortens kro SKRÆMT VÆK!!

Jeg kommer ind med 2 gode kammerater og bliver lovet lidt rabat og bliver lovet lidt gode priser på noget åbent vÊske... Da vi så kommer til regningen bliver vi så helt slemt skuffet... Og gave så 500 i kontakter som start på regning derinde og dem havde de så lige glemt at slå ind!!! Wooowww siger jeg bare...

Aldrig sÊtter jeg mine ben der igen...

2025幎8月19日
自発的なレビュヌ

Falsk markedsfÞring, ansvarsfralÊggelse og lÞgne

Vi havde kÞbt to “hype-billetter” gennem MigOgAalborg, som havde lavet et samarbejde med Mortens Kro. Billetterne kostede ca. 425 kr. stykket og blev reklameret som en gastronomisk sommermenu med en fÞrpris pÃ¥ 998 kr. Videoer og opslag viste hvide asparges med hollandaisesauce, smukke appetizers, jomfruhummer, flotte desserter og generelt en stemning af eksklusivitet og sommerens bedste rÃ¥varer.

I virkeligheden fik vi:
• 2 simple forretter – rÞget laks og spegeskinke med vandmelon
• 1 hovedret – kalkuncuvette med barbecuesauce, kartofler (Og sommersalat, som faktisk ikke engang blev serveret)
• En Mini Magnum som predessert
• En meget enkel dessert med sommerbÊr og hyldeblomstsorbet

Maden var ikke decideret dÃ¥rlig, men det var langt fra det, der var blevet lovet og reklameret med – bÃ¥de i type og kvalitet af rÃ¥varer. Sammenlignet med deres faktiske sommermenu til 998 kr., som indeholder kammusling, caviar, jomfruhummer, pighvar, sommerbuk, coppa af vildsvin, franske oste og kreative desserter med candyfloss og blomster, var det tydeligt, at vi havde fÃ¥et en stÊrkt nedskaleret og LANGT mindre eksklusiv version.

Da vi nÊvnte vores skuffelse for tjeneren, blev vi mÞdt med en forklaring om, at “menuen kan skifte fra dag til dag”, og at det stod i reklameringen at “man ikke kan regne med at fÃ¥ det pÃ¥ billederne”. TvÊrtimod var fÞrprisen og billederne en stor del af markedsfÞringen. Vi tjekkede opslaget efterfÞlgende, og der var ingen information om, at menuen kunne variere.

Da jeg ringede til restauranten, blev jeg mÞdt af en ubehÞvlet medarbejder, der bare henviste til at jeg kunne skrive til Morten og smÊkkede rÞret pÃ¥. Jeg skrev til Morten, som fralagde sig alt ansvar og sagde, at jeg mÃ¥tte tage det med MigOgAalborg – pÃ¥ trods af at han selv optrÊder i reklamevideoerne. Jeg tÊnker heller ikke, at MigOgAalborg selv har udregnet fÞrprisen. MigOgAalborg udviste derimod anstÊndighed, ved at tage ansvar og refundere én af billetterne.

Ingen tjenere spurgte nogle af gÊsterne under middagen, om maden smagte godt – og det forstÃ¥r jeg godt, for sandheden er ofte ilde hÞrt. Det her fremstÃ¥r som et bevidst setup: SÊlg en “gourmetoplevelse” til Hr. og Fru Danmark med flotte videoer og menulÞfter, men server noget middelmÃ¥digt hotelmad. SÃ¥ hÃ¥ber man, at restaurantens navn og ry kan skjule skuffelsen.

Når der som servicevirksomhed både bliver lÞjet, fralagt ansvar og bevidst undgår dialog med gÊsterne om maden, så er det ikke et sted jeg kan anbefale nogen at stÞtte. Heldigvis har Aalborg mange andre restauranter, som sÊtter en Êre i service og god mad.

2025幎6月26日
自発的なレビュヌ

Vi blev mÞdt af Morten som tog vores

Vi blev mÞdt af Morten som tog vores overtÞj men mest af alt virkede ligeglad - vi fik et bord og et menukort. Vi ventede 20 min fÞr vi kunne bestille. Maden blev serveret og smagte fantastisk - Servicen var upersonlig og ligegyldig. Morten så vi ikke mere til fÞr han fjernede vores tallerkener, - blev ikke på noget tidspunkt spurgt om maden var velsmagende eller om vi manglende noget.

2025幎2月26日

Deltog i Moveeat hvor vi besÞger 7

Deltog i Moveeat hvor vi besÞger 7 restauranter til en pris på totalt 700 Kr. Min anmeldelse er baseret på en oplevelse der er 100 Kr. vÊrd hvor jeg ser på madens kvalitet samt betjeningen.

Maden: 4/5
Betjeningen: 2/5
Samlet set: 3/5

Menuen var 3 stk. mini smÞrrebrÞd som, hvor kvaliteten var i top, det der trÊkker ned var at betjeningen var fjernet så ville man have drikkevarer skulle man stå i en kÞ og bestille det, hvilket var det eneste sted man havde valgt dette.

2025幎2月1日

Nytårsaften 2024 blev en skÞn oplevelse

Nytårsaften 2024 blev en skÞn oplevelse

Maden var perfekt, vinene godt afstemt, men mest af alt. Mortens Kro havde gjort sig anstrengelser for at det også kunne blive en succes for neurodivergente. Vi havde fået et bord i Loungen med god plads omkring og dejligt trygt med minimalt af forstyrrende indtryk. Aftenen blev en stor succes for mig, og det er en sÊrlig prÊstation, for jeg kan normalt ikke gå ud og spise blandt andre mennesker uden at blive nedslidt meget hurtigt ❀❀. Tak til jer alle

2024幎12月31日
自発的なレビュヌ

Vi havde inviteret vores forÊldre til

Vi havde inviteret vores forÊldre til en frokost på Mortens Kro, og det var en kÊmpe skuffelse. Fra start til slut var oplevelsen under niveau, isÊr når man tager prisen i betragtning.

Vi ventede i 1 time fÞr der kom en tjener til vores bord. Maden var ok men langt fra den kvalitet, som forventet.
På intet tidspunkt kom der en tjener og spurgte om alt var iorden eller spurgte om vi ville tilkÞbe andre ting.

Bare det at betale var nÊsten umuligt.

Det er ok at have travlt men aldrig så travlt at man glemmer kunderne.

Til den pris burde alt spille, men det var desvÊrre alt andet end tilfÊldet. Vi gik skuffede derfra og kan ikke anbefale Mortens Kro til andre.

2024幎12月21日

Jammerlig oplevelse

Vi var til julefrokost på Mortens Kro, og det var desvÊrre en kÊmpe skuffelse. Fra start til slut var oplevelsen under niveau, isÊr når man tager prisen i betragtning.

Tjenerne havde tydeligvis ikke styr på, hvad de serverede, og når vi spurgte ind til retterne, fik vi et uvidende svar. Maden var middelmådig og langt fra den kvalitet, som forventet.

Som prikken over i’et var selve Morten en direkte arrogant og ubehagelig vÊrt. Han talte grimt til os, og hans attitude satte en yderst negativ tone for aftenen.

2024幎12月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ