レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wir waren bereits zum dritten Mal in Köln und bekommen nicht genug.Die letzte Vorstellung mit der besten Besetzung ,Jonas Hein und Chyenne Lont war sehr emotional. Die beiden harmonieren stimml... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Musical schön, drumherum schlecht! Das Musical hat uns wirklich gut gefallen und eintauchen lassen in andere Welten! Die TÃŒrsteher unfreundlich und ÃŒberheblich; man wurde gezwungen, die Jacken abzuge... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Prachtige decors, goede dans, goede zangers ( in de hoge noten totaal hysterisch) Hele harde muziek. Nietszeggend verhaal. Was gezellig om met de familie te gaan. Zal er zeker geen 2e keer naar toe ga... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Gisteren naar de musical Moulin Rouge geweest. Het was vooral heel veel! Veel onafgemaakte liedjes, heel schel en hard, te veel spektakel, slechte uitspraak, veel kleur, niet al te beste acteerprestat... もっず芋る

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

Das Buchungsportal ist eine Zumutung

Das Buchungsportal ist eine Zumutung. Man bekommt nicht automatisch alle Buchungsoptionen angezeigt sondern muss sich durch Family & Friends, Tickets mit und ohne Hotelbuchung durchwÌhlen. Und wenn man feststellt, dass man nicht den gÌnstgsten Preis fÌr seine PlÀtze gebucht hat. tja dann Sorry. können wir leider nicht Àndern unsÀglich. Hab ich mich sehr geÀrgert!

2025幎8月7日

Mooie musical

Mooie musical,
Na het lezen van sommige berichten over harde muziek en slechte zang, gingen wij met een gemengd gevoel heen. Maar het was echt super. Muziek stond helemaal niet te hard. Het zingen was ook super goed, dus een aanrader om heen te gaan.
Enige nadeel buiten de musical om. De belachelijk dure prijzen voor parkeren en de kosten aan de bar voor een kop koffie of chips.

2025幎7月27日

De muziek stond knetterhard

De muziek stond knetterhard, als de mannen zongen ging het nog wel. Maar de vrouwelijke hoofdrolspeelster was niet om aan te horen met haar knetterhard valse schelle stem. Hele avond met mijn vingers in mijn oren gezeten. Had geen idee dat je eigenlijk oordoppen mee had moeten nemen.
Mijn ervaring ( super slecht)

2025幎7月16日
5぀星のうち4の評䟡

Das Musical ist absolut wunderschön und

Das Musical ist absolut wunderschön und Moulin Rouge ist eines meiner absoluten Lieblingsmusical. Das BÌhnenbild und Ambiente ist atemberaubend schön und das Personal ist auch sehr freundlich, alles ist sehr luxuriös und wunderschön gemacht worden und man fÌhlt sich wirklich in Paris im 19ten Jahrhundert. Die Musik hat sehr beeindruckt ebenso die Schauspieler aber einen Mangel habe ich aufzuweisen, die Satine hat mich absolut nicht Ìberzeugt. Ich muss sagen vom Aussehen war die Schauspielerin zu klein und pummelig und vom Gesang her war es zu schrill und teilweise mÀnnlich. Ich hÀtte mir eine wunderschöne, rothaarige langbeinige Satine gewÌnscht die zierlich und sehr feminin ist und Nicole Kidman Àhnelt wie in dem film Moulin Rouge von Baz Luhrman, jedoch wurde ich sehr enttÀuscht. Alle anderen Schauspieler haben Ìberzeugt, jedoch fand ich, dass die Satine viel besser hÀtte sein können.

2025幎1月11日

Fantastische voorstelling!

Fantastische voorstelling!
Ik las ervaringen van rommelig en zelfs schel of vals gezongen. Dat was op 2 juli absoluut niet het geval. De acteurs waren ontzettend goed, beter dan welke tv acteur ik recent in Nederland gezien heb. Martijn Noort was geweldig, wat een geweldige stem! Keoma Aidhen speelde Satine zoals het verhaal gaat: zacht en hard.
We zaten op rij 14 en hadden daardoor goed zicht op alles dat er gebeurde. We gingen helemaal op in het verhaal en vonden de zang echt vele malen beter dan de Broadway versie. Noort legt er zoveel gevoel in, prachtig! Het enige dat ik stiekem een beetje miste was de rauwe versie van Roxanne. :)
Maar laten we eerlijk zijn, we hebben wel de mooiste acteurs/actrices van de wereld op het toneel bij Moulin Rouge staan.

2025幎6月29日
5぀星のうち1の評䟡

Zonder bericht komen we voor niets

Zonder bericht komen we voor niets. Het blijkt niet door te gaan. Aangezien we uit Groningen komen hebben we gekozen voor de avondvoorstelling. Van rij 4 kwamen we in de veel slechtere rij14. En dan moet je zelf maar zien hoe je weer thuiskomt
. Niets geen support behalve dan een kopje koffie.
De show ziet er prachtig uit. Zowel het decor als de kostuums zijn prachtig. Het verhaal is slap en de zang is ook niet altijd even zuiver. Heeft geen zeggingskracht. Heel vaak was ook de tekst niet te verstaan.

2025幎7月6日

Moulin Rouge Nederland – Een teleurstellende beleving

Wat een tegenvaller. De Nederlandse versie van Moulin Rouge beloofde een meeslepende musical vol passie, spektakel en herkenning, maar bleef op bijna alle fronten schromelijk achter. In plaats van een vurige ode aan de iconische Parijse nachtclub kregen we een schelle, rommelige show voorgeschoteld die meer weg had van een karaoke-avond dan van een professioneel theaterstuk.

De zang was in veel gevallen ronduit vals of schel, en de zogeheten ‘cannonade’ van popliedjes – van hits die lukraak aan elkaar waren geplakt – voelde geforceerd en chaotisch. In plaats van dat de muziek het verhaal ondersteunt, wordt het verhaal ondergeschikt gemaakt aan een eindeloze reeks hits die niet overtuigen en slecht worden uitgevoerd.

Het liefdesverhaal, de emotionele kern van de voorstelling, kwam totaal niet binnen. Er was nauwelijks chemie tussen de hoofdpersonages, en de emoties werden slecht gespeeld. Waar was de tragiek, de passie, het onmogelijke verlangen? Alles bleef aan de oppervlakte.

En waar waren de bekende Moulin Rouge acts die het originele cabaret zo typeren? Geen indrukwekkende cancan, geen sensuele dansers, geen verbluffende variété. Het ‘Moulin Rouge-gevoel’ ontbrak volledig. Wat je kreeg was een zielloze interpretatie zonder hart en ziel.

Voor het bedrag dat je betaald voor rij 7, kun je beter écht naar de Moulin Rouge in Parijs gaan – daar krijg je tenminste een avond vol vakmanschap, spektakel en authentieke sfeer. Deze Nederlandse versie voelt als een slap aftreksel zonder enige magie.

Positief punt? De decors en kostuums waren wél prachtig. Visueel is er werk van gemaakt – flamboyant, kleurrijk en groots. Maar helaas: zelfs de mooiste verpakking maakt van een teleurstellend cadeau nog geen feestje.

Ons advies: bewaar je geld en je verwachtingen.

2025幎7月6日

Genuss gestohlen

Meine Frau und ich waren mit Freunden im Musical, sind mit viel Vorfreude gestartet, da wir zwei Can Can Tische in der ersten Reihe erstanden hatten (zu 159,90€ pro Person!). Wir gingen vorbei an den „hinteren RÀngen“, die mit gut gepolsterten Sitzen ausgestattet waren und kamen dann an unsere CanCan Tische😖 ! LÀcherliche, ungepolsterte und absolut unbequeme StÃŒhle, das Blickfeld so, dass man beim geradeaus Sehen gegen die BÃŒhnenwand schaute und um das Geschehen auf der BÃŒhne verfolgen zu können, konnte man, wie frÃŒher auf den „Rasiersitzen“ im Kino, mittels Kopf fortwÀhrend in den Nacken strecken und anschließender Nackenstarre das Geschehen „genießen“, allerdings nur das auf der großen BÃŒhne, denn fÃŒr das Viele, was sich auf dem hinteren Laufsteg abspielte, musste man jedesmal den ganzen Stuhl drehen. Kurz gesagt finde ich es eine bodenlose UnverschÀmtheit, solche PlÀtze fÃŒr derart teures Geld zu verkaufen und dann noch in der Werbung den Eindruck zu vermitteln, der Gast bekÀme etwas ganz Besonderes!! Das ganz Besondere fÃŒr uns war ein steifer Nacken! Dieses Negativerlebnis wurde auch nicht dadurch abgemildert, dass man uns nach der Pause den Wechsel auf höher gelegene PlÀtze gestattete, die wir besser direkt gekauft hÀtten, da sie knapp die HÀlfte kosten. DAS WAR GARNICHTS!!!!!

2025幎6月24日

Volledig Meegezogen in de Wereld van Moulin Rouge

Vanaf het moment dat je de theaterzaal binnenstapt, word je volledig meegezogen in de wereld van de Moulin Rouge. Je kijkt je ogen uit – en ja, het is heerlijk over de top!

De energie van de cast is aanstekelijk. Het is onmogelijk om stil te blijven zitten; het applaus en gejoel komen vanzelf, en dat is meer dan verdiend. Laat je simpelweg meeslepen in deze wervelwind van dans, decor, licht, zang en muziek.

We hebben al veel musicals gezien, maar deze staat vanaf nu met stip op nummer 1. De medleys van allerlei bekende nummers zijn briljant samengesteld en bij ons was de zang echt fantastisch!

2025幎6月12日

Unglaublich tolles Musical

Unglaublich tolles Musical mit einem tollen Cast. Wir waren bereits Ìber 10 mal dort. Sobald man Ìber die Schwelle des Foyer tritt, taucht man ins Moulin Rouge ein. Stilvoll und ein ÌberwÀltigender Saal. Der Cast Wechsel Ende Juni wird traurig, aber wir freuen uns auch die neuen Gesichter performen zu sehen.

Einziger negativer Punkt: Die live Pianisten im Foyer wurden abgeschafft. Das nimmt leider viel der AtmosphÀre am Anfang.

2025幎6月7日
5぀星のうち2の評䟡

Naja

Wie schon von anderen bemÀngelt war der viel zu laute Gesang der mehr an schreien erinnerte sehr enttÀuschend, zudem hat diese Satin keinen einzigen Ton getroffen, auch waren die Sitze viel zu eng und unbequem. Alles in allem kein schönes Erlebnis.

2025幎5月31日

Fantastisch!

Wij vonden het fantastisch! Geweldige cast, dansers en muziek. Eén groot feest van herkenning. Na de pauze werd Christian vertolkt door een andere acteur, die het ook ontzettend goed deed. Ik ga zeker nog een keer! Geen idee waarom er zoveel matige reviews zijn. De klachten over de onafgezongen liedjes en medleys komen denk ik van mensen die niet bekend zijn met de film (uit 2001, dus nee, niet beïnvloed door de tiktok generatie zoals sommige reviews suggereren).

2025幎5月30日
5぀星のうち2の評䟡

Mooie decors teveel prikkels

Mooie decors, prachtige belichting, mooie constuums. Maar wat ons betreft, irritant al die flarden van liedjes soms zelfs maar 2 regels, niets afgezongen, soms zelfs vals, veel te hard, en veel teveel prikkels. (Hard geluid, veel geflits, soms hectisch). Na een half uur zagen we er tegenop dat het nog zo lang ging duren. In de pauze weggegaan. Da's me nog nóóit eerder overkomen maar we waren blij uit die herrie te zijn...

2025幎5月25日

Sprakeloos!

Wow wow wow, wat een aanrader is deze musical! 🀩 De muziek, de dans, het decor; ik was echt sprakeloos. Diepe buiging voor de cast, niet normaal die performance! Echt respect om dit avond op avond weer neer te zetten👏
Lees hier recensies betreft de liedjes; ieder zijn smaak blijkt.. Ik vond namelijk de medley's echt top in elkaar gezet, knap hoe ze dit instrumenteel tot één geheel hebben weten te maken.

2025幎5月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ