レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Flot resultat og god process. Bestilte en fremtidsquiz til konfirmation. Det går hurtigt og man får print til godkendelse via mail. Resultatet er flot og blev leveret på kort tid.

䌁業が回答したした

Schöne Homepage, nette Auswahl, Lieferung sehr schnell nach Deutschland. Alles gut und ordentlich verpackt. Sehr schöne bedruckte Taschen und Postkarten, die ich gerne als fÃŒr lieber Freunde weiterver... もっず芋る

䌁業が回答したした

Custom made i top kvalitet. Vi fik lavet forskellige oplÊg til vores sÞns konfirmation. Bla. bordkort, quizkort, gavebord og spillebords kort. Jeg fik fremsendt oplÊg, ud fra mine ideer, som hurt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service. Jeg kontaktede dem sent sÞndag aften og fik svar med det samme. Fik tilrettet produktet efter vores Þnsker og med rigtig god inputs fra tegneren som jeg ikke selv havde tÊnkt... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店
  2. 芞術家
  3. グラフィック デザむナヌ
  4. グリヌティングカヌド店
  5. 地図専門店
  6. ノベルティグッズ店

圓該䌁業による蚘述

KÊrlighed til retro og en nostalgisk streg er kendetegnet for Mouse & Pens populÊre posters og illustrationer. Helle lader sin personlighed skinne tydelig igennem i sine tegninger. De forskellige plakater er tegnet med en lille skÊvhed og en dejlig naivitet der udstrÃ¥ler glÊde til livet, positivitet og masser af smil i hverdagen. Helle har tegnet hele sit liv og har altid vÊret fascineret af bÞrnebogs universet. Tegnere som Christel, Ole lund Kirkegaard (Orla FrÞsnapper) Ilon Wikland (Astrid Lindgreen) Cicely Mary Barker (Flower Fairies) Beatrix Potter (Peter Kanin) har vÊret inspirationskilder til Helles tegnestil. Historien om Mouse & Pen Illustration tog sin begyndelse i slutningen af 2015, da Helle begyndte at tegne plakater for at sÊlge dem til byens mange turister. De fÞrste plakater blev sat til salg pÃ¥ den majestÊtiske trappe foran famliens smukke byhus fra 1790 i hjertet af historiske Ebeltoft. Forbipasserende blev hurtigt meget grebet af den unikke stemning og de livsbekrÊftende budskaber i Helles motiver, og plakaterne blev revet vÊk. I 2016 begyndte de lokale butikker at vise stor interesse for Helles plakater. ”Jeg var overvÊldet over den store interesse fra de mange fede butikker, der pludselig ville fÞre mine plakater”. Succesen var ikke til at tage fejl af. Butikkerne berettede om massiv interesse for Helles plakater, og de blev solgt nÊsten lige sÃ¥ hurtigt, som de blev lagt pÃ¥ hylden i butikken. Siden er 170 butikker i hele Danmark og 50 i udlandet kommet med i Mouse & Pen familien, og drÞmmen om at skabe sin egen virksomhed er dermed gÃ¥et i opfyldelse. I dag bestÃ¥r Mouse & Pen brandet ikke kun af hÃ¥ndtegnede plakater og kort, men sÃ¥ meget andet. Det er kun fantasien, der sÊtter grÊnser. Vi tilbyder ogsÃ¥ hÃ¥ndtegnede produkter til livets mange fester, hvor man kan fÃ¥ personliggjort nÊsten alt. Her er der tale om personlige invitationer, fremtidsquiz, fingerprint- og gÊsteplakater, takkekort, personlige plakater m.m. Vi udvider hele tiden vores sortiment ud fra vores kunders opfordringer. Butik: Adelgade 4, 8400 Ebeltoft. Website: www.mouseandpen.dk og 200 forhandlere i Danmark.

5.0

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

494件のレビュヌ

Flot resultat og god process.

Flot resultat og god process.
Bestilte en fremtidsquiz til konfirmation.
Det går hurtigt og man får print til godkendelse via mail.
Resultatet er flot og blev leveret på kort tid.

2026幎3月31日

Mange TAK for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os 🥰

Flot produkt

Flot produkt. og jeg blev kontaktet for godkendelse. Da jeg havde overset en mail blev jeg kontaktet pr. sms. Rigtig god stil. Prisen er i orden, så jeg er ovenud tilfreds med det hele.

2026幎4月10日
自発的なレビュヌ

Hej Eva,

Mange TAK for din fine anmeldelse! Det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi er glade for, at du er tilfreds med det hele 🥰

Meget tilfreds

Bestilte en blå og en lyserÞd farve og havde dem få dage efter.
Det var nemt at bestille og hurtig levering, vil klart handle hos Mouse & Pen igen.

2026幎2月2日

Hej Jannie,

Tak for din anmeldelse, og tak fordi du har givet dig tid til at skrive den. Det er vi meget glade for 🥰

De levere nogle rigtig fine produkter

De levere nogle rigtig fine produkter. Vi har brugt dem flere gange.
Når man skal have personlig lavede produkter, er kundeservicen helt i top 😉

2026幎2月9日

Hej Rie,

Vi siger mange TAK for dine fem stjerner. Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du synes om vores produkter og du vender tilbage 🥰

Nem og overskuelig hurtig levering

Nem og overskuelig hurtig levering
Klart ros til jer for flot personlig telegram. 2 gange jeg har brugt jer og vender tilbage nÊste år atter en konfirmation af barnebarn

2026幎2月4日

Hej Sanne,

TAK for dine fem stjerner og tak for din ros. Vi er glade for at hÞre, at du vender tilbage 🥰

Den bedste service!

Den bedste service jeg lÊnge har oplevet. Jeg har bestilt fremtidsquiz til min datters kommende barnedÃ¥b. Jeg modtager en mail fra mousse & pen, hvor i de beder mig om at se og lÊse det udkast de har lavet, inden de bliver trykt og derefter sendt. Det er super med en ekstra gennemgang, sÃ¥ der ikke fremgÃ¥r fejl pÃ¥ produktet. Oven i kÞbet, blev de modtaget super hurtigt🫶🏌

2026幎2月3日

Hej Natasja,

Sikke en skÞn anmeldelse! Vi er rigtig glade for dine sÞde ord og at du fandt det hele tilfredsstillende. Det er det vigtigste for os. TAK ❀

De kan let få 5 stjerner

Rigtig fine produkter.
Okay let at bruge deres webshop.
Rigtig hurtig levering
Hvorfor kun 3 stjerner - de sÊlger klistermÊrker til erhvervsvirksomheder, isÊr mindre.
Men det er IKKE muligt som jeg ser det at bestille erhvervslevering på adresse. Jeg skal bruge tid på at kÞre ud at hent en pakke. Det er dum ekstra omkostning eller tidsforbrug.

Det kan I gÞre bedre og tilbyde erhvervslevering.

Jeg har Êndret min anmeldelse fra 3 til 5 stjerner.
De har klart lyttet til min fÞrste anmeldelse og de har ringet til mig og fuldt op, det var flot og seriÞs.
Sune Erik Leisner

2026幎1月28日

Mouse and pen med 5 stjerne i service

Mouse and pen med 5 stjerne i service
Sad på nettet og bestilte bordkort og en lille dåbs quize om min sÞn, kort efter modtager jeg redigeret eksemplar på mail, og har dog en lille rettelse mer, inden for få minutter har indehaver Helle rettet til og sendt nyt bud retur, fantastisk service, og utrolig god ekspidering, jeg bestilte produktet igår 6 januar og kl 1030 7 januar er produktet leveret ved dÞren.
Ikke nok med det er hurtig levering, produkterne jeg bestilte er god kvalitet og glÊder mig til at bruge dem til min sÞns barnedÃ¥b 🙏
Kan stÊrkt anbefales at bruge dette firma.
De gir sig tid til at kontakte dig som kunde og rette produktet sÃ¥ du faktisk fÃ¥r et produkt vist som du Þnsker fÞr du modtager det 🙏

2026幎1月7日
自発的なレビュヌ

Hej Denise,

MANGE TAK! Sikke en flot anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du fandt hele processen, samt vores kundeservice tilfredsstillende. Det er ogsÃ¥ nogle faktorer vi vÊgter rigtig hÞjt. SÃ¥ at du sÊtter sÃ¥ meget pris pÃ¥ det, betyder virkelig meget for os. Tak for din anbefaling og dine sÞde ord! Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🥰

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Rigtig pÊne billeder. Fuldt ud tilfreds.

2025幎12月2日

Hej Anja,

TAK for dine fem stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du er fuldt ud tilfreds 🥰

smukke

smukke, unikke varer, som alle, der holder af Ebeltoft, må eje

2025幎11月29日

Hej Ghita,

TAK for din anmeldelse - det betyder meget for os 🥰

Stort udvalg

Stort udvalg, fandt lige, hvad jeg Þnskede.
Hurtig levering 👍🀗
Fuld tilfredshed 🌲

2025幎12月2日

Hej Lene,

TAK for dine fem stjerner - det betyder meget for os! Vi er glade for at hÞre, at du fandt lige, hvad du Þnskede og er fuld tilfreds! 🥰

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。