SÀljaren ringer och berÀttar att mitt abonnemang pÃ¥ mobilen hÃ¥ller pÃ¥ att löpa ut och att denne kan hjÀlpa mig binda om det till bÀttre pris Àn tidigare. Jag tackar nej dÃ¥ jag upplyser att jag precis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ringer och anvÀnder vilseledande info för att sÀlja in nya abonnemang med lÃ¥nga bindningstider. SÀljaren utgav sig indirekt för att jobba för min nuvarande tele leverantör. Beskriver att de har... ãã£ãšèŠã
Ringer och anvÀnder vilseledande och lögnaktiga taktiker för att sÀlja in nya abonnemang med lÃ¥nga bindningstider. Försöker att dölja vilka som ringer och utger sig indirekt för att jobba för nuvaran... ãã£ãšèŠã
Riktigt imponerad! Jag fick prata med en vÀldigt kunnig och trevlig rÃ¥dgivare som förklarade allt tydligt och hjÀlpte mig att halvera mina kostnader genom att flytta mina abonnemang. Allt sköttes sna... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vilseledande och felaktig försÀljning
SÀljaren ringer och berÀttar att mitt abonnemang på mobilen håller på att löpa ut och att denne kan hjÀlpa mig binda om det till bÀttre pris Àn tidigare.
Jag tackar nej då jag upplyser att jag precis bundit nytt avtal med ny leverantör, men tjatet fortsÀtter och tillslut hamnar vi i en diskussion om att denne ljuger, då avslutar sÀljaren samtalet omg.
SE UPP! DU BLIR LURAD!
Ringer och anvÀnder vilseledande info för att sÀlja in nya abonnemang med långa bindningstider. SÀljaren utgav sig indirekt för att jobba för min nuvarande tele leverantör.
Beskriver att de har ett samarbete med 3 som kunde göra att jag skulle spara 300kr i månaden vilket så klart var lockande. Och trots att jag frågade om det verkligen gick att byta utan att få betala dubbla abonnemang så Àr det så det kommer att bli då huvud abonnemanget förfaller först 2027.
Deras hemsida fungerar inte och de Àr omöjligt att hitta telefonnummer till dem.
SÃ
SE UPP SÃ
DU INTE BLIR LURAD!
Ringer med lögner vilseledande taktiker
Ringer och anvÀnder vilseledande och lögnaktiga taktiker för att sÀlja in nya abonnemang med långa bindningstider. Försöker att dölja vilka som ringer och utger sig indirekt för att jobba för nuvarande tele leverantör.
Synd att sÀljarna inte klarar av att sÀlja produkter utan att ljuga och vilseleda
Enligt samtal med kundtjÀnst skulle jagâŠ
Enligt samtal med kundtjÀnst skulle jag skicka mail. Skickar mail angående avtalet, får inget svar på över en månad. Först nÀr jag skickar mail igen idag får jag ett Àrende nummer över en månad senare. Så heter det att du får en "egen handlÀggare" som ska hjÀlpa dig nÀr du pratar med moville i telefon. Så dålig still att inte ens svara på mail nÀr de ber en maila. Otroligt missnöjd med bemötandet.
Dags att sluta ringa mig nu
Hela mars månad blev jag fullkomligt terroriserad av samtal från olika nummer, varje dag, från TRE.
Nu verkar det som att TRE låter ett annat eget sÀljbolag ringa åt dom istÀllet.
Dock ringde TRE "bara" på vardagar medans ni ringer varenda dag hela april nu.
Jag har skyddat nummer just av den anledningen att jag inte vill vara tillgÀnglig för sånt hÀr. På något sÀtt har ni Àndå kommit över mitt nummer. Ring två gånger, svarar ingen, lÀmna dom ifred. Ni ger bara telefonförsÀljare Ànnu sÀmre rykte Àn dom redan hade.

Sluta förhala att Caroline Nyberg harâŠ
Sluta förhala att Caroline Nyberg har lurat mig.
Alla kan göra fel men se till att tala sanning med tilltÀnkta kunder.
Fixa tillbaka mitt abonnemang till Telia.
HÀnder inget under nÀsta vecka så skickar jag tips till tidningarna.
/Anders

Moville ããã®åç
Försöker bara lura en att teckna nyttâŠ
Försöker bara lura en att teckna nytt abbnomang på 3 sitter och ljuger en i örat.
En positiv sak va deras kundservice nÀr man blivit lurad så kunde dom snabbt makulera bort fakturan

Moville ããã®åç
Försökte fÃ¥ mig att tro att de ringdeâŠ
Försökte få mig att tro att de ringde från Telia, och ville få mig att byta abonnemang till Tre.

Vilseledande försÀljning genom Moville â besviken pÃ¥ Tre
Jag har blivit kund hos Tre under vilseledande omstÀndigheter via deras återförsÀljare Moville. Den 8 december 2024 blev jag uppringd av en sÀljare från Moville en söndag förmiddag. Han presenterade sig på ett sÀtt som fick mig att tro att han ringde från Halebop, min nuvarande operatör. Han erbjöd mig 5G och tre kostnadsfria månader och bad mig endast godkÀnna med mobilt BankID. Han påstod att jag skulle få ett brev men att jag inte behövde öppna det, eftersom jag senare skulle få ett SMS med mer information.
Först nÀr jag fick en faktura via Kivra insåg jag att jag blivit bunden till ett abonnemang hos Tre i 24 månader, något jag aldrig avsåg att ingå. NÀr jag kontaktade Moville för att bestrida detta fick jag endast svaret att min ångerrÀtt hade löpt ut och att avtalet gÀller.
Detta Àr enligt mig en vilseledande försÀljningsmetod och det Àr anmÀrkningsvÀrt att Tre samarbetar med ett företag som agerar på detta sÀtt. En snabb titt på Movilles Instagramkonto visar en bild av ett företag som knappast inger förtroende.
Jag förvÀntar mig bÀttre från en seriös mobiloperatör och Àr djupt besviken på hur detta hanterats. Jag rekommenderar starkt att vara försiktig med Tre och deras återförsÀljare Moville.

SuverÀnt BREDBAND & MOBILâšVi har alltsÃ¥âŠ
SuverÀnt BREDBAND & MOBILâšVi har alltsÃ¥ bÃ¥da abonnemangen
och Àr riktigt nöjda. âšâšIbland har jag behövt Ã¥ka ut pÃ¥ landet och har dÃ¥ ÀndÃ¥ haft bra tÀckning. âšâšDe fÃ¥ gÃ¥nger jag haft stru
l med bredband har jag fått snabb och utomordentlig support via privata kontakt person Moville erbjuder.
Slutar aldrig att ringa
Slutar aldrig att ringa, anvÀnder bara ett nytt nr vill inte bli kontaktad av detta skam förtaget. Har bett dom 5 gånger att sluta ringa. FortsÀtter Àndå att ringa! Har nu ringt mej över 100 gånger.

Moville ããã®åç
Enkelt snabbt och tydligt tack förâŠ
Enkelt snabbt och tydligt tack för hjÀlpen, ska bli spÀnnande o se om det lever upp till mina förvÀntningar men annars kÀnns det bra ððŒ
Skamlösa försÀljare ringer söndagar
Ringer på en söndag, jÀÀvla hycklare.
Super trevliga och kunnigaððŒ
Riktigt imponerad!
Riktigt imponerad!
Jag fick prata med en vÀldigt kunnig och trevlig rådgivare som förklarade allt tydligt och hjÀlpte mig att halvera mina kostnader genom att flytta mina abonnemang. Allt sköttes snabbt och smidigt, och jag behövde inte oroa mig för något. Rekommenderar verkligen Moville om man vill spara pengar och få bra service!
Funkar bra Àn så lÀnge
Funkar bra Àn så lÀnge
Jag blev lite osÀker nÀr de ringde och erbjöd ett billigare abonnemang, men allt har fungerat som utlovat hittills. KundtjÀnsten var hjÀlpsam nÀr jag hade några frågor efteråt. KÀnns som att de försöker vara Àrliga, men jag hade önskat lite mer tydlighet om vad som ingår i avtalet från början.
BedgrÀgeri att sÀga att man ringer pÃ¥âŠ
BedgrÀgeri att sÀga att man ringer på uppdrag av ens leverantör nÀr man inte gör det. Ja, det gör ni och det vet ni. Sluta låtsas och sluta olagligen ring till folk som inte Àr kunder
Toppen och smidigt.
Köpte en iphone 16 av dom som hade ett abonnemang som va både billig och gratis dom 3 första månaderna, allt funkade smidigt och blev bemött bra.
Från min erfarenhet så får moville en 5/5.
Riktig bra
Riktig bra! Gillar snubben jag prata med riktig skön han va också Àrlig med allt och fick mig förstå va jag skulle få
BedrÀgligt beteende!!
Att ringa och sÀga "Hej, jag ringer från Telenor",nÀr man inte gör det Àr snudd på bedrÀgeri!
Om ni istÀllet hade ringt och sagt "Hej, jag ringer från ett företag som heter Moville och kan erbjuda alternativa telekomlösningar till ert företag" hade det varit ok!
Börje Davidsson
Börjes Skogs & TrÀdgårdstjÀnst AB