Jeg samler informationer

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle bruge nogle større hurtige RAM blokke til en ældre workstation (DDR PC3200 CL2.0) og det kunne Multimedia tilsyneladende. Prisen var også god. Jeg blev orienteret løbende undervejs omleveri... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har i uge 12 fået leveret først et 40" TV, dernæst et vægbeslag. Både ordrebekræftelse, track and trace og levering er forløbet 100% tilfredsstillende. Jeg kan klart anbefale at handle med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alt forløb som forventet, sendt til tiden, rigtig vare, rigtig pris, de plejer at være flinke til at bytte også hvis der opstår problemer, nok det sted jeg helst køber mine computer-vare. Er blevet ME... もっと見る

企業情報

連絡先

5つ星のうち3の評価

Varen var ikke på lagret

I informerede løbende, hvilket jeg synes er meget godt. Jeg har også været tilfreds med varens tilstand. Til dette vil jeg dog sige, at varen var i original embalage, men kun var pakket i en sort plastik. Var Post Danmark uforsigtig med behandlingen af varen kunne den være blevet skadet.

Et irritationsmoment for mig har været, at jeg først fik at vide at varen ikke var på lager, efter at jeg betalte og afsluttede bestillingen. Dette betød, at jeg skulle vente 1-2 ekstra dag(e) for at modtage varen.

2015年11月3日
5つ星のうち4の評価

Rigtig god sevice og det er foregået smertefrit, men det blev ikke oplyst at comuteren jeg købte ikke var udstyret Dansk vista og officepakke.

2015年5月26日
5つ星のうち3の評価

dårlig forklaring på prisforskel.

Efter at min svigersøn havde anbefalet Multimediawold,gik jeg på nættet og fandt en god pris på en Samsung dvd afspiller / optager.Besøger forretningen ser modellen hvorefter sælgeren siger jeg kan bestille den på nettet & hente den næste dag.Jeg går hjem & bestiller den & betaler med visa afhenter den i vareudleveringen,spørger om de har mange af dem vi har nok bliver der svaret alt ok.
Min svigersøn prøver den af er godt tilfreds med den den tager hen i butikken om lørdagen køber en tilsvarende men nu er den ca 150 kr. billigere
end to dage før, jeg mailer så til dem for at få en forklaring.De svarer så tilbage til mig at det var på grund af dollar kursen.(den er i mellemtiden steget lidt) så spørg om prisgarenti næste gang i handler hos MultimedieWold.Med venlig hilsen Lars Larsen

2015年2月4日

fantastisk service!!!

jeg kan kun rose multimediaworld.dk for den meget hurtige service som jeg fik da jeg bestilte vare over nettet... det kan kun anbefales at bruge multimediaworld, for de er hurtige og billiger end meget andet på nettet... :-)

2014年12月22日

fraværende faktura

Hverken på hjemmesiden, i pakken eller i mails har jeg modtaget en faktura på mit køb.
Ellers pæn og nydelig emballering og kvik ekspedition

2014年6月20日
5つ星のうち3の評価

Godkendt service, men ikke i top

Lange forsinkelser på leveringen af et grafikkort (fra producentens side, men det falder - i mine øjne - delvist tilbage på MMW), fin mulighed for at få et andet kort i stedet, men noget udbrændt telefonservice i den forbindelse.

2014年5月13日

Computer Accessaries

Multimediaworld.dk is very excellent at its service to customers and it always responds in a timing manner. It's the best shop you can trust in this country.

2014年5月7日

Trustpilot エクスペリエンス