Oprigtig godt og hyggeligt spisested! Jeg er enig i mundgodts egen beskrivelse - her er ingen skuespil, kun oprigtighed. Jeg har vÊret pÃ¥ mundgodt 3 gange og alle gange har det vÊret en super god,... ãã£ãšèŠã
Rigtig dejligt besÞg pÃ¥ Café Mundgodt. Rigtigt sÞde tjenere og âovertjenerenâ ( i hvert fald hende med mest erfaring), leverede et fantastisk stykke arbejde med vejledning af yngre kolleger. Talte pÊ... ãã£ãšèŠã
LÊnge siden vi har fÃ¥et sÃ¥ god mad og fantastisk service. August og hans kvindelige kollega gjorde virkelig en forskel, fangede vores humÞr fÞr vi havde sat os ned. Vores âbÞf bearnaiseâ var smÞrb... ãã£ãšèŠã
LÞrdag den 9. september holdt vi vores 60 Ã¥rs fÞdselsdag pÃ¥ Mundgodt i GrenÃ¥. Vi var seks gÊster. SjÊlent har vi fÃ¥et sÃ¥ god mad. Vi startede i den meget hyggelige gÃ¥rdhave, hvor vi fik serveret bobl... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Cafe, brasserie, restaurant, butik og selskabslokale med en personlighed og varme som kommer indefra. Her er ingen skuespil, kun oprigtighed.
Storegade 6, 8500, GrenÃ¥, ãã³ããŒã¯
- www.mundgodt.com
Nu har min mor og jeg spist frokost derâŠ
Nu har min mor og jeg spist frokost der to gange, og det er helt fantastiskð
LÊkre råvarer og sammensatte smage .
God betjening.
Virkelig lÊkker mad til ordentlig priser
Virkelig lÊkker mad til ordentlig priser
Oprigtig godt og hyggeligt spisested
Oprigtig godt og hyggeligt spisested!
Jeg er enig i mundgodts egen beskrivelse - her er ingen skuespil, kun oprigtighed. Jeg har vÊret på mundgodt 3 gange og alle gange har det vÊret en super god, hyggelig, varm, lÊkker og oprigtig oplevelse. Her fÞler man sig velkommen og maden er suverÊn. Jeg havde inviteret min mor på aftensmad på mundgodt i går inden koncert i pavillonen. Vi fik velkomst med trÞffel chips og saltede mandler og 2 glas bobler, utrolig mÞre og lÊkre peber steaks som var helt perfekte og sluttede af med panna cotta ris a la mande med kirsebÊr is. Så lÊkkert! Betjeningen var også varm, venlig og suverÊn. 5 stjerner herfra!
LÊkker frisk smÞrrebrÞd
LÊkker frisk smÞrrebrÞd, mad med super god smag og virkelig velinformeret tjener ,rigtig god service
Fantastisk sted
En wau oplevelse i Grenå.
Maden var en fryd for ganen og stedet og personalet er helt i top.
Vi kommer helt sikkert igen.
Virkelig god service & suverÊnt lÊkkertâŠ
Virkelig god service & suverÊnt lÊkkert mad - 5 virkelig flotte stjerner herfra!
Super lÊkker mad og kompetent og sÞdâŠ
Super lÊkker mad og kompetent og sÞd betjening. Kommer helt sikkert igen.
Dejlig gårdhave når vejret er til det.
For lang ventetid..
Maden smagte godt men lÊngdetiden var aaaalt for lang
Maden var smukt anrettet
Maden var smukt anrettet, gode portioner. Smagen var sÃ¥ man kunne hÞre englene synge. Det er et pÊnt hyggeligt sted. Man bliver betjent, af det sÞdeste og mest smilende personale. Et sted man gerne besÞger igenð
En tilfÊldigvis aften i Grenaa
En tilfÊldig aften i GrenaaâŠ
SpÞrger om bord hos MundGodt, desvÊrre er alt optaget hele aftenen.
Går videre og mÞder en lokal sÞd dame, som spÞrger om hun kan hjÊlpe. Mens vi snakker med hende, kommer en ung pige lÞbende fra MundGodt. De har fået en aflysning og vil tilbyde os et bord, hvis vi vil vente 10 min. med en drinks i deres dejlige gårdhave.
Fantastisk mad, dejlig stemning og vigtigst af alt, den mest personlige service jeg lÊnge har mÞdt.
Tak for det, og for en magisk oplevelse :-)
Sublim oplevelse
Maden er sublim og et niveau langt over hvad der ellers er at restauranter i byen ððŒ de skuffer aldrig og virkelig hÞflig betjening
HelstÞbt god oplevelse
LÊkker dagens fisk, stegt pighvar med saftige tyttebÊr, fennikel, smÞrsovs med nÞdder og kapers og ovnbagte små kartofler. Dessert belgiske vafler med is og chokoladesovs. LÊkker lÊkker. God stemning, fantastisk personale, som var engagerede og tydeligvis nÞd at vÊre i nu'et med glÊde for deres produkter. Kommer helt sikkert igen.
Mundgodt
Mundgodt, restauranten lever helt op til navnet, både på menuen og på vinmenuen. Serveringen var perfekt, unge tjenere som alle brÊndte for deres sag, og som nÞd at servicere kunderne
En meget vellykket oplevelse, hvor stemning, atmosfÊre, menu og vin er perfekt, dejlig oplevelse
Min datter og hustru og jeg fik enâŠ
Min datter og hustru og jeg fik en rigtig god frokost den 8/juni 2024 vi blev modtaget af glade og hyggelige tjener.ðð.
Jeg kan kun anbefale det. ð
Vi havde en fantastisk frokost âŠ
Vi havde en fantastisk frokost oplevelse inde ved jer den 13/06 og det var en rigtig fornÞjelse fra start til slut. Vi havde vores lille sÞn med på 6 md. Og han fik en masse smil og sÞde ord fra den sÞde tjener samt en lille skål frugt.
Vi bestilte en burger og en okse tatar og det smagte virkelig virkelig godt!
Tak for en super duper service og tak for dejlig mad!
Menu ud af huset fredag den 7 juni
Menu ud af huset fredag den 7 juni. Havde bestilt ud af huset menu og det er meget lang tid siden at jeg har holdt noget, hvor alle gÊster var vilde med maden, det var virkelig også sindsygt lÊkkert. Vil helt sikkert varmt anbefale Mundgodt til alle jeg mÞder.
Et skÞnt madsted
Et skÞnt madsted. Helt vildt lÊkkert mad. Den sÞdeste betjening. Og hyggelige omgivelser.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, både servering og isÊr mad i god kvalitet. Enkelt menukort, der er alligevel lidt til nÊsten enhver smag
nytåramenu ud af huset
den nytårsmenu var ikke det vi havde forventet, vi plejer at kÞbe vores nytårsmenu udenbys, og det vil også fortsÊtte med, for det vi fik var ikke det vi forventede.
Suppen smagte ikke af noget kÞdet var smagslÞst og grÞntsagerne var meget grove, og desserten var heller ikke noget at skrive om
Ikke det samme niveau som da de åbnede.
Jeg har besÞgt mundgodt op til flere gange. Da spisestedet åbnede var det en ren smagsoplevelse, og jeg og flere i min familie var utroligt begejstret! De sidste par gange jeg har besÞgt stedet, er det bare ikke på samme niveau, som da de åbnede. Retterne er nÊrmest noget man selv kan lave der hjemme. Utroligt Êrgerligt, det har virkelig vÊret nogle skuffende besÞg de sidste par gange. Ved vores sidste besÞg, var maden halv lunken og risene i risottoen var hårde at tygge i. KÞdet i min kÊrestes ret var sejt. Ikke lÊngere et besÞg vÊrd for os.