レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

HÃ¥ndvÊrkere der ikke magter at styre eller overholde deres aftaler fÃ¥r 1 stjerne. Man har tilsyneladende ikke forstÃ¥else eller respekt for folks tid, nÃ¥r man ikke hverken aflyser i god tid eller dukke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har haft "fornÞjelse" af Munke 2 gange. FÞrste gang skulle de fikse et toilet. Her formÃ¥ede de at bytte om pÃ¥ stort og lille skyl. Men ok det kan jo ske, de kom da ogsÃ¥ ud igen og lavede det rig... もっず芋る

Vi fik en regning pÃ¥ 1300kr for at fÃ¥ installeret en opvasker. Vi fik at vide, at det eneste der manglede var en sÃ¥kaldt stikprop til 30kr, men pÃ¥ trods af dette, fandt vi flere materialer pÃ¥ regni... もっず芋る

Vi har i min ejerforening og privat flere gange benyttet os af MunkeVVS. BÃ¥de til planlagt arbejde og til kritisk opstÃ¥ede situationer. Vi har hver gang blevet mÞdt af venlige og yderst kompetente m... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Munke vvs er en over 40 år gammel vvs installatÞr som nu i 2. generation fÞrer virksomheden videre. Virksomhedens formål er at udfÞre et fagmÊssigt korrekt arbejde, tilfredse kunder og stå stÊrkt i det Lokale område. Herudover finder vi det sÊrdeles vigtigt at skabe en god dialog mellem virksomheden og kunden med den virkning, at der ydes en tilfredstillende service, hvor der er taget hensyn til den enkelte kundes behov. VVS Firma Munke VVS har autorisation til VVS installatÞr.

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

32件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

HÃ¥ndvÊrkere der ikke magter at styre

HåndvÊrkere der ikke magter at styre eller overholde deres aftaler får 1 stjerne. Man har tilsyneladende ikke forståelse eller respekt for folks tid, når man ikke hverken aflyser i god tid eller dukker op som aftalt.

2026幎3月23日
Munkevvs ロゎ

Munkevvs からの回答

Hej Mikkel
Jeg kan kun beklage, men vores montÞr som skulle ha vÊre over ved dig er syg i dag og vores kontor dame skulle gerne have rakt ud efter dig for at oplyse dig om dette. Vi beklager at vi ikke har kunne overholde den aftale tid.

Stor hjÊlp af Munke vvs

Det vÊrste, der nÊsten kan ske, skete for mig lÞrdag morgen - pludselig nÊgtede mit toilet at fungere mere - selv om jeg trykkede for skyl adskillige gange, skete der ikke noget. Da jeg havde erkendt, at det nok ikke kunne mere, var jeg lidt i panik - så prÞvede jeg om min VVS var åbent - heldigvis blev telefonen taget, og jeg fik kontakt med en person, som både forstod min situation og lovede mig hurtig hjÊlp mandag morgen.
Som aftalt kom der en VVS-mand med et nyt toilet, som han meget professionelt installerede, da han havde afmonteret det gamle. Det gik hurtigt, og takket vÊre Mikkel, som min hjÊlper hed, kunne jeg hurtigt fungere normalt igen. Og det nye er både elegant og velfungerende.
Stor tak til Mikkel for hurtig og effektivt arbejde
fra mogens bohn BÞgevÊnget 70 8310 Tranbjerg J

2025幎3月17日
自発的なレビュヌ

Den kloge narre den mindre kloge (den godtroende)

Forespurgte selskabet om de havde mulighed for at skifte to mindre VVSenheder, som jeg selv havde indkÞbt samt rep. af et utÊt vola-armatur. De ville vende tilbage. Spurgte desvÊrre ikke på pris! Stor fejl.
Efter en uge står en af selskabets ansatte pludselig foran vores dÞr. Ikke aftalt, men heldigvis er jeg hjemme - og det er jo fin service at de kommer. Jeg notere tiden han er ved os til han kÞrer igen og konstatere, at han bruger en time fra han kommer til han går. Han medbringer en kartuche (lille standardenhed i Vola produkter) til armaturet, da han mener, at det er fejlen.
Fint arbejde - og forudseende.
Regningen for en times arbejde kommer og er på kr. 1.930. Hertil kommer for servicevogn kr. 117,- og kÞrsel, p.afgifter på kr. 63,-, administrationsgebyr kr. 43,-. Ialt kr. 2.154 excl. naturligvis priserne på de anvendte materialer.
Det finder jeg hÞjt prissat, så jeg ringer og spÞrger på selskabets timepris, hvilket svÊvende bliver oplyst til omkring 700,- i timen.
Da jeg efterfÞlgende spÞrger til regningens stÞrrelse ringer selskabet tilbage og fortÊller at det dÊkker over to timers arbejde jvf. den ansattes gps-spor og dÊkker 1œ time ved os samt kÞrsel fra sidste kunde over reservedelslageret til os, arbejdet ved os og kÞrsel videre til nÊste kunde.

Hvis de har registreret to timer, så er deres timepris vÊsentligt over det de oplyser i telefonen.
Derudover betaler jeg den ansattes kÞrsel fra det forrige arbejdssted til det nÊste arbejdssted, uanset hvor langt det ligger fra hinanden, og så får de samtidig betaling to gange for det gÞr den nÊste kunde jo også. Og endelig betaler man for at medarbejderen sidder i bilen udenfor ens hus og spiser, udfylder timeseddel, taler med kontoret eller laver noget andet.

Jeg vil anbefale andre, der anvender Munke VVS & Blik til at få et skriftligt tilbud fÞrst.

2024幎3月13日
Munkevvs ロゎ

Munkevvs からの回答

Hej

Tak for din anmeldelse og jeg er naturligvis ked af, at vi ikke har givet en tilfredstillende kundeservice. Det med tiden og hvornår en montÞr har vÊret på adressen og hvor lang tid vores montÞr har vÊret der, er altid svÊr. kan forstå at dig og Torben har haft lejlighed til at tale sammen og forsÞgt at nå til eninghed, " uden held, desvÊrre " -> vi Þnsker altid, at nå til et kompromi og en lÞsning, men hvor hvidt om vi har vÊret der under eller kun en time, kontra det dobelte eller mere end det! ender desvÊrre med, at blive påstand mod påstand. og tonen bliver jo nogen gange talt op i en spids. Þv.
Sagen er, at vi har lavet fÞlgende: Reparation af et VOLA indbygningsarmatur, udskiftet en pårcelÊnsvask, montering af vandhane og bundventil, udskiftning af brusearm og VOLA kartusche. -> Jeg har jo ikke selv vÊret med på opgaven, men det lyder af lidt meget, der er lavet hvis du fastholder at vi kun har vÊret der i en time. igen om 1.600 kr er for meget eller for lidt for det der er udfÞrt er altid svÊr at beregne.
Vi er kede af at dialogen er endt hvor den er og vi vil gÞre vores til at forbedre vores effektivitet ude ved kunden uden det går ud over kvaliteten.

Som svar på jeres lange besked!

Som svar på jeres lange besked!
I har Ã¥benbart misforstÃ¥et begrebet “glad og tilfreds” for vi har pÃ¥ INTET tidspunkt vÊret hverken glade eller tilfredse med jeres udfÞrte arbejde, kommunikation, eller service.

For det andet så kan jeg nu konkludere at i tydeligvis er svindler og prÞver at stjÊle jeres kunders penge eftersom i beskriver at fremlagte overslag på 35.000 KUN var for nye radiatorer og plexrÞr. Det er en kÊmpe lÞgn. Vi fik en klar dialog om at 35.000 var for stort set det meste VVS arbejde i forbindelse med renoveringen. Ja jeg ved godt det er en meget lav pris for det udfÞrte arbejde men det er jer som sidder og udregner den slags og ikke mig.
Vi forholder os blot til det vi fik tilbudt.

I foregÃ¥ende besked fik jeg jo heller ikke nÊvnt at jeg undervejs i processen op til flere gange prÞvede at fÃ¥ jer til at give mig en status pÃ¥ hvor vi stod Þkonomisk i forhold til budgettet. Alle gange fik jeg besked pÃ¥ at det slet ikke var kritisk endnu og jeg blev selvfÞlgelig beroliget af den grund, indtil jeg pludselig fÃ¥r et opkald hvori i siger fÞlgende “hej Mussa, som du nok ved har vi overskredet budgettet; vi er oppe omkring 60.000 nu” (vigtigt at pointere for dem der lÊser med, at arbejdet ikke var halvt fÊrdigt pÃ¥ dette tidpunkt)

Her til sidst vil jeg lige informere jer om hvorfor vi valgte at indgå i et kompromis med jer for at få det sidste stykke arbejde udfÞrt. Det valgte vi af 1 årsager:

1. Hvis vi havde gået i retten imod jer så havde byggeprojektet blevet sat på stilstand indtil der sagen var afklaret, og dette kan strÊkke sig over lang tid.

Vedr oprydning i lejligheden så har i ret inta det er en byggeplads men det giver jer ikke ret til at efterlade store spande med vand som potentielt kan valgte og ÞdelÊgge alt det udfÞrte arbejde og ligeledes ÞdelÊgge alt byggeri under vores lejlighed.

Til alle jer som ser dette og lÊser med, så kan jeg stÊrkt anbefale jer at tage afstand fra munke vvs. Det vil koste jer dyrt og i vil få en MEGET dårlig oplevelse.

Hvis i Þnsket at drÞfte dette yderligere med mig så kontakt mig privat, men husk nu lige på at der måske er en grund til at 25% af jeres trustpilot anmeldelser, kun har fået 1 stjerne ud af 5.

2020幎12月15日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og venlige folk.

Vi har brugt Munke VVS flere gange og er hver gang blevet mÞdt at meget venlige folk og supergod service. Denne gang kom de forbi vores hus akut en weekendaften - virkelig god service.! Vi vil absolut bruge Munke VVS en anden gang. Kan klart anbefales.

2020幎9月17日
自発的なレビュヌ

Tak for god og professionelt udfÞrt

Tak for god og professionelt udfÞrt arbejde.
God vejledning Ifh, hvad jeg selv kunne gÞre. Munke vvs kom, og i lÞbet af et Þjeblik var rÞr renset og klar til brug.
Vi havde aftalt et tidspunkt, de blev forsinket og skrev, hvornår de så ville komme. Det er en super god service.
Stor anbefaling til jer.
Lisa

2020幎6月9日
自発的なレビュヌ

Meget tilfreds med opgavelÞsningen og en klar anbefaling herfra👍👍

Meget tilfreds med opgavelÞsningen. Det viste sig kun at tage ca 5 min....det kostede ingenting og bagefter lÞste han en opgave hos min nabo som krÊvede en her og nu lÞsning👍
Meget serviceminded og en sÞd og imÞdekommende ung mand.
En KLAR anbefaling herfra👍👍

2020幎5月29日