4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

8件のレビュヌ

Hurtig udrykning på akut

Hurtig udrykning på akut strÞmafbrydelse. Super service og forklaring omkring problemet. Kan helt bestemt anbefales. Kanon fyr

2025幎4月13日
MV El-Teknik ApS ロゎ

MV El-Teknik ApS からの回答

Hej Mikkel.

Tak for din anmeldelse og de fine ord. Jeg er glad for, at vi fik strÞmmen tilbage.
Du Þnskes en god sommer.

Vh. Michael

Virkelig god service

MV El-Teknik kom forbi og kiggede pÃ¥ et problem for mig – helt uden at tage noget for det. Han var virkelig sÞd, hjÊlpsom og gav nogle virkelig gode rÃ¥d. Michael foreslog endda en lÞsning, som faktisk betÞd, at han ikke selv fik noget arbejde ud af det. Det siger virkelig noget om, hvor reel og ordentlig han er. Kan helt klart anbefales!

2025幎4月11日
MV El-Teknik ApS ロゎ

MV El-Teknik ApS からの回答

Hej Clara.

Tak for din anmeldelse og de fine ord, trods jeres sikkert travle flytteweekend :-)
Jeg er glad for, at vi fandt en lÞsning til jeres hårde hvidevare i kÞkkenet. Skulle arbejderne stadig virke uoverskuelige, så hÞrer jeg gerne fra jer.
I Þnskes en god sommer.

Vh. Michael

Rigtig god service og hjÊlp til el

Rigtig god service og hjÊlp til el arbejde i en gammel 70 er bolig. Fik fejlsÞgt på installationen og udskiftet en gammel tavle samt udvidet min installation, til under aftalt pris, effektivt og utroligt kompetent.

God vejledning og inddragen i mulighederne og anbefalinger til den bedste lÞsning på opgaven.

Jeg kan kun anbefale dem til el arbejde

2023幎11月8日

Installering af komfur inden for 1 time

Havde fået leveret et komfur uden stikprop, som vi derfor ikke selv kunne tilslutte. Ringede fredag formiddag til MV El-Teknik og 1 time efter kom en meget venlig elektriker forbi og tilsluttede komfuret på ingen tid. Fantastisk god service - kan klart anbefales.

2022幎4月29日

Super elektriker

UdfÞrt el- og VVS-tjek for mig, og udbedret div. el-installation. Flot arbejde og punktlig. God vejleding og en elektriker jeg varmt kan anbefale og helt sikkert vil bruge igen.

2021幎11月7日

Sauna ovn

MV El installerede en ny sauna ovn hos os. Det var en meget god oplevelse. Michael svarede hurtigt og tydeligt på e-mail, var nem at lave aftaler med, mÞdte til tiden, og gjorde et godt stykke arbejde. Anbefales!

2021幎6月1日

Kan varmt anbefale Michael

Kan varmt anbefale Michael.
Michael skulle ind i min lejlighed i Valby, da en af mine overboer skulle have trukket en ekstra fase op til hans lejlighed. Da ledningen lå inde i en gammel kasse i mit badevÊrelse, måtte låget til kassen skÊres igennem. DesvÊrre skete det som ingen elektriker Þnsker skulle ske, saven ramte kablet, og låget flÊkkede flere steder.
Michale overholdte alle efterfÞlgende aftaler, og fiksede min kasse med et helt nyt låg, spartlede ud og malede tilmed. Grundet hjemmearbejde valgte Michael ikke at forstyrre mig da han gik, men sendte mig i stedet en SMS med en personlig og beskrivende besked om hvad han havde fikset, og håbede jeg var tilfreds. Jeg syntes jeg skylder Michalen at anmelde min oplevelse, da han leverede mere end jeg forventede, hvilket desvÊrre ikke sker så tit.

2020幎11月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。