企業情報

1. テレコミュニケーション サービス プロバイダー
  2. 携帯電話販売店
  3. 移動体通信事業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

ACN is committed to providing essential products and services to our customers in Europe. ACN competitive services include Digital Phone Service with Video Phone, mobile phone, fixed-line and High Speed Internet.

2.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

kan ikke komme i kontakt med acn på…

kan ikke komme i kontakt med acn på nogen måde
regner med at i (acn) følger denne side
jeg vil hermed opsige min mors abonnement
fra bakmøllevel 36
9430 vadum.
det hjælper ikke at i bliver ved med at sende regninger
de bliver ikke betalt.
hilsen hendes søn

2021年12月28日

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice
Det er nærmest umuligt at opsige sit abonnement ved ACN. Det drejer sig særligt om ACN JOI i den her sag.
ACN’s metode strider nærmest imod god markedsføringsskik. Jeg mener at de manipulerer og vildleder kunden til at fastholde abonnementet ved dem.
Det er simpelthen så svært at opsige, at det ikke er i orden.
Jeg kan ikke anbefale ACN som udbyder.

2021年1月14日

Verdens mest dårlige kundeoplevelse

Verdens mest dårlige kundeoplevelse
De gider ikke læse mine mails
Fortsætter med at sende rykkere og gebyr og nye månedlige opkrævninger frem til min afdøde mor efter jeg i 6 måneder har forsøgt at opsige ACN telefon abonnement !!!
Vil aldrig anbefale ACN til nogen !!!!

2020年6月3日

estafa

Estafadores .he tenido que pagar 2 veces la misma factura. Al darme de baja de esta nefasta compañía ..reclamo el importe y me dicen ..que no me van a devolver nada
El trato operador a cliente un -10 ..
si alguien esta pensando en elegir los servicios le recomiendo que no lo haga ..Ladrones.

2016年5月2日
5つ星のうち1の評価

Den mest elendige kundeservice jeg nogensinde har oplevet!

ACN's kundeservice er det værste jeg nogensinde har oplevet. Jeg ville ikke engang kalde det for kundeservice. Fordi først bruger man en halv dag på at komme igennem på telefonen, fordi der er ventetid og alle mulige knapper man skal trykke først "Tryk 1", så "Tryk 5" så "Tryk 35" og det bliver ved og ved. Og når man så endelig kommer igennem så får man altid en medarbejder i røret, og jeg har talt med minimum 5 forskellige, som altid giver dig skylden for det problem der er opstået i forbindelse med dit abonnement.

Det er helt utroligt at de ikke er gået nedom hjem med sådan en skod kundeservice, fordi det er ikke meget hjælp man får når man ringer ind, man må klarer sig selv som kunde og samtidig prøve ikke at skælde den stakkels medarbejder på den anden side af røret ud. Fordi det problem jeg har med mit abonnement er jo ikke altid deres skyld, men de er bare ikke til meget hjælp når man ringer til dem!

Ville aldrig anbefale sådan et skod firma til nogen!

2014年4月2日
5つ星のうち1の評価

ACN gider ikke læse mine breve

Vi fik i 2009 tilsendt månedsregning for vores fastnettelefon, med et krediteret beløb på 70,46 kr. tilføjet med fed tekst: "Dette er et tilgodebevis, ingen opkrævning". Derfor undlod jeg at betale opkrævning af 63,39 for min mobiltelefon.

"MEN DER KNÆKKEDE FILMEN"

Jeg fik en rykker + gebyr 100 kr. Skrev og forklarede sagen. Fik efter lang tid ny rykker, nu fra deres incassobureau PayEx, med yderligere gebyr 600 kr. OG trussel om indberetning til Ribers /Experian som det hedder i dag.

Skrev til PayEx og forklarede sagen (med kopier af alle dokumenter) og samtidig kopi til Ribers, som jeg bad blokere for indberetning fra ACN /PayEx.

Ribers svarede hurtigt tilbage, at jeg blot skulle underskrive en erklæring, så ville de blokere for ACN OG efter flere måneder fik jeg langt om længe svar, at ACN havde hævet sagen.

I mellemtiden havde de selvfølgelig lukket begge vore telefoner, og vi havde i stedet fundet nye udbydere.

I foråret 2010 dukker der pludselig en kvartalsregning op på vores budgetkonto - ACN har nu tilmeldt mobiltelefonen til betalingsservice.

Jeg blokerer overførslen via vores netbank, og får efterfølgende en rykker + 100 kr. gebyr. Skriver og forklarer at telefonen har været lukket af ACN siden 2009 - og AT VI ALDRIG HAR BRUGT BETALINGSSERVICE TIL BETALING AF REGNINGER FRA ACN!!!

Får ny rykker fra PayEx + 600 kr. gebyr. Skriver til dem og forklarer sammenhængen og skriver samtidig til Ribers. De sender hurtigt ny bekræftigelse på blokering af ACN.

I stedet for at svare, sender PayEx nu en oprindelig rykker med 100 kr. gebyr med NYT SAGSNUMMER, at de betragter min blokering af betalingen som opsigelse!!.

Jeg skriver tilbage - med angivelse af begge sagsnumre - at de skal forholde sig til opsigelserne fra ACN i 2009, og ellers sende sagen i fogedretten, for nu gider jeg ikke mere...

Nu har sagen bølget frem og tilbage - og er stadig ikke afsluttet her i januar 2011

2011年1月27日

レビューの対象になっている企業の方へ