䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業
  2. りェブ コラボレヌション プラットフォヌム
  3. りェブ ホスティング サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

myFC.dk leverer fodbold hjemmesider til fodboldholdet eller fodboldklubben. Aldrig har det vÊret nemmere at få et velfungerende website med alle dertil hÞrende vÊrktÞjer.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

17件のレビュヌ

Super system

Vi kan kun rose Myfc.dk - har kun haft det i 3 mdr. men det har fungeret upåklageligt og vÊret relativt nemt at gå i gang med. Efter vi har skiftet til Myfc.dk har vi oplevet en stÞrre aktivitet på siden end hidtil. Angående supporten så er den outstanding - spÞrgsmål bliver svaret hurtigt, og hvis man ikke lige selv kan forstå at lÞse det - klarer supporten også det.

Herfra kan kun siges "thumps up" :-)

Mvh.

RishÞj Boldklub

2012幎2月28日

Fantastisk koncept!!!!

Kan kun sige gode ting om myfc.dk.
Vi har som hold, haft en side herinde i 2Ã¥r.
Og det har kun vÊret en ren fornÞjelse, der har vÊret god respons fra vores egne spillere/sponsore og til vores modstandere eller venner.
Selv supporten herinde er FANTASTISK, det er super hjÊlp når man ikke lige kan lÞse et problem. Eller man har en god ide, men bare ikke kan få den til at fungere som man gerne vil..
Kan kun anbefale hold/klubber at lave en side, det er billig og meget nemt. Og så er det jo også slut med, at printe information ud til folk.
De smider jo alligevel altid sedlerne vÊk ;-)
Her er man kun et klik fra infoen eller news..
Mvh
Vokslev IF
Serie.6

2012幎2月7日

Nemt og meget brugervenligt

Myfc.dk er alsidigt og nem at bruge og krÊver ingen erfaring med hjemmesider, kan bruges af alle.
super nemt som adm, at kunne tildele forskellige rettigheder alt efter hvor ens bruger skal have adgang

Super support hvis der skulle vÊre problemer.

Anbefales klart til alle.

2012幎2月6日

Nemt og brugervenligt

MyFC er alsidigt, nemt at bruge og fordrer ingen erfaringer med hjemmesider.

Systemet er meget brugervenligt, og er der noget der driller, er supporten helt i top!

Det er en stor fordel, at man som administrator kan have mange brugere med forskellige rettigheder til at vedligeholde de forskellige holdsider, - uden at miste overblikket. :-)

Det bedste er supporten

Vi er utrolig glade for Myfc her på IdrÊtten. Så glade for det, at vi har og gÞr det stadig, anbefaler dem til andre.

Chat supporten, er nem, god, og hurtig.

Hvorfor Myfc ikke har fået 5 stjerner, er ikke fordi de på nogle måder er dårlige, men kun et generelt udtryk for, at man altid kan blive bedre. Hvilket er vores indtryk, at Myfc arbejder på hver dag.

Mange Hilsner
Mikkel, IdrÊtten.

Kan det blive nemmere ?

Efter at have benyttet flere forskellige systemer til opretholdelse og vedligeholdelse af hjemmesider, så har jeg fundet stedet hvor jeg får det som jeg sÞger.

Super nemt og overskueligt at oprette, vedligeholde sin egen hjemmesiden, du behÞver bestemt ikke at vÊre it-nÞrd for at vÊre med.

Derudover har myfc.dk en fantastisk support, som svarer lynhurtigt og kvalificeret på ens spÞrgsmål.

Mine varmeste anbefalinger til myfc.dk !

自発的なレビュヌ

Alt hvad hjertet begÊrer .. og lidt til.

Med myFC får man et cms-system der fra start indeholder alt hvad en sportsklub/forening kan drÞmme om.
Det er det nemt og simpelt at sÊtte op, og man kan, uden tidligere hjemmeside erfarring, have en hjemmeside kÞrende i lÞbet af ingen tid.
Systemet er oveni så gennemfÞrt at man med ganske få Êndringer kan lave en hjemmeside til både private og kommercielle formål, eftersom design og layout kan tilpasses på nÊsten alle punkter.
Som designer har det vÊret en fornÞjelse at få lov at lege med, og jeg vil uden at tÞve anbefale myFC til alle der Þnsker en hjemmeside.

2010幎8月19日
自発的なレビュヌ

En gang imllem bliver man glad!

Fantastisk god platform. Effektivt omdrejningspunkt for hele holdet. Efter en kort introduktionsaften, hvor de forskellige funktioner blev testet af, er platformen så nem at arbejde med, at fremtidig holdkoordinering bliver en leg. Sitet er allerede efter få dage i luften blevet et aktivit omdrejningspunkt for hele holdet.

2009幎8月18日

Kan kun tilslutte mig

Kanon koncept som ligger lige til hÞjrebenet og support er i top. SjÊldent oplever man så hurtig en respons som fra MYFC. Også Êndringer og forbedringer bliver der lyttet til.
Så jeg kan kun tilslutte mig alle de andre roser - godt gået MYFC.

Jacob, sif.myfc.dk

2009幎6月8日

Pragtfuldt koncept

Der er alt hvad man skal bruge til en fodboldhjemmeside.

og hvis jeg skulle sÊtte en finger på noget negativt, er det nÊsten at det bliver uoverskueligt med så meget. Dog er den de 4 stjerner vÊrd, da supporten er i top hvis man skulle have det mindste problem, og vareren kan virkelig leveres i den sidste ende.

jyderup.myfc.dk

2009幎3月28日
自発的なレビュヌ

Alt fungerer undtagen på ét punkt

Jeg forstår ikke hvorfor der ikke er et punkt der hedder "indstillinger"??? Det var der vist i store dele af 2008 men i efteråret forsvandt det :-/ Jeg forstår ikke hvor det er blevet af.. Jeg har 5 punkter: "Forside/nyheder", "Indhold", "Administration", "Support", "Log ud".

Det må siges at vÊre et meget vigtigt punkt jeg mangler for jeg kan fx ikke Êndrer karakterskalen i spillerstatistik fra 13-trins skalaen til 7-trin skalaen osv...

2009幎1月25日
Myfc ロゎ

Myfc からの回答

Hej Jesper

Jeg synes du skal sende dit spørgsmål til post@myfc.dk og oplyse hvilken klub det drejer sig om.

Jan Larsen
www.myfc.dk

Super brugervenligt med mange muligheder - suverÊnt!

CMS-systemet er meget brugervenligt og skulle der opstå problemer klares disse fantastisk hurtigt via en fremragende online support.
Systemet er lÞbende under udvikling, og man har som bruger indflydelse på, hvilke tiltag der skal til, for at programmet bliver endnu bedre.
Det er simpelthen imponerende, så meget vÊrdi man får for pengene.

Kan VARMT anbefales.

2009幎1月12日