My juicy レビュヌ

䌁業情報

1. 矎容甚品店
  2. ハヌブ専門店

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn de eerste ter wereld die een lipgloss hebben ontwikkeld die koortslippen en onzuiverheden met maar liefst 98% vermindert – bewezen uit onderzoek. Maar dat is niet alles! Onze lipgloss combineert medische verzorging met beauty, zodat je niet alleen gezonde, maar ook prachtig gekleurde lippen hebt voor dagelijks gebruik. De formule voelt boterzacht aan, is 100% biologisch en vegan, en bevat geen schadelijke ingrediënten. Pure care, pure beauty – zonder troep!

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Deze Healing Glossjes zijn écht

Deze Healing Glossjes zijn écht geweldig voor droge, schilferige lippen of als je eczeem hebt! My girl Noura heeft deze gloss ontwikkeld en het is gewoon een lifesaver. Het is dermatologisch getest en zorgt ervoor dat je lippen binnen no time weer lekker zacht en gehydrateerd aanvoelen. Wat ik zo fijn vind, is dat hij niet plakkerig is en snel intrekt, dus je hebt geen last van ongemak. Als je eczeem hebt, merk je meteen dat het je lippen kalmeert en helpt herstellen. Plus, het geeft je lippen een mooie, subtiele glans zonder dat het zwaar aanvoelt. Echt een aanrader voor iedereen die droge lippen heeft! Ik smeer elke dag de gloss en sinds dien heb ik geen last meer van schilferige en droge lippen. Dit is nog beter dan als die dure merken waar heel veel ongezonde ingrediënten inzitten! Probeer ze en laat de oliën hun magic doen ❀❀❀ Trots op jou schat!

2025幎3月9日

De fijnste lipgloss

Heb veel verschillende lipgloss geprobeerd maar de lipgloss van myjuicy vind ik gewoon echt de beste en het fijnste! De gloss droogt mijn lippen niet uit maar zorgt er voor dat mijn lippen zachter worden. De gloss is ook erg goed voor als je droge lippen hebt. Het voelt ook niet plakkerig aan maar gewoon erg fijn. Ik goed ook niet de hele tijd opnieuw de gloss aan te brengen.

Ik ken my juicy al ongeveer 2 jaar

Ik ken my juicy al ongeveer 2 jaar
Toen ze haar oude website had was ze aan het experimenteren met de glosjes en kleuren en heeft ze zelf glossjes verkocht voor een goed doel!
Dit jaar heeft ze een Come back gemaakt
Met nieuwe kleuren, nieuwe verpakking!!🀩🀩 en heeft ze alle glossjes laten testen
Dit is het enige wat helpt bij mij helpt bij mijn droge lippen
En als 🍒 op de 🍰 meld je eigen aan bij de VIP lijst daar komen regelmatig leuke acties! 🛍
Dit zijn toch redenen genoeg om dit uit te testen? 🀩

5぀星のうち5の評䟡

Ik bestel al jaren mijn lipgloss en

Ik bestel al jaren mijn lipgloss en lipolie hier. Het is de perfecte samenstelling, omdat het niet te plakkerig is en super voedend voelt voor je lippen. Ook koortslip of andere plekjes bij je lippen zijn hierdoor meteen verholpen. Zeker een aanrader!

Super mooie gloss

Super mooie gloss! Mooie kleurtjes en niet plakkerig!! Voelt heel natuurlijk en licht aan op de lippen. Heeft ervoor gezorgd dat mn koortslip binnen enkele dagen is verdwenen en dat mn droge lippen met dit koude weer lekker moist beleven!!

2025幎2月3日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden met de

Ik ben ontzettend tevreden met de lipgloss van Myjuicy! Vanaf het moment dat ik de verpakking opende, merkte ik de zorg en aandacht die in het product is gestoken. De lipgloss voelt niet alleen heerlijk aan op de lippen, maar biedt ook een perfecte balans tussen glans en comfort. Geen plakkerigheid, geen uitdrogend gevoel. Gewoon zachte, gehydrateerde lippen met een prachtige glans.

2024幎11月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス