Het duurde even voor we het schilderij ontvingen. Maar op elke vraag kregen we snel en beleefd antwoord. Het schilderij is prachtig en we zijn er heel blij mee. Ook de service van mynewart is keurig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mottok et nydelig maleri av en katt. Hadde sendt forespÞrsel om et fotorealistisk maleri fra bilde, og fikk som etterspurt. Bildet var fantastisk bra, langt over forventningene. Prisen var rimelig... ãã£ãšèŠã
Stort udvalg og mulighed for at besÞge galleri. Gik lÊnge og overvejede om jeg skulle have billede fra Mynewart.dk. Fik kontakt til sÊlger og fik mulighed for at besÞge deres galleri. Stort udva... ãã£ãšèŠã
Ãn helt igennem fantastisk og positiv oplevelse. Fantastisk service med hurtige svar pÃ¥ korspendence, mellem kunde og Mynewart. Maleriet jeg bestilte, lever fuldt ud op til mine forventninger. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mynewart.dk - En danskejet webshop, der sÊlger flotte og billige håndmalede malerier. Vi har et bredt sortiment, der lÞbende udvides med nye malerier. Vi sÊlger primÊrt abstrakte vÊrker.
é£çµ¡å
SkovmÊrkevej 26, 6470, Sydals, ãã³ããŒã¯
- info@mynewart.dk
- www.mynewart.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Schilderij walkers
Het duurde even voor we het schilderij ontvingen.
Ook de service van mynewart is keurig. Zeker aan te bevelen!
venter i spÊnding
Vi er ramt af noget forsinkelse på leveringen, men har fået lovning på at de kommer denne uge.
jeg har hÞje forventninger til billederne, men da vi ikke har modtaget dem endnu, kan vi ikke sige noget om det.
jeg opdatere anmeldelsen når de er modtaget.
Een absolute aanrader
Goede communicatie, als je een schilderij naar eigen idee wilt laten maken, tussentijdse beoordelings foto's. Komen hun afspraken na. Een absolute aanrader
Câest mon 2Úme tableau acheté chezâŠ
Câest mon 2Úme tableau acheté chez mynewart et ils sont superbement beaux. Aussi bien et même mieux que leur site. Je nâai que des compliments et je les admirent tous les jours dans ma piÚce principale.
Ce site est trÚs sérieux et bonne communication
Fantastiske billeder
Via en rigtig god dialog omkring selve bestillingen af billederne, fik jeg nÞjagtig de billeder, jeg havde forestillet migð€©ð€©.
Dejligt selv at kunne vÊlge motiverne. Jeg bestilte kun 4 billeder, da jeg lÞb tÞr for ideer.
Billederne er malet meget fint og giver beskueren en fornemmelse af både dybde & bevÊgelse.
Utroligt at få så fine billeder til en meget fair pris.
Vi havde bestilt to malerier pÃ¥ specialmÃ¥l, men grundet personlige omstÊndigheder blev vi nÞdt til at annullere ordren. De var utroligt sÞde og forstÃ¥ende, og annullerede uden problemer â dét kalder jeg god service!
Vi har allerede et maleri derfra, som vi er meget glade for, og vi vender helt sikkert tilbage en anden gang.
Vi bestilte to malerier
Vi bestilte to malerier, med specialmÃ¥l. Dog var det ene maleri vendt forkert (udelukkende vores fejl) alligevel lÞste firmaet det pÃ¥ bedste vis og maler nu en nyt til os ð
Super Kundenservice!
Super Kundenservice!! Das kann ich absolut bestÀtigen! 100%ige weiter Empfehlung!!
Die GemÀlde sind total wertig. Bin sehr happy mit meinen Bild. :-)
Vielen Dank!
Stor anbefaling
Jeg har i dag modtaget mit maleri og det skuffede bestemt ikke - tvÊrt imod - det var meget flottere i virkeligheden. Helt klart et sted jeg vil anbefale at tjekke ud, hvis man er på udkig efter et nyt maleri.
Flot billede,Meget hurtig levering
Flot billede,Meget hurtig levering
Jeg blev meget glÊdelig overrasket over at modtage mine 2 billede så hurtigt og sikke dejlige farver Mange tak
Fuldt tilfreds
Nemt at bestille, levering indenfor få dage, og maleriet var pakket sikkert ind og var endnu smukkere i virkeligheden.
Helemaal tevreden met ons prachtig schilderij.
We zijn zo tevreden met het schilderij, Golden People.
Het is gewoon prachtig!!!
Perfect geleverd zoals afgesproken.
Een echte aanrader.
Alles perfect!
Juist onze schilderij geleverd, prachtig gewoon,zoals op afbeelding. Alles liep vlekkeloos,bestelling,betaling,levering. Echt een aanrader 5/5 Proficiat voor deze firma!
Helt fantastisk flotte malerier
Helt fantastisk flotte malerier.
â€ïž mit nye maleri.
Bestilte sÞndag aften. Det kom tirsdag morgen.
Tak for rigtig god service. Kan kun anbefale. ð¥°
Herausragender Kundenservice
Meine Erfahrungen mit Mynewart sind extrem gut gewesen. Normalerweise schreibe ich keine Bewertungen, aber dieses mal war der Kundenservice besonders hervorzuheben.
Ich hatte mir ein GemÀlde auf Mynewart bestellt. Es war schön und auch qualitativ sehr hochwertig, jedoch hat es nicht so gut in meine Einrichtung gepasst wie gehofft. Mir ist ein anderes GemÀlde aufgefallen, welches ganz frisch in dem Shop hinzugefÌgt wurde. Das wollte ich haben und habe daraufhin um eine Retoure meines anderen GemÀldes gebeten. Ich habe auch schon angemerkt, dass ich gerne ein anderes GemÀlde hÀtte. Daraufhin wurde mir ein kostenloser Austausch angeboten. Das neue GemÀlde war sogar 20 ⬠teurer, aber auch diese Differenz wurde von Mynewart Ìbernommen!
Mit dem neuen GemÀlde bin ich super zufrieden, genau so wie mit dem exzellenten Kundenservice von Mynewart.
Riesen Dankeschön :)
Crazy godt
Crazy godt!
Bestilte et stort maleri, 23 timer efter stod den i min garage! PrÊcis som billedet på nettet - Waow!
Flotte billeder eminent kundeservice
Flotte billeder vi skulle bytte et og det vil valgte kom lynhurtigt til os.
Tak
Eminent service. Gode produkter til små priser
Flot kunst, til gode priser. Deres service er i top og leveringen nem og hurtig. Alt godt!
Jeg har af 2 omgange bestilt malerierâŠ
Jeg har af 2 omgange bestilt malerier fra Mynewart.dk.
Det fÞrste var en fÞdselsdagsgave til min mor, hun var lykkelig og meget tilfreds.
Det andet var et vi fik fremstillet specielt.
Vi sendte et billede frem af motivet, og fandt frem til en super pris.
Igennem hele processen har kommunikationen vÊret helt perfekt.
Vi modtog billeder undervejs. Både så vi kunne fÞlge med, men også så vi kunne komme med små rettelser.
Og billedet er blevet helt perfekt.
Det er ikke sidste gang vi bestiller her fra.
Blev meget positivt overrasket over detâŠ
Blev meget positivt overrasket over det med FLOTTE billede vi havde kÞbt til en meget god pris. Kommunikation undervejs og forlÞbet var fin og svartiden fra Mynerwart ekstrem hurtig. Vi kommer igen :-) .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ