レビュアーのコメントを見てみましょう

企業情報

1. 携帯電話販売店

さまざまな外部ソースから提供された情報

MyTrendyPhone: verkoopt kwalitatieve GSM accessoires, iPods, foto toestellen en camera's tegen de laagste prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevreden klanten te hebben door hen een prijsgarantie en een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

attention escroc

attention escroc ! J'ai acheté le 11/04 un casque jbl. toujours rien recu a chaque il demande d'attendre encore 1 semaine puis encore 1 semaine etc pour eux ils ont envoyé et de ce fait refusent de rembourser alors qu'ils sont responsable de l'expédition. ce sont des escroc il ne faut surtout pas acheter cher eux. a fuir

2026年4月11日

Bonjour,

Nous vous présentons nos plus sincères excuses pour le désagrément que cette situation a pu vous causer. Nous comprenons parfaitement à quel point cela peut être frustrant et nous regrettons vivement ce contretemps.

Soyez assuré(e) que nous allons vous contacter immédiatement par e-mail afin d’examiner votre situation en détail et de trouver une solution rapide et adaptée.

Nous vous remercions sincèrement pour votre patience et votre compréhension.

Cordialement,
Service client

Niet betrouwbaar

Telefoonhoesjes besteld bijpassend bij de telefoon, maar hoesjes pasten niet. Retourneren ging heel moeilijk, ik heb zelf de kosten moeten betalen, die ik nooit heb teruggekregen. Ik heb een paar keer contact met hun gehad, maar iedere keer geven ze aan dat ze hun administratie moeten nakijken wat ze eigenlijk nooit doen. Geen fijne website!!

2026年3月19日

Geachte Sandra,

onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door deze fout.

Wij nemen dit zeer serieus en willen zo snel mogelijk tot een passende oplossing komen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk per e-mail contacteren om dit probleem samen op te lossen.

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld.

5つ星のうち1の評価

Levert niet en betaald niet terug.

Het is dat ik 1 ster moet klikken want het is niks. Product niet geleverd en geld niet terug gekregen. Ik moest een klacht formulier invullen en mijn handtekening zetten “volgens standaard procedure “. Natuurlijk doe ik dat niet.
Daarna vroegen ze naar mijn adres (staat toch op mijn bestelling).
Ik heb gevraagd of ze het geld door de brievenbus gooien.
De webshop heb ik gevonden via BESLIST.NL. Die doen ook niks en verwijzen mij weer terug.
Ik heb hun gevraagd hoe zij de veiligheid van webshops screenen? Trendyphone heeft een veiligheidskeurmerk op hun site “geplakt”
Deze les kost gelukkig maar €42.

2026年4月20日

Geachte Martin,

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk per e-mail contacteren met verdere informatie en een oplossing.

Alvast bedankt voor uw geduld en begrip.

5つ星のうち5の評価

Ik had hoesje besteld maar zelf foutje…

Ik had hoesje besteld maar zelf foutje gemaakt en bestelling geannuleerd ik kreeg maandagmorgen gelijk bericht dat het was geannuleerd en geld binnen 1a3 dagen terug op rekening staat dat was dus een paar uur later al dus kan ik alleen positief schrijven.

2026年3月16日

HIER NIET KOPEN

Slechte klantenservice
Slecht product (telefoonhoesje na 5 dagen al kapot)
Geen Nederlands bedrijf
Prijzen alsof het topkwaliteit is
Producten nog slechter dan Temu

2026年3月11日
5つ星のうち1の評価

Zo slecht alles betaald niks gehoord…

Zo slecht alkes betaald niks gehoord geen enkele reaktie
Oplichters en nep artikelen mensen trap er niet in. Alles komt uit hongkong. Denk dat ze zelf bij Ali Expres temu hebben gekocht. En de prijs 200% omhooggevallen gooide. 🤢🤮

2026年2月10日

Too service

Min hoesje werkte niet kreeg hem niet geactiveerd. Gemaild naar mytrendyphone, kreeg direct antwoord wat ik kon proberen om hem te laten werken
Weer gemaild dat het niet lukte. Weer direct antwoord
gekregen dat ik het hoesje terug kon sturen en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Retourformulier opgestuurd naar mij. Toen dacht ik ik ga het toch nog een keer proberen en toen lukte het wel. hoesje werkt prima. Ben er erg blij mee

2026年2月4日

Slechte website, Ideal geen optie

Slechte website, er staat overal een Ideal logo vermeld, maar op die wijze kan je niet betalen, je moet allerlei bestelgegevens invoeren die op grond van de AVG niet gevraagd mogen worden en die ook niet nodig zijn voor het bestelproces. Je kunt bellen naar ze, wel twee uren op een dag naar een nummer waarvan je niet weet in welk land dat dan zou moeten zijn.

2026年1月27日

Ondeugdelijke producten

Beloofd geweldige producten maar verkoopt rommel.
Telefoonhoesje met MagSafe (magneetring) gekocht van het merk TechProtect. Maar het product is zo slecht ontwikkeld dat de magneetring helemaal verkeerd zit, en draadloos opladen wordt verhindert/niet werkt.

Zowel leverancier als fabrikant reageren arrogant; dan stuur je het toch terug als het product niet bevalt. Retourneren moet naar Denemarken met een onkenbaar hoog bedrag.

Koop hier alleen als je zeker bent dat het product juist is, of als je liever een verlies accepteert dan retourkosten maakt.

2026年1月7日

Geachte klant,

Onze excuses voor het ongemak. Wij willen u informeren dat wij zojuist contact met u hebben opgenomen met een oplossing voor dit probleem, zodat het voor u niet nodig is om iets te betalen.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Customer Support Team
MyTrendyPhone

IPhone 17 Pro case Torras Q3 Air

Ik heb de 22e december een IPhone 17 Pro case besteld van het merk Torras Q3 Air was €20,- goedkoper. Daarna pas de reviews gelezen en ik dacht o my god ben mijn geld kwijt zoveel ontevredenheid. Vandaag 31e December bezorgd door de brievenbus de originele Torras Q3 Air case IPhone 17 Pro in een verzegelde doosje 👌en ondanks de feestdagen drukte redelijk op tijd 9 dagen. Ik heb wel een email gestuurd betreft het inloggen wachtwoord om de status te volgen van mijn bestelling dat lukte niet na 3 pogingen gestopt moet verbeterd worden! Ik ben tevreden met My TrendyPhone bestelling. Maar ik schrik wel v.d.ontevredenheid er is heel wat nog te verbeteren. Een fijne jaarwisseling.

2025年12月31日

Geen app in play store

Je moet een app op je telefoon zetten voor gebruik van het hoesje voor smart view maar die staat niet in de play store is een niet gecontroleerd app. Is een chinese app die ik dus niet op mijn telefoon wil hebben, en je moet het koppelen met de nfc van je telefoon ,daar wordt niets over verteld op de website van mytrendyphone en retour sturen kost me 12 euro vanuit Nederland dus hoesje niet bruikbaar en 22euro uitgegeven voor iets war ik niet kan gebruiken

2025年12月23日

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat u heeft ondervonden.

Wij willen u informeren dat wij de verzendkosten van uw pakket zullen terugbetalen zodra wij het geretourneerde pakket hebben geregistreerd. Zodra het pakket bij ons is ontvangen en verwerkt, zorgen wij ervoor dat de terugbetaling zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.

Wij waarderen uw geduld en begrip in deze situatie en staan uiteraard klaar om u verder te helpen mocht u vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben.

5つ星のうち2の評価

Niet bestellen!!

Het slechtste ooit. Bestel hier absoluut niet! Ik dacht: het zal vast meevallen. Het enige wat ik hoor is langere verzending, maar bij mij komt het gewoon niet binnen. Ze zeggen: "Neem contact met ons op na 19 december, want dan zou het er moeten zijn." Maar het zou er inmiddels al twee weken moeten zijn. Bestel hier niet, dames en heren, echt niet doen! Geloof me maar, de reviews die positief staan, hebben ze zelf geschreven.

UPDATE: ik heb t inmiddels binnen gewoon goed en goedkoop dus in theorie is het gewoon goed maar de verzendtijd is heel lang ik heb 2 weken moeten wachten en de klantenservice is oké maar ik zou er gewoon niet bestellen

2025年12月11日
5つ星のうち1の評価

On time delivery but poor product

The delivery was within the promised delivery period. However, the product (Samsung S23 Ultra cover with a small window) is a very good imitation version. For it to work with your phone, you are asked to install an app. It is horrible. The app and the UI. I did not do my research. Just go ahead and spend money on the legit Samsung. After 2 months. The cover has also started peeling.

2025年9月18日
5つ星のうち4の評価

Slechte reviews kloppen niet

Ik lees een boe slechte reviews maar het enige wat voor verbetering vatbaar is zijn de levertijden, verder alles netjes ontvangen en ik had een probleem welke netjes is opgelost.

Ik zou hier zeker weer een bestelling plaatsen in de toekomst.

2025年10月29日
5つ星のうち5の評価

Getwijfeld, na het lezen van alle slechte reviews…

Na het lezen van alle slechte reviews heb ik lang gezocht of het door mij gewenste hoesje niet ergens anders leverbaar was. Omdat dit niet het geval was toch maar de stoute schoenen aangetrokken om bij MyTrendyPhone te bestellen. Aangezien het bedrijf niet in Nederland gevestigd is, wist ik vooraf dat het een aantal dagen zou duren om de bestelling te ontvangen. Dit was voor mij geen probleem. Het hoesje is keurig afgeleverd in de brievenbus, dus mijn ervaring is goed!

2025年10月17日

Bestelling nooit geleverd

Mijn zoon heeft hier een wekker besteld. Deze zou binnen 4 dagen geleverd worden... Helaas nog steeds niets ontvangen en niets gehoord van het bedrijf...

Verloren geld...

2025年10月6日