Nie wysyÅajÄ zamówieÅ
OszukujÄ . SprzedajÄ towar, którego nie majÄ , nie oddajÄ pieniÄdzy a Pani na infolinii kÅamie jak z nut a do tego jest bardzo arogancka i niegrzeczna, a na koniec rzuca sÅuchawkÄ
Nie otrzymalam zamowienia!!! Oszusci!
Po dwóch tygodniach od zamówienia jestem juÅŒ zrezygnowana ÅŒe otrzymam zamówienie. Dobrze ÅŒe zamówiÅam za pobraniem to chociaÅŒ nie muszÄ siÄ upominaÄ o pieniÄ dze. Po tygodniu od zamówienia napisaÅam na BOK otrzymaÅam informacje ÅŒe paczka zostanie wysÅana tego samego dnia, na drugi dzieÅ (sobota) poprosiÅam o numer Åledzenia przesyÅki i dostaÅam informacjÄ ÅŒe majÄ opóźnienie magazynie i ÅŒe za kilka dni max we wtorek paczka bÄdzie wysÅana. DziÅ jest Åroda i ani numeru paczki ani kontaktu, nikt juÅŒ mi nie odpisaÅ na maila. Ta firma to jakiÅ cyrk. Jutro mijajÄ dwa tygodnie od dnia zÅoÅŒenia zamówienia. Nie polecam nikomu zakupów na tej stronie, robiÄ sobie z ludzi ÅŒarty. Nigdy nie zostaÅam potraktowana w taki sposób a robiÄ bardzo duÅŒo zakupów przez internet. Najgorsza firma z jakÄ miaÅam do czynienia.ððððððð
DokÅadnie to samo co u innych oceniajÄ cych. Zakupiony produkt jest ciÄ gle od 5 dni na etapie pakowania a to tylko dwie butelki
Sklep po prostu funkcjonuje niepoporawnie. Nie da sie niczego zamówiÄ. Przy próbie wypeÅnienia danych dostawy, po wpisaniu kodu pocztowego, wszystko siÄ odÅwieÅŒa, formularz jest wyczyszczony ze wszystkich wpisanych danych.
Nie da siÄ tego przejÅÄ.
Problem zgÅoszony na email sklepu. PrzyszÅa odpowiedź "wymówka". Sklep wiele dni temu raczej nie naprawiÅ problemu, nie ma ÅŒadnego kontaktu, nie dziÄkujÄ za darmowe testy i zmarnowany czas.
ZaoraÄ ten badziew.
Nie lekcewaÅŒcie tych opinii - ÅŒaÅujÄ, ÅŒe nie sprawdziÅem firmy przed zamówieniem. Dostawa miaÅa byÄ w 3 dni, mija dzieÅ 6 bez informacji. Nie wierzÄ iÅŒ otrzymam zamówienie
Edit : produkt otrzymaÅem po 10 dniach
Na stronie podany byÅ termin realizacji zamówienia, jest juÅŒ ponad 1,5 tyg po tym terminie, zamówienia nie ma, obsÅuga nie odpisuje na wiadomoÅciâŠ. Nie polecam bo drugi raz robiÄ zakupy na tej stronie i drugi raz jest ta sama sytuacja.
Czekam na zamówienie 2 tygodnie poczym dostajÄ informacjÄ, ÅŒe byÅ bÅÄ d magazynowy, parodia ...
Na przesyÅkÄ czekam juz prawie miesiÄ c. Kontalt ze sprzedajacym znikomy, brak informacji co dzieje sie z przesylkÄ . Kpina z klienta. Az dziw bierze ze w czasach tak duzej konkurencji pozwalajÄ sobie na tak miernÄ obslugÄ.
DzieÅ dobry.
Ta firma "Nabea"perfidnie lekcewaÅŒy klienta.
Zamówienie zÅoÅŒone 01.12.2025r. z deklaracjÄ
wysyÅki w przeciÄ
gu 3 dni.
Po 11 dniach otrzymujÄ SMS, ÅŒe jeden z zamówionych produktów podczas pakowania ulegÅ uszkodzeniu i czy mogÄ
kontynuowaÄ zamówienie.
Natychmiast odpisujÄ na ten nr (SMS) , ÅŒe straciÅem zaufanie i ÅŒÄ
dam anulowania zamówienia I zwrotu wpÅaconych Årodków.
NastÄpnego dnia powtórnie otrzymujÄ SMS, tym razem z InformacjÄ
, ÅŒe brakuje im jednego produktu.
Powtórnie odpisujÄ zadajÄ
c zwrotu Årodków.
Niestety brak zwrotu Årodków i jakiejkolwiek odpowiedzi.
W dniu 15.12.2025 r. (2 tygodnie po zÅoÅŒeniu zamówienia) wysyÅam maila z ÅŒadaniem zwrotu wpÅaconych im Årodków za niezrealizowane zamówienie z zagroÅŒeniem podjÄcia dziaÅaÅ prawnych w przypadku braku zwrotu w przeciÄ
gu 3 dni.
Dzisiaj, tj. 16.12.2025 r. dalej brak jakiejkolwiek odpowiedzi ÅŒe strony sklepu.
MajÄ
pecha, gdyÅŒ trafili na Åwiadomego klienta, który umiejÄtnie porusza siÄ w przepisach prawnych i pomimo, ÅŒe chodzi o niewielkÄ
kwotÄ zwrotu, bo 90 PLN, to im nie odpuszczÄ.
90% moich zakupów realizujÄ za poÅrednictwem platform internetowych i pierwszy raz spotykam siÄ z tak bezmyÅlnÄ
postawÄ
firmy.
EDIT:
W dniu 16.12.2025 r. w koÅcu otrzymaÅem odpowiedź na mojego maila z "przeprosinami", ale z akcentem, ÅŒe nie dostali odpowiedzi na mojÄ
wiadomoÅÄ (przecieÅŒ mam potwierdzenie wysÅania wiadomoÅci i to dwukrotnie).
Tego samego dnia otrzymaÅem zwrot moich Årodków wpÅaconych za niezrealizowane Zamówienie.
Niestety straciÅem ponad 2 tygodnie z zamówionych produktów nie mam.
Na szczÄÅcie sÄ
jeszcze UCZCIWE konkurencyjne firmy, które jeszce w dniu zÅoÅŒenia zamówienia nadajÄ
przesyÅkÄ âïž.
PodsumowujÄ
c:
jak zaleÅŒy Ci na teminowym otrzymaniu przesyÅki, bez tracenia czasu na wysyÅanie wiadomoÅci, maili to zÅóŌ zamieniÄ, szerokim Åukiem omijajÄ
c tÄ firmÄ Nabea.
Grzegorz Pietrusik
Zamówienie zÅoÅŒone ponad tydzien temu, byÅam zapewniana ze w piÄ tek opusci magazyn. Mamy srode- paczka nadal nie nadana. Kpina.
Zamówienie doÅÄ dÅugo realizowane i brak informacji co siÄ dzieje z towarem. Jednak zamowienie dotarÅo w komplecie i bez uszkodzeÅ.
Tak jak inni klienci dostaÅam sms o braku artykuÅu na ich stanach magazynowych - dotyczy kremu BB w formie cushion. Na ich stronie nadal moÅŒna dodaÄ owy produkt do koszyka i go zamówiÄ, takÅŒe przestrzegam przed tym portalem! Mam nadziejÄ, ÅŒe szybko otrzymam swoje pieniÄ dze.
Brak szacunku do klienta. Po zÅoÅŒeniu zamówienia i czterech dniach oczekiwania na wysÅanie zamówienia, brak jakiejkolwiek informacji od sprzedajÄ
cych. Po mojej interwencji okazaÅo siÄ, ÅŒe produkt jest niedostÄpny. Co ciekawe nadal moÅŒna go zamówiÄ na stronie. Jedyny pozytywny aspekt to, ÅŒe odzyskalam pieniÄ
dze. JednakÅŒe zostaÅam bez produktu na którym mi zaleÅŒaÅo. Nie polecam
Zamówienie opÅacone 13marca do tej pory 20marca nie zrealizowane. Brak powiadomieÅ. Brak informacji o przesyÅce. Strona wyglÄ da na profesjonalnÄ . Ale chyba nabraÅam siÄ i wpadÅam w Åapy oszustow
Kpina a nie sklep. Zamówienie zÅoÅŒone w czwartek do tej pory nie zostaÅo wysÅane. ProponujÄ mi wysyÅkÄ w ÅrodÄ (tydzieÅ po zÅoÅŒeniu zamówienia).
Absolutnie nie polecam- tragedia. Zamówienie zÅoÅŒone 10 dni temu i o wysyÅce nie ma mowy. Do sklepu nie moÅŒna siÄ dodzwoniÄ. Nie odpisujÄ na maile, koszmar, nigdy wiÄcej,
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã