1.9

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dramat

Po dwóch tygodniach od zamówienia jestem juÅŒ zrezygnowana ÅŒe otrzymam zamówienie. Dobrze ÅŒe zamówiłam za pobraniem to chociaÅŒ nie muszę się upominać o pieniądze. Po tygodniu od zamówienia napisałam na BOK otrzymałam informacje ÅŒe paczka zostanie wysłana tego samego dnia, na drugi dzień (sobota) poprosiłam o numer śledzenia przesyłki i dostałam informację ÅŒe mają opóźnienie magazynie i ÅŒe za kilka dni max we wtorek paczka będzie wysłana. Dziś jest środa i ani numeru paczki ani kontaktu, nikt juÅŒ mi nie odpisał na maila. Ta firma to jakiś cyrk. Jutro mijają dwa tygodnie od dnia złoÅŒenia zamówienia. Nie polecam nikomu zakupów na tej stronie, robią sobie z ludzi ÅŒarty. Nigdy nie zostałam potraktowana w taki sposób a robię bardzo duÅŒo zakupów przez internet. Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia.👎👎👎👎👎👎👎

2026幎4月1日

Sklep po prostu funkcjonuje

Sklep po prostu funkcjonuje niepoporawnie. Nie da sie niczego zamówić. Przy próbie wypełnienia danych dostawy, po wpisaniu kodu pocztowego, wszystko się odświeÅŒa, formularz jest wyczyszczony ze wszystkich wpisanych danych.
Nie da się tego przejść.
Problem zgłoszony na email sklepu. Przyszła odpowiedź "wymówka". Sklep wiele dni temu raczej nie naprawił problemu, nie ma ÅŒadnego kontaktu, nie dziękuję za darmowe testy i zmarnowany czas.
Zaorać ten badziew.

2026幎2月13日
5぀星のうち2の評䟡

Nie lekcewaÅŒcie tych opinii

Nie lekcewaÅŒcie tych opinii - ÅŒałuję, ÅŒe nie sprawdziłem firmy przed zamówieniem. Dostawa miała być w 3 dni, mija dzień 6 bez informacji. Nie wierzę iÅŒ otrzymam zamówienie

Edit : produkt otrzymałem po 10 dniach

2026幎1月19日

Brak zamówienia i kontaktu

Na stronie podany był termin realizacji zamówienia, jest juÅŒ ponad 1,5 tyg po tym terminie, zamówienia nie ma, obsługa nie odpisuje na wiadomości
. Nie polecam bo drugi raz robię zakupy na tej stronie i drugi raz jest ta sama sytuacja.

2026幎1月22日

Perfidnie lekcewaÅŒenie klienta.

Dzień dobry.
Ta firma "Nabea"perfidnie lekcewaÅŒy klienta.
Zamówienie złoÅŒone 01.12.2025r. z deklaracją wysyłki w przeciągu 3 dni.
Po 11 dniach otrzymuję SMS, ÅŒe jeden z zamówionych produktów podczas pakowania uległ uszkodzeniu i czy mogą kontynuować zamówienie.
Natychmiast odpisuję na ten nr (SMS) , ÅŒe straciłem zaufanie i Ōądam anulowania zamówienia I zwrotu wpłaconych środków.
Następnego dnia powtórnie otrzymuję SMS, tym razem z Informacją, ÅŒe brakuje im jednego produktu.
Powtórnie odpisuję zadając zwrotu środków.
Niestety brak zwrotu środków i jakiejkolwiek odpowiedzi.
W dniu 15.12.2025 r. (2 tygodnie po złoÅŒeniu zamówienia) wysyłam maila z ÅŒadaniem zwrotu wpłaconych im środków za niezrealizowane zamówienie z zagroÅŒeniem podjęcia działań prawnych w przypadku braku zwrotu w przeciągu 3 dni.
Dzisiaj, tj. 16.12.2025 r. dalej brak jakiejkolwiek odpowiedzi ÅŒe strony sklepu.
Mają pecha, gdyÅŒ trafili na świadomego klienta, który umiejętnie porusza się w przepisach prawnych i pomimo, ÅŒe chodzi o niewielką kwotę zwrotu, bo 90 PLN, to im nie odpuszczę.
90% moich zakupów realizuję za pośrednictwem platform internetowych i pierwszy raz spotykam się z tak bezmyślną postawą firmy.

EDIT:
W dniu 16.12.2025 r. w końcu otrzymałem odpowiedź na mojego maila z "przeprosinami", ale z akcentem, ÅŒe nie dostali odpowiedzi na moją wiadomość (przecieÅŒ mam potwierdzenie wysłania wiadomości i to dwukrotnie).
Tego samego dnia otrzymałem zwrot moich środków wpłaconych za niezrealizowane Zamówienie.
Niestety straciłem ponad 2 tygodnie z zamówionych produktów nie mam.
Na szczęście są jeszcze UCZCIWE konkurencyjne firmy, które jeszce w dniu złoÅŒenia zamówienia nadają przesyłkę ✌.
Podsumowując:
jak zaleÅŒy Ci na teminowym otrzymaniu przesyłki, bez tracenia czasu na wysyłanie wiadomości, maili to złóŌ zamienię, szerokim łukiem omijając tę firmę Nabea.

Grzegorz Pietrusik

2025幎12月16日
5぀星のうち1の評䟡

Brak towaru na magazynie, ale towar nadal dostępny na ich stronie

Tak jak inni klienci dostałam sms o braku artykułu na ich stanach magazynowych - dotyczy kremu BB w formie cushion. Na ich stronie nadal moÅŒna dodać owy produkt do koszyka i go zamówić, takÅŒe przestrzegam przed tym portalem! Mam nadzieję, ÅŒe szybko otrzymam swoje pieniądze.

2025幎8月26日

Brak szacunku do klienta

Brak szacunku do klienta. Po złoÅŒeniu zamówienia i czterech dniach oczekiwania na wysłanie zamówienia, brak jakiejkolwiek informacji od sprzedających. Po mojej interwencji okazało się, ÅŒe produkt jest niedostępny. Co ciekawe nadal moÅŒna go zamówić na stronie. Jedyny pozytywny aspekt to, ÅŒe odzyskalam pieniądze. JednakÅŒe zostałam bez produktu na którym mi zaleÅŒało. Nie polecam

2025幎8月15日

Nabea

Zamówienie opłacone 13marca do tej pory 20marca nie zrealizowane. Brak powiadomień. Brak informacji o przesyłce. Strona wygląda na profesjonalną. Ale chyba nabrałam się i wpadłam w łapy oszustow

2025幎5月20日

Kpina a nie sklep

Kpina a nie sklep. Zamówienie złoÅŒone w czwartek do tej pory nie zostało wysłane. Proponują mi wysyłkę w środę (tydzień po złoÅŒeniu zamówienia).

2025幎3月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ