NA Snedkeri & Montage レビュー 9

1. 指物師
  2. 大工
  3. 木工職人

当該企業による記述

NA Snedkeri & Montage er en mindre tømrer- & snedkervirksomhed beliggende i Københavns Nordvestkvarter. Vi tager os af alt fra store erhvervsenterpriser til små private montageopgaver. Vi går meget op i at give kunder en god oplevelse, både hvad angår overholdelse af aftaler, en fair pris og sans for detaljer.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

NA Snedkeri var top-professionelle og…

NA Snedkeri var top-professionelle og lavede en elegant og utroligt flot løsning med et indbygget skab til min lejlighed. De overholdt alle aftaler, var gode til at hjælpe med planlægning og design og leverede et super flot resultat. Vil anbefale dem til enhver.

2025年8月8日

Kæmpe anbefaling!

Nikolaj er pålidelig, utrolig rar og imødekommende, overholder aftaler og er ikke mindst hamrende dygtig!

Vi vil til hver en tid bruge Nikolaj igen og vi har allerede anbefalet ham videre til både familie, venner samt i foreningen hvor vi bor.

Mvh Jasmin og Peter

2025年3月12日

Indbygget vitrine

Nicolaj har lavet det fineste kæmpestore indbyggede vitrineskab i min fine, gamle og noget skæve spisestue. Det ser ud som om stuen er født med skabet og jeg er meget glad for det
Nikolaj er nem at kommunikere med og arbejder ordentlig og pålideligt.
Det er ikke sidste gang jeg vil benytte mig af NA Snedkeri og Montage!!

2024年5月1日

Kompetent, professionel og topordentlig

Nikolaj og hans team har etableret et nyt stort spisekøkken i vores lejlighed - indledningsvis stod de for sammenlægning af to rum, nedrivning af gammelt køkken og genopbygning af nyt. Igennem hele processen har der været professionel sparring og overholdelse af alle tidplaner - vi har følt os trygge i processen og står i dag med præcist det køkken vi drømte om - kæmperespekt for den faglighed og ordentlighed igennem hele forløbet.

Alt er blevet løst kompetent og professionelt og altid med forslag til de bedste løsninger i en ualmindelig god kommunikationsform.

NA Snedkeri og Montage er en alsidig samarbejdspartner, der bidrager med sparring ift. utroligt mange typer opgaver.

Nikolaj har efterfølgende stået for indbyggede radiatorskjulere i hele lejligheden - igen upåklageligt forløb og resultat.

Den største anbefaling til NA Snedkeri herfra. Vi kommer helt sikkert til at bruge Nikolaj ved kommende projekter.

2025年1月31日

God køleskabsløsning

Vi har fået lavet vores køleskabsløsning om af NA Snedkeri, så et indbygget køleskab blev udskiftet med et fritstående på en speciallavet sokkel. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og resultatet er rigtig flot! Nikolaj og hans kollega var yderst venlige og professionelle gennem hele processen. Kan varmt anbefale dem!

2025年1月21日
5つ星のうち5の評価

Pålidelig, kompetent, og en fornøjelse at arbejde med!

Alle har hørt historier om håndværkere, der ikke møder op, leverer halvfærdigt arbejde eller opjusterer priserne undervejs. Med Nikolaj og hans team er det helt modsat. Her får man dygtige håndværkere, kompetent rådgivning og god værdi for pengene.

Min kæreste og jeg har renoveret tre lejligheder i København, og vi har brugt Nikolaj hver gang. Når vi flytter næste gang, vil Nikolaj igen være den første håndværker, vi kontakter. Det kan ikke være anderledes.

Nikolaj og hans team har opfyldt alle vores behov, uanset om der har været tale om grovarbejde, montage eller detaljeorienteret arbejde med indbyggede møbler. De er en alsidig samarbejdspartner, der kan håndtere langt flere opgaver, end vi først troede. De har desuden også bidraget med sparring langt ud over det forventelige, hvilket var uundværligt, da vi var førstegangskøbere. Det gav (og bliver ved med at give) os stor tryghed at vide, at man er i gode hænder.

Vi har anbefalet NA Snedkeri til venner og bekendte – og nu også her. Jeg kan lige så godt sige det, som det er: I vil ikke bruge andre igen.

God fornøjelse med Nikolaj og hans team.

Venlig hilsen,
Adam & Cecilie

2025年1月9日
5つ星のうち5の評価

Vi kan varmt anbefale NA snedkeri og…

Vi kan varmt anbefale NA snedkeri og montage (Nikolaj), som vi har brugt til renovering og ombygning. Han er ordentlig, dygtig og fin at kommunikere med. Vi er MEGET tilfredse med det arbejde han har udført, og vi vurderer det ligeledes til at være fornuftigt prissat.
De varmeste anbefalinger herfra
Maja&Nicolas

2024年8月12日

Rigtig god oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Nikolaj og NA Snedkeri, som har stået for opbygning af værelser inkl. vægge, skråvægge, gulve, lofter, døre, fodlister, indbygget klædeskab osv.

Både ift. fasen med at finde og aftale løsningerne, selve udførslen og opfølgning. Nikolaj er sød og venlig, og priserne virker også fair, synes jeg.

Det er også meget nemt og gnidningsfrit at kommunikere og få tingene løst med Nikolaj (og hans makker).

Kan varmt anbefale NA Snedkeri & Montage!

2024年8月8日

Trustpilot エクスペリエンス