䌁業情報

1. 家具店
  2. 䜜り付け家具提䟛業者
  3. 家具補造業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Naver Collection, Eksklusive Design mÞbler i bedste kvalitet, Valuable Design furniture in a extreme quality, Hochwertige Design Möbel in höchster handwerklicher QualitÀt.

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

6件のレビュヌ

To sofaborde med fejl eller sjusk.

To sofaborde med fejl eller sjusk.
Jeg modtog efter at have ventet i nÊsten to måneder midt i januar to sofaborde af typen AK Orbit 530 og Orbit 510 til en samlet tilbudspris til lige under 10.000 kr. Begge med nanolaminat til en pris, der, selv på tilbud, overstiger, hvad der ellers er på markedet.
Begge borde var fyldt med limrester langs kanterne, og det mindste bord med en diameter på kun 51 cm, var der yderligere en luftboble under laminatoverfladen. Bordene havde tydeligvis i k k e, vÊret igennem nogen form for kvalitetskontrol overhovedet. Jeg er rasende over at skulle dÞje med at tage billeder, maile med mÞbelbutikken, vÊre hjemme for afhentning hele tre gange, undvÊre, haft penge ude og stadig har.... uden nogen form for kompensation. Jeg bestilte bordene slut november 2024. MÞbelbutikken har stillet et bord til rådighed, ellers havde jeg ikke haft noget i en lille måned. Jeg taber simpelthen hagen over, at en fabrik kan levere BEGGE borde med fejl på samtidigt. Det kan ikke vÊre et tilfÊlde. Det ville ikke ske hos Ikea, som har en produktion af en helt anden dimension. Jeg er utilfreds. Og spÊndt på at se, hvordan min levering ser ud nÊste gang. KÞbet er ikke fuldfÞrt her 11. Februar.

2025幎1月9日

Ikea kan gÞre det bedre

Jeg må indrÞmme at mit kÞb af et Naver Collection skrivebord AK-1330 var en kÊmpe fejl. Bordet er ganske rigtigt i massivt nÞddetrÊ med en laminering der revner efter et par år. Skufferne er nÊrmest klipset sammen, og faldt fra hinanden fordi de ikke var ordentlig limet på vÊrkstedet.

Det er det noget af det ringeste high-end mÞbel jeg har kÞbt til dato. Giver man over 20.000 for et skrivebord burde kvaliteten vÊre hÞjere.

Jeg kan ikke anbefale Naver Collection!

2024幎4月8日
自発的なレビュヌ

Vi kÞbte en skÊnk som ved levering

Vi kÞbte en skÊnk som ved levering havde så skÊve låger at en erfaren kÞkkenmontÞr ikke kunne rette dem til lige som at 3 af skufferne gik på hinanden. Den blev sendt retur og efter 3 ugers ventetid fik vi den retur med lige så skÊve låger men hvor nu kun 2 af skufferne binder. Til 30.000 kr har man lidt en anden forventning når man går til et mÞbelsnedkeri. Og en note til trust pilot hvordan kan 2 anmeldelser med en stjerne og en med 2 give et gennemsnit på 2,8 stjerner. ?

2024幎1月10日
自発的なレビュヌ

Intet tjek af kvalitet - sjusket arbejde

I februar 2023 kÞbte vi en skÊnk fra Naver Collection, som bryster sig af kvalitet i deres arbejde. Den kvalitet har vi måtte se langt efter.
SkÊnk nr. 1 blev leveret med pletter og hakker i trÊet.
SkÊnk nr. 2 havde skÊve låger og skuffer der stÞdte på hinanden. De fik fabrikken så tilbage for at udbedre uden andet resultat end slibemÊrker i trÊet og nye hakker.
SkÊnk nr. 3 har jeg så lige afvist da der er synlige oliepletter på den hvide corian-top, der ikke umiddelbart går af.
Det er så sjusket at de ikke tjekker deres produkter for fejl og mangler.
Helt Êrligt - nÊste gang går vi sgu i IKEA.

2023幎9月15日

Kvalitetsmangler

Vi bestilte i maj 2015 et skrivebord AK1330 og en skÊnk AK2730 fra Naver via BuehÞjgård MÞbler i SmÞrum til levering i august. I og med at mÞblerne ikke er helt billige havde vi en forventning om et vist service- og kvalitetsniveau, men må erkende at det ingenlunde var tilfÊldet.
MÞblerne blev leveret som aftalt, men der var fejl i sokkelstykket på skÊnken og ridser i bordpladen samt finérfejl i skrivebordet. Noget som burde have vÊret fanget af kvalitetskontrolen på fabrikken og ikke overladt til kunden.
Efter flere mails og ventetid blev aftalen, at der skulle leveres et nyt skrivebord og et nyt sokkelstykke til skÊnken. Ny ventetid frem til januar 2016 - man fÞler sig ikke just prioriteret!
Ved leverancen var der på sokkelstykket en lang blå streg, som dog kunne poleres bort med sandpapir (men igen - hvor er kvalitetskontrollen - og så oven i kÞbet i forbindelse med afhjÊlpning af en fejlbehÊftet tidl leverance!) og det nye skrivebord har stadig finér fejl - omend bordpladen nu er iorden. SidstnÊvnte har jeg nu opgivet at reklamere over, idet fabrikken åbenbart ikke magter at producere i en bedre kvaitet.
Firmaet burde man overveje, hvilket segment man vil sÊlge mÞbler til - designet er flot men kvaliteten og kundeservicen halter gevaldigt. Jeg vil/kan ikke anbefale kvalitetsbevidste kunder, at bestille hos Naver.

2016幎2月17日

DÃ¥rlig erfaring med NAVER Collection

Vi har dÃ¥rlig erfaring med Gramrode MÞbelfabrik og specielt deres spisebord GM 4312 - 4314 dvs. TIGER bordet i NAVER Collection. PÃ¥ vores bord er laminat overfladen er ikke let at holde og sÃ¥ er den ujÊvn. Der er smÃ¥ buler i overfladen og de er tydelige i modlys. Vores mÞbelhandler var enig med os om at der er noget galt med bordet, og sendte det tilbage til Gramrode MÞbelfabrik, som efterfÞlgende blot afviste reklamationen. Begrundelsen fra Gramrode var at ”intet er perfekt”, men sandheden er at selv vores gamle spise bord fra Ikea havde en nÊrmest perfekt glat overflade uden buler, og det var meget lettere at holde pÊnt. Derfor fÞler vi os dÃ¥rligt behandlet og kan ikke anbefale Gramrode, selvom designet er godt..

2010幎12月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ