レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een uitstekende ervaring gehad met NBG Hypotheken en in het bijzonder met Ralph Gelens als adviseur. Ralph communiceerde snel, hield ons continu op de hoogte van de status van de aanvraag en was a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke goede hulp van Jurrien, hij heeft kennis van zaken en is denkt in oplossingen en niet in problemen. Betreft contact is hij makkelijk te bereiken en reageert hij snel. Ik heb nu meerdere ker... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via een vriendin met NBG in contact gekomen. Bij Ronald was er snel plek voor een eerste persoonlijke kennismaking. Vond het erg prettig om kennis te maken, aangezien er veel gevraagd word. Dossie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De adviseur verplaatst zich op een integere manier in de persoonlijke levenssfeer van de cliënt, luistert goed naar de wensen, om zo een juist en goed advies te kunnen geven. Hij anticipeert snel op e... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜏宅ロヌン融資䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."

連絡先

Persoonlijk contact.
Snelheid van afhandeling.

2026幎4月14日

Beste Maarten,

Fijn dat je dit met ons deelt. Mooi dat vooral het persoonlijke contact en de snelheid voor je goed hebben gewerkt. Daar zetten we graag op in. Dank voor je vertrouwen en we helpen je in de toekomst graag weer.

Top!

Ze zijn erg behulpzaam, vriendelijk reageren snel en er wordt een duidelijk advies gegeven.

2026幎4月13日

Beste Tamara,

Dank je voor je review. Fijn dat je het contact als prettig en vlot hebt ervaren en dat het advies duidelijk was. Daar streven we naar. Veel woongeluk gewenst en je weet ons te vinden als er iets speelt.

100% aanrader voor financieel en hypotheek advies

ik loop al sinds vorig jaar Juni bij Paul den Heerik en ik ben zo ongelooflijk goed geholpen in de gehele tijd dat ik een huis ben gaan zoeken. Elk VVE document werd doorgenomen, uitgelegd en professioneel in geadviseerd.

Paul reageert snel, professioneel en vriendelijk. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

Ik ben enorm tevreden met onze samenwerking/zijn dienstverlening.
Helaas kan ik maar 5 sterren geven anders waren het er 10.

2026幎4月10日

Beste Yorick,

Wat goed om dit te lezen, dank je wel. Fijn dat Paul je zo betrokken heeft begeleid en alles helder voor je maakte tijdens je zoektocht. Mooi dat jullie samenwerking zo is bevallen. Veel woongeluk gewenst en we staan er als het nodig is.

5぀星のうち4の評䟡

Perfecte match

Goede vrijblijvende adviezen, ook m.b.t. toekomst
Emphatisch vermogen
Doelgericht
Op de markt gericht m.b.t. vaststellen en houden rente
Persoonlijke aandacht
Toezegging, als er vragen zijn vooral bellen

2026幎3月31日

Beste Henk,

Bedankt voor je review. Fijn dat vooral de persoonlijke aandacht voor je het verschil maakte. Goed om te horen dat je met vertrouwen keuzes kon maken. Geniet van je woning en weet dat je ons altijd kunt bellen bij vragen.

5぀星のうち5の評䟡

Ondanks een complex dossier en een

Ondanks een complex dossier en een grootaantal aan te leveren documenten en daardoor een lange aanloop hebben Ronald en Erik ervoor gezorgd dat er een zeer goed resultaat geboekt is!

NBG Hypotheken からの回答

Goed dat je dit deelt. Mooi dat er, ondanks de lange aanloop, toch een sterk resultaat is bereikt. Fijn dat Ronald en Erik daarin het verschil konden maken. Dank voor het vertrouwen en we staan er weer voor je als dat nodig is.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben echt zeer tevreden

Ik ben echt zeer tevreden! Ik heb heel duidelijk en eerlijk advies gekregen en ik ben bij elke stap super goed geholpen en als ik vragen had kon ik altijd even bellen of mailen. Super bedankt!!

Beste Eline,

Fijn dat je dit zo deelt. Goed om te horen dat je je tijdens het hele traject gesteund voelde en snel terechtkon met je vragen. Daar doen we het voor. Geniet van je woning en we helpen je graag weer als dat nodig is.

5぀星のうち4の評䟡

Het is een moeilijk proces geweest met

Het is een moeilijk proces geweest met uiteindelijk een goed resultaat.

Beste Jan,

Dank dat je dit met ons deelt. Fijn dat het uiteindelijk goed is uitgepakt, zeker na een lastiger traject. We waarderen je vertrouwen. Mocht er later nog iets zijn, dan staan we voor je klaar.

Professionele begeleiding

Snelle reactie bij aanvraag en een snelle en professionele begeleiding met als resultaat een snelle afhandeling voor onze aanvraag.

2026幎3月28日

NBG Hypotheken からの回答

Bedankt dat je dit deelt. Mooi dat het traject vlot verliep en jullie snel duidelijkheid hadden. Dat is precies waar we op inzetten. Dank voor het vertrouwen en alle goeds in jullie woning.

Hele goede samenwerking

Alles ging heel soepel. Ik kreeg veel hulp van Jonathan en goede uitleg als ik iets niet begreep.

2026幎3月26日

Beste Saskia,

Bedankt voor het delen. Fijn dat alles zo soepel verliep en dat Jonathan je goed op weg hielp wanneer iets niet duidelijk was. Dat geeft vertrouwen. Geniet van het resultaat en we staan voor je klaar als er iets is.

Heel goed

Heel goed, eerlijk en profesioneel geholpen aan een passende hypotheek. Goed persoonlijk contact. Altijd behulpzaam, altijd goed te bereiken voor vragen en uitleg.

2026幎3月24日

Beste Dirk-Jan,

Dank je voor je review. Mooi dat je het contact als persoonlijk en eerlijk hebt ervaren... Dat maakt zo’n traject een stuk fijner. Fijn dat we je zo hebben kunnen helpen.

5぀星のうち1の評䟡

Erg slecht

Erg slecht, menssen kijk uit bij dit bedrijf !
Taxaties werden in beginsel niet uitgevoerd zoals ik gevraagd had, hypotheek uiteindelijk op het laatste moment geweigerd op basis van totaal onjuiste aannames.
Mensen kijk uit !!
Dankzij een ander bedrijf was ik niet mijn 10% bankgarantie kwijt.

2025幎4月21日

Beste Bart,

Bedankt voor je terugkoppeling. Vervelend om te horen dat het niet naar wens is verlopen. Vervelend! Ik zie dat het gaat om een dossier uit 2024 en dit is de eerste keer dat we hier iets over horen. Zou je contact kunnen opnemen met ons via klachten@nbg.nl? Groet, Jorg

5぀星のうち5の評䟡

Goede en vakkundig uitleg en alles

Goede en vakkundig uitleg en alles goed geregeld top

2026幎3月20日

Beste Jan,

Bedankt voor je korte maar krachtige bericht. Fijn dat alles helder werd uitgelegd en goed voor je geregeld was. Daar doen we het voor. Dank ook voor je mooie beoordeling.

Mocht je nog eens iets willen bespreken, je weet ons te vinden.

5぀星のうち5の評䟡

Fijne ervaring voor eerste koopwoning

Ontzettend goed geholpen door Marlou. Ze denkt oplossingsgericht en houdt rekening met bijzondere situaties. Voor mijn eerste koopwoning was het erg prettig dat er werd gekeken naar wat wél mogelijk is in plaats van wat niet mogelijk is.

2026幎3月18日

NBG Hypotheken からの回答

Bedankt voor je bericht. Wat goed dat Marlou met je meedacht en juist keek naar de mogelijkheden in jouw situatie. Zeker bij een eerste woning is dat extra waardevol. Dank voor je vertrouwen en mooie beoordeling.

Veel woonplezier gewenst.

Top ervaring

Top ervaring! We zijn van het begin tot het eind heel goed geholpen. Ik vond het best spannend om akkoord te geven op de opdracht omdat het niet 100% zeker was dat het zou lukken. Ronald gaf door zijn inzet voorafgaand aan het tekenen van de opdracht zo’n goede indruk dat we besloten het te gaan doen en nergens in het proces heeft Rlnald of Erik het af laten weten. Bedankt!!

2026幎3月17日

Beste Martine,

Fijn dat je dit met ons deelt. Mooi dat het vertrouwen er al vroeg was en dat Ronald en Erik dat gedurende het hele traject hebben waargemaakt. Dank voor je mooie beoordeling en het cijfer.

Geniet van je woning en alle goeds gewenst.

Super!

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Koen van NBG bij het regelen van onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd om alles rustig door te nemen en alles duidelijk uit te leggen.

Wat wij vooral erg prettig vonden, was dat Koen altijd goed bereikbaar was en snel reageerde op vragen. Hij dacht echt met ons mee en gaf eerlijk en duidelijk advies, waardoor we met een gerust gevoel keuzes konden maken.

We zouden hem zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken hypotheekadviseur.

2026幎3月12日

Beste Brian,

Wat goed om te lezen dat Koen jullie zo prettig heeft begeleid. Fijn dat zijn bereikbaarheid en heldere uitleg jullie dat vertrouwde gevoel gaven tijdens het traject. Dank voor het delen van jullie ervaring en veel woongeluk gewenst.

Constructief gesprek

Constructief gesprek, de tijd nemen om de dingen die je niet helemaal begrijpt goed uit te leggen.

2026幎3月11日

NBG Hypotheken からの回答

Bedankt dat je dit met ons deelt. Fijn dat er rustig de tijd werd genomen om alles helder toe te lichten. Dat maakt zo’n traject een stuk prettiger. Dank voor je vertrouwen en alle goeds gewenst.

Snel. creatief en efficiënt

De ondersteuning was snel, creatief en efficiënt.

2026幎3月9日

NBG Hypotheken からの回答

Dank dat je je ervaring met ons deelt. Goed om te horen dat onze aanpak voor jou vlot en doeltreffend werkte. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier en geluk in je woning.

5぀星のうち5の評䟡

Ingrid is een zeer kundig en ervaren

Ingrid is een zeer kundig en ervaren medewerker bij NBG. Ze is erg professioneel en je kunt alles in vertrouwen uit handen geven. Ze werkt kundig en snel en weet goed wat ze doet en geeft zeer goed advies. Ingrid is zeer goed op de hoogte van alles, waardoor ze ook passend en goed advies kan geven. Ik zou iedereen een Ingrid en haar naaste collega's aanraden bij het kopen van een huis. Daarnaast vind ik het een compliment waard hoe geduldig Ingrid is! Ze maakt geen standaard situaties mee en luistert goed naar de hulpvraag. Ingrid zet zich meer dan 100 procent in de klant te helpen en het bijna onmogelijke mogelijk te maken. Mijn dank is groot!

2026幎3月2日

Beste Melanie,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat Ingrid je zo goed heeft begeleid en dat je haar betrokkenheid en inzet zo hebt ervaren. Ik geef je compliment zeker aan haar door. Geniet van je nieuwe woning en alle goeds gewenst.

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke uitleg en goed advies

2026幎3月2日

Beste Aron,

Fijn dat je even laat weten hoe je het traject hebt ervaren. Mooi dat onze adviseur met je meedacht en dat alles voor jou overzichtelijk bleef. Bedankt voor het vertrouwen en veel geluk in je woning.

Positieve ervaring

Onze adviseur was goed bereikbaar (ook in de avonden en weekenden) en gaf snel en uitgebreid advies. De NBG portal is makkelijk te gebruiken en geeft een goed overzicht van alle taken die gedaan moeten worden.

2026幎2月25日

Beste Marit,

Fijn dat je de samenwerking zo positief hebt ervaren. Zeker bij zo’n traject is het prettig als je snel kunt schakelen en weet waar je aan toe bent. Dank voor het vertrouwen en veel woonplezier gewenst.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。