Een uitstekende ervaring gehad met NBG Hypotheken en in het bijzonder met Ralph Gelens als adviseur. Ralph communiceerde snel, hield ons continu op de hoogte van de status van de aanvraag en was a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Duidelijke goede hulp van Jurrien, hij heeft kennis van zaken en is denkt in oplossingen en niet in problemen. Betreft contact is hij makkelijk te bereiken en reageert hij snel. Ik heb nu meerdere ker... ãã£ãšèŠã
Via een vriendin met NBG in contact gekomen. Bij Ronald was er snel plek voor een eerste persoonlijke kennismaking. Vond het erg prettig om kennis te maken, aangezien er veel gevraagd word. Dossie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De adviseur verplaatst zich op een integere manier in de persoonlijke levenssfeer van de cliënt, luistert goed naar de wensen, om zo een juist en goed advies te kunnen geven. Hij anticipeert snel op e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."
De Pinckart 54, 5674 CC, Nuenen, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
I love how N4G lets gamers post and discuss stories from all over the web. Itâs like Reddit but focused entirely on gaming, which keeps things relevant.
Goede uitleg, handige upload voor je documenten. Alles was snel geregeld en ik heb geld bespaard op notaris én taxatierapport!

NBG Hypotheken ããã®åç
Er werd geluisterd en meegedacht met mijn wensen.

NBG Hypotheken ããã®åç
Het contact met onze adviseur S. koppen is altijd zeer prettig verlopen. Heeft ons meerdere malen vlot geholpen. Financiering zelf binnen 3 weken voor elkaar.

NBG Hypotheken ããã®åç
Adviseur komt afspraken op tijd na.
Hij is vriendelijk en duidelijk.
Een prettig persoon.

NBG Hypotheken ããã®åç
We zijn goed en snel geholpen door Marius. We hadden een goed gevoel bij hem.

NBG Hypotheken ããã®åç
Prettige gesprekken, duidelijke website ter invulling, correcte antwoorden op vragen

NBG Hypotheken ããã®åç
Snel gereageerd op info aanvraag. Het contact met een adviseur, Leonie Arnold, thuis was op korte termijn geregeld. Haar uitleg van de mogelijkheden was heel duidelijk en maakte de keus eenvoudig. De totale afhandeling was snel en eenvoudig. Kortom we zijn heel tevreden.

NBG Hypotheken ããã®åç
NBG adviseerde ons om met Merius Hypotheken in zee te gaan, maar ze waarschuwden ons er nooit voor dat we onze hypotheekrente niet zomaar kunnen meenemen als we het huis verkopen. Dit grenst aan professionele nalatigheid. De verhuisregeling heeft zeer beperkende voorwaarden, waardoor je je eigen huis eerst moet verkopen, en dan binnen 6 maanden een nieuwe woning moet hebben gevonden. Indien dat niet lukt, sta je dus met je gezin op straat!!
Inmiddels heb ik met meerdere hypotheekadviseurs contact gehad en zij gaven aan dat deze verhuisregeling van Merius een uitzondering is op verhuisregelingen van andere hypotheekverstrekkers, aangezien je daar eerst een nieuwe woning kan aankopen en dan pas hoeft te verkopen.
Zij zouden Merius daarom absoluut niet aanraden, je weet immers nooit of je nog gaat verhuizen.
Dat deze verhuisregeling van Merius een uitzondering betreft, heeft NBG nooit benadrukt!!!

NBG Hypotheken ããã®åç
Denken mee. Houden je op de hoogte. Vriendelijke. Laag drempelig. Helpen je met alles om het beste en maximale voor elkaar te krijgen.

NBG Hypotheken ããã®åç
Nbg denkt goed mee. Geeft goede opties en als een bank niet mee werkt schakelen ze snel. Ze houden rekening met je wensen en kijken goed mee wat er mogelijk is

NBG Hypotheken ããã®åç
Wij zijn prima geholpen in het maken van de juiste keuze voor een passende hypotheek

NBG Hypotheken ããã®åç
Wat is het toch fijn om met mensen samen te werken die er echt verstand van hebben!

NBG Hypotheken ããã®åç
Fantastische begeleiding en overredingskracht richting geldverstrekker. Manouk weet alles goed uit te leggen en stelt de zaken realistisch voor.
Nu de 2e keer met NBG te maken gehad. ALLES TOP!!!

NBG Hypotheken ããã®åç
Sabrina is deskundig. Zij legt geduldig uit hoe de hypotheekzaken in elkaar zitten. Ze is vriendelijk en duidelijk in haar uitleg. We worden tussentijds goed op de hoogte gehouden, waardoor wij weten hoe we met de hypotheek er voor staan.

NBG Hypotheken ããã®åç
Met hun kennis en ervaring hebben de mensen van NBG ons enorm goed geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Ook omdat het veel geduld vroeg. De persoonlijke benadering was uitermate vriendelijk. We hadden ons geen betere adviseurs kunnen wensen.

NBG Hypotheken ããã®åç
Onze Adviseur heeft een moeilijke proces met de bank tot een goed einde weten te brengen.

NBG Hypotheken ããã®åç
Zeer kundige, zakelijk en vriendelijke adviseur, afspraken worden nagekomen en er wordt accuraat gereageerd. Zeer goed gedaan, veel dank Marten!

NBG Hypotheken ããã®åç
Persoonlijke en kundige begeleiding bij het hele aanvraagproces. Marc neemt alle ruimte om goede uitleg te geven.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã