Har fÃ¥et flere omgange gravid-massage hos Nele, og hun har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Min krop har det meget bedre efter en tur hos hende. Derudover er hun super behagelig at snakke med... ãã£ãšèŠã
Altid en hÞj faglighed hos Nele. Jeg er Sà glad og tilfreds med behandling (Pedicure) af mine fÞdder og super fin Shellak. Samtidig er Nele altid meget fleksibel. Giver de bedste anbefalinger.
Altid en fornÞjelse. Afslapning og forkÊlelse i absolut verdensklasse. Nele er venlig og imÞdekommende og hun har mere end styr pÃ¥, hvad hun laver â€ïž og det uanset om det er mig eller min datter pÃ¥ 13... ãã£ãšèŠã
Nele er sÃ¥ professionel. Hun er virkelig dygtig til alle sine behandlinger. Man fÞler sig altid set nÃ¥r man kommer, og der er ingen tvivl om at behandlingen er i top. Jeg kan klart anbefale at fÃ¥ beha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fantastisk behandling
Fantastisk behandling. Hyggelige og rolige omgivelser og Nele er bare det mest behagelige menneske. Dygtig behandler der ser det enkelte menneske og ikke bare en kunde. KÊmpe anbefaling herfra
Varm anbefaling
Omsorgsfuld, professionel og nÊrvÊrende. Nele leverer altid en god oplevelse i klinikken. Kan varmt anbefales.
Massage i verdensklasse
Jeg har gennem ca. 2 1/2 år kommet hos Nele en gang ugentligt for at få massage.
Da jeg startede hos hende, var min hverdag trÊls med smerter hver dag. Nele lÞste meget op og i dag fungerer jeg vÊsentligt bedere end jeg har gjort i mange år.
Nele er et yderst venligt menneske, med stor indlevelse i den person hun skal behandle. Nogle dage har jeg brug for lidt snak andre ikke, det fornemmer hun fint.
Omgivelserne i rummet appelerer til ro og afslapning.
Super god service.
SelvforkÊlelse på hÞjt plan
ELSKER at blive forkÊlet omme ved Nele! Hun er rigtig dygtig til det hun laver, om det er negle, massage eller ansigtsbehandlinger. Ser kun frem til at skulle om til hende og bare blive forkÊlet og slappe af!
NELE er helt nede på jorden
NELE er helt nede pÃ¥ jorden, menneskelig og fantastisk dygtig, HUN brÊnder 100% for hendes forretning og DET kan mÊrkes i alle behandlinger ðâ¥ïž sÃ¥ skÞnt, at komme ud til hende . PrÞv det og du vender helt sikkert tilbage .
Nele er altid smilende ogâŠ
Nele er altid smilende og imÞdekommende.
Hun er professionel og dygtig uanset, hvilken behandling man skulle Þnske sig.
Jeg kan varmt anbefale Nele ð
Jeg kan kun anbefale Nele Krop ogâŠ
Jeg kan kun anbefale Nele Krop og hudpleje.
Nele er sÃ¥ dygtig til sit arbejde. Jeg er kommet hos Nele i mange Ã¥r, og jeg fÞler mig altid i trygge hÊnder. En skÞn atmosfÊre idet man trÊder ind ad dÞren. Mens man eksempelvis fÃ¥r ordnet vipper og bryn bruger hun tit âtrÊkketidenâ pÃ¥ den lÊkreste hovedbundsmassage - jeg elsker det. 5 stjerner til Nele fra migâ€ïž
Nele får mine varmeste anbefalinger
Nele får mine varmeste anbefalinger. Man mÊrker straks den gode energi der er omkring hende og hendes arbejde. Hun er utrolig dygtig og svarer altid grundig på de spÞrgsmål man må have.
Jeg går altid fra klinikken glad og afslappet. Efter flere års sÞgen, har jeg helt klart fundet det bedste sted til mine behandlinger.
Man er altid i kyndige hÊnder hos Nele.
Nele er super professionel og dygtig
Nele er super professionel og dygtig. Hendes behandlinger er i sÊrklasse.
At hun så i tilgift er sÞd, behagelig og tillidsvÊkkende, er jo kun et plus. Jeg har prÞvet andre behandlere tÊttere på min bopÊl, men jeg kÞrer hellere den lÊngere tur for hendes kyndige hÊnder.
Altid en kÊmpe fornÞjelse at besÞgeâŠ
Altid en kÊmpe fornÞjelse at besÞge Nele. FÞler mig altid velkommen og taget godt hÃ¥nd om. Nele er dygtig til sit arbejde og gÃ¥r altid yderst tilfreds derfra. Priserne er gode og hun er yderst fleksibel med tider. Nele fÃ¥r mine varmeste anbefalingerðž
Det er altid en fornÞjelse at besÞgeâŠ
Det er altid en fornÞjelse at besÞge Nele, uanset om det er massage, pedicure eller ansigtsbehandling.
Nele er utrolig behagelig og dygtig, og jeg forlader altid klinikken mere end tilfreds.
Sublimt .
Sublimt .. intet mindre kan beskrive en behandling hos Nele. Hun er ekstremt dygtig (og jeg har prÞvet adskillige FÃR), og hun er et helt igennem sÞdt menneske. Klinikken er smuk, velindrettet og stedet tager en til zen mode, sÃ¥ man virkelig kommer ned i gear. Om det hedder massage (som er helt i topklasse) eller om det er voksbehandling eller ansigtsbehandling - alt udfÞres professionelt og med indfÞling og forstÃ¥else for ens behov.
Jeg vil varmt anbefale Nele til alle, der vil forkÊles sig selv eller evt. andre med et gavekortðž
Top klasse forkÊlelse!
Hos Nele får jeg altid den allerbedste modtagelse, behandling og rådgivning.
Nele er nÊrvÊrende, professionel og har absolut fordelagtige priser.
Kan VARMT anbefales ðŒðŒðŒ Betina