Hele toffe manier om je kaarten te displayen! Bestelling kwam beschadigd toe (krasjes op de beschermplaat) maar vlotte klantenservice stuurde meteen een nieuwe op! Top klantenervaring dus.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
J'ai commandé des boîtiers acryliques pour protéger mes piÚces de collection et je suis ravi du résultat. ⢠Qualité : Le produit est robuste, clair et les dimensions sont parfaites ⢠Prix :... ãã£ãšèŠã
Fijne zaak met fijne spullen. De bestellingen worden altijd perfect verpakt geleverd. Het contact loopt altijd soepel. Ik kon zonder problemen mijn bestaande bestelling aanpassen, zodat ik geen extra... ãã£ãšèŠã
Had binders besteld omdat ik die eerder op een beurs had gezien en gekocht en die bevielen uitstekend! En was iets vergeten in me order en via de mail echt perfect geholpen zodat er ook geen dubbel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Specialist in Trading Card Game Accessoires voor o.a. binders, frames, acryl cases en Anime producten, waaronder Pokemon, Naruto, One Piece en Dragon Ball Z
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hoge kwaliteit producten
Hoge kwaliteit producten, snelle verzending en breed assortiment.
Ik ben zeer tevreden met de map
Ik ben zeer tevreden met de map. Ik ga er zeker meer bestellen!
Wat een fijne 12 pocket binder
Wat een fijne 12 pocket binder, ik ben overgehaald om deze voortaan hier te halen! Bedankt
Fijn bedrijf en goede prijzen!
Het was snel verzonden en een topproductâŠ
Het was snel verzonden en een mooi product ! Gewoon top !
Alles perfect zoals het moet
Top!
Zeer tevreden over de service, een zeer rappe levering na bestelling had ik al na 2 dagen mijn slab koffer en toploader map.
Perfecte customer service
Perfecte customer service. Hoog kwalitatief materiaal & heel nette prijs/kwaliteit verhouding.
Zijn altijd bereikbaar meedenkend enâŠ
Zijn altijd bereikbaar meedenkend en probleem oplossend.
Mijn ervaring was heel goed met NemesisâŠ
Mijn ervaring was heel goed met Nemesis Ex!
DPD was mijn pakket kwijt geraakt, en door de snelle handeling van Nemesis Ex was die weer snel gevonden en kreeg ik hem 2 dagen na het contant geleverd. En de producten zijn goeie kwaliteit!â€ïž
Supervlot!
Amazing products
The delivery was on time and the products are amazing. Very good quality and the right fit for what my son needed them.
Goed en snel geholpen!
Super ervaring mooie acryl cases ððœ
Mooie binder en geweldige support!
En was iets vergeten in me order en via de mail echt perfect geholpen zodat er ook geen dubbele verzendkosten bij kwam!
Kan niet anders zeggen dan perfecte support en de binders zijn ook mooi en van goeie kwaliteit!
Top binder en top service!
Ik heb een graded card binder gekocht bij Nemesis EX. Er zat een scheurtje in een van vakjes waar je een graded kaart in moest doen. Hierover contact opgenomen met Nemesis en ze hebben het snel opgelost. Super blij met de map en met de klantenservice. Zeker een aanrader!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã