レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bruger altid netimport til nye nøgler og reservedele. 1. Det er billigere end hos bilforhandleren 2. De er mindst lige så gode 3. Man kan altid få hjælp til at finde det rigtige produkt samt h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min vare blev leveret lynhurtig. Dog var den itu.. ØV ..En kort beskrivelse og dokkumentation via mail udløste at en ny vare blev tildelt.. ingen bøvl med det. Dog var varen “ forputtet” en uges tid.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

SEKS stjerner Sjældent har jeg modtaget en så fantastisk fleksibel og serviceminded tekniker. ringede i dag og jeg skulle bare ringe når jeg var klar til at han måtte komme og hjælpe mig med at få... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle egentlig bare købe et sæt nye gummiknapper til min bilnøgle. Men ved afhentning fik jeg at vide, at de også kan reparere nøgleprint. Det fik jeg så brug for, da jeg havde ødelagt en af de f... もっと見る

企業情報

1. カー アクセサリー店
  2. 自動車部品店
  3. 電池店
  4. 防犯グッズ店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Førende på salg og montering af bilnøgler, bilalarmer og tilbehør

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

leverings tiden er for lang iflg deres…

leverings tiden er for lang iflg deres reklame.så vælger nok at betale lidt mer og købe det i danmark. undskyld det var slet ikke dit firma der skulle have haft denne .jeg købte to ting på nettet og har forvekslet dit navn med det andet firma .Så undskyld at det gik ude over jerr.

2023年5月2日
www.NET-Import.dk ロゴ

www.NET-Import.dk からの回答

Kære Karsten
Du bestiller 2/5 kl. 8.51. Pakken sendes 2/5 kl. 13.30. Pakken bliver afleveret på din adresse 3/5 kl. 11.41.
Vi beklager naturligvis hvis ikke du mener en levering på under 24 timer er hurtig nok. En anden gang er du velkommen til at møde personligt op i butikken, så du kan få dine varer med det samme.
Til yderligere information, så er vi en dansk webshop beliggende lige nord for Aarhus. Det er herfra dine varer er sendt.
Venlig hilsen Net-Import

Alt var bare i orden👍

Alt var bare i orden👍
nem hjemme side, hurtig kontakt og rådgivning pr telefon, hurtig levering og produktet stemte overens med hvad jeg skulle have +++ til rigtig pris👌

2023年5月16日
自発的なレビュー

Hurtig levering

Hurtig levering.
bestilte dagen før en hellig, og fik pakken 2 dage senere. Meget tilfreds, alt var som det skulle være. Handler gerne igen hos NET-import.dk

2023年5月19日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

Meget dårlig kvalitet

Meget dårlig kvalitet
Den er tæt på at være ubrugelig
Jeg har købt en cykelholder hvor en helt normal damecykel ikke kan sættes på
Lygtebommen virker ikke stik og ledning var ikke samlet korrekt
Et fejlkøb

2023年3月24日