Goede informatie gekregen van contactpersoon voor vervanging bootafdekzeil. Was niet gerust op de pasvorm omdat oud afdekzeil zelf gemaakt was, en als mal gebruikt ging worden. Maar nieuw zeil past... もっと見る

企業が回答しました
Mooie kwaliteit, snelle levering, alles op maat. Het betrof grote insectennetten. In eerste instantie was een fabricagefout gemaakt, dat werd supersnel opgelost door het opnieuw uitvoeren van de order... もっと見る
企業が回答しました
Zeer content met onze bestelling en klantvriendelijkheid. Wij hadden een grote bestelling gemaakt om onze tuin af te spannen en vonden bij het plaatsten een fout in lengte. Met een mail naar netten... もっと見る
当該企業による記述
Specialist in veiligheidsnetten en maatwerk netten voor bouw, tuin, sport en industrie
Bij Nettenshop vind je alles op het gebied van netten. Van veiligheidsnetten en valnetten tot magazijnnetten, stellingnetten, aanhangernetten, container netten, hijsnetten en sportnetten. Ook voor loungenetten, zwembadzeilen, afdeknetten en andere toepassingen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze netten zijn direct online te bestellen en kunnen daarnaast volledig op maat worden gemaakt.
Onze netten bieden een oplossing voor veel verschillende situaties. Op bouwplaatsen waar veiligheid voorop staat. In magazijnen en logistieke omgevingen waar goederen netjes op hun plek moeten blijven. Maar ook thuis, bijvoorbeeld met kattennetten op het balkon, vogelnetten en fruitnetten in de tuin, mollengaas of afdeknetten voor het zwembad.
Maatwerk is bij ons heel normaal. Afwijkende vormen, specifieke afmetingen of extra opties zoals bevestigingsmaterialen, regengoten of oprolsystemen zijn mogelijk. We denken met je mee en zorgen dat het net klopt. Niet alleen op papier, maar vooral in de praktijk.
Onze manier van werken is ontstaan vanuit jarenlange praktijkervaring. Dit combineren we met opleidingen en certificering op het gebied van valbeveiliging. Daardoor kunnen we je niet alleen een product leveren, maar ook helpen bij het maken van de juiste keuze.
Voor elk net en elk vraagstuk kun je terecht bij Nettenshop, wij denken mee en zorgen dat het past en werkt.
Rondven 41A, 6026 PX, Maarheeze, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
levertijd meer dan 2 weken.
vanuit nettenshop na bestelling niets vernomen over de levertijd pas nadat ik na 1 week ging vragen waar hij bleef pas een reactie gehad over de levertijd.
Super service! Snelle levering, ik kon makkelijk iets retourneren en iets bijbestellen.

NETTENSHOP からの回答
Zeer tevreden. In eerste instantie het verkeerde net opgestuurd gekregen. Na een e-mail was dit snel opgelost en was het juiste net binnen twee dagen in huis.

NETTENSHOP からの回答
Ik werd goed geholpen nadat ik hun om hulp vroeg. Ik als leek geen idee hoe ik een net moet opmeten hebben hun.mij stap voor stap geholpen

NETTENSHOP からの回答
Ik ben blij verast met de service en de kwaliteit van het op maat gemaakte katten net.
Perfect

NETTENSHOP からの回答
Helaas vond ik de hooizakken erg slecht afgewerkt. Moest zelf nog best veel herstellen en afknippen. Ook vind ik het apart dat er geen sluitkoort in de netjes zit. Dit moet je er zelf aanmaken nog .
Het losse net voor het frame ben ik dan weer wel tevreden over.

NETTENSHOP からの回答
De zes netten zijn van stevige kwaliteit met vrij dikke touwtjes en nog dikkere zomen. Maatwerk duurde wat langer dan we dachten maar de netten van 90cm x 100cm (maas 10cm) passen perfect in onze frames in de pallet-boxen met hooi. De paarden eten er makkelijk tussendoor. Ze nu kunnen niet meer hele plukken hooi er uit gooien op zoek naar het lekkerste sprietje. Ook dat de netten ongeknoopt zijn is fijn voor hun tanden.
Klein puntje: Op de website staat dat bij maatwerk alleen veelvouden van 45mm mogelijk zijn voor de maat; ongeacht de maas die je kiest staat er altijd veelvouden van 45mm. Ik heb (correct) gegokt dat bij 100mm maas dat dit 100mm moet zijn. Zou iets duidelijker kunnen.

NETTENSHOP からの回答
Zeer goede kwaliteit, op maat gemaakt zoals gewenst en super service van Alex! Ik ben zeer tevreden en beveel dit bedrijf aan

NETTENSHOP からの回答
Het product wat is geleverd is goed! De levertijd was echter 2,5 week wat niet aan de voorkant was gecommuniceerd. Omdat het een verjaarsdagcadeau betrof, kwam dit ongelukkig uit.

NETTENSHOP からの回答
Besteld en geleverd gekregen: wat wil je nog meer? Prima product.

NETTENSHOP からの回答
Was blij dat niet alles 400 meter op 1 rol zat, maar dat ik 2 x 200 meter.
Al had 4 x 100 ook goed geweest.

NETTENSHOP からの回答
Een op maat gemaakt zeil besteld. Vooraf werd vanuit Nettenshop meegedacht over een drain/goot voor het afwateren van regenwater. Daarvoor hebben ze eerst contact met ons gezocht om te overleggen. Fijn als een bedrijf zo met je meedenkt!
Nettenshop gaf aan dat bij de oplevering de kwaliteit niet voldoende was en heeft dit keurig gecommuniceerd, hier zie je dat deze mensen bedreven zijn in hun werkzaamheden en ook klaar staan voor de klant. Een nieuw zeil werd gemaakt en netjes geleverd. Top service en goede communicatie. Dit zie je niet meer vaak, TOP!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。