Vi har nu brugt firmaet for anden gang, og begge gange har vi vÊret fuldt ud tilfredse. Begge gange har kvaliteten vÊret i top, og der bliver ikke sjusket i hjÞrnerne mv. Arbejdet udfÞres lynhurtigt a... ãã£ãšèŠã
Jeg anbefaler Netto Gulvservice, da vi har fÃ¥et de smukkeste gulve: afslibning, pigmentering og lakering af tre stuer og en entré, til en rigtig fin pris. De skulle ordne ét vÊrelse ad gangen,... ãã£ãšèŠã
Netto Gulvservice har lavet et fint arbejde hos os. De har bÃ¥de malet rum og slebet gulve. De var serviceminded og kom til aftalerne og meldte tilbage, nÃ¥r de ikke kunne vÊre der som aftalt. Det enest... ãã£ãšèŠã
Fik slebet mit gulv i april 2021, 50 m2 i lejlighed i KÞbenhavn. Super flot resultat. Altid hurtig besvarelse i kommunikationen, sendte billeder undervejs i processen. Kom til tiden og overholdt alle... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
PÊnt og godt håndvÊrk
PÊnt og godt håndvÊrk, som vi er meget tilfredse med og da vi Þnskede at udvide arealet der skulle slibes var firmaet fleksible og påtog sig det ekstra arbejde.
Som mange andre håndvÊrkere var de ikke altid så prÊcise i forhold til at komme til aftalt tid, hvilket selvfÞlgelig er lidt Êrgeligt.
Men alt i alt en god service til en god pris.
Vi vil bruge dem igen en anden gang
Super Flot Arbejde UdfÞrt.
Super Flot Arbejde UdfÞrt.
Dygtige HåndvÊrkere.
Til en Reel og Skarp Pris.
Tak
De laver et virkelig flot arbejde.
De laver et virkelig flot arbejde..
Stol på dem..De ved hvad de laver.. :D
Pålidelige og skarpe på prisen
Flot arbejde til meget god pris
Flot arbejde til meget god pris. Gulvarbejderne var meget flinke. Godt råd - sÞrg for at få bekrÊftet slut tidspunkt og forvent at skulle kontrollere, kontrollere og igen kontrollere.
Mvh. Kristoffer
Fantastisk flot resultat til fair pris.
Netto Gulvservice har i dag udfÞrt et rigtigt godt og effektivt stykke arbejde med at få mit 6 år gemme fyrretrÊs udendÞrs terrassegulv så flot af, at jeg det ser ud som nyt.
Fantastisk arbejde
Utrolig flink, dygtig og professionelle personale.
VIRKELIG flot arbejde. Jeg er 100% tilfreds og har anbefaldet dem til alle mine venner.
Det billigste price på markedet.
Virkelig flinke og dygtige ansatte
Virkelig flinke og dygtige ansatte. Var der prÊcis kl. 8 som aftalt og jeg har fÃ¥et de flotteste gulve. Jeg er meget glad ððŒ
Har Netop fÃ¥et ordnet gulve afâŠ
Har Netop fået ordnet gulve af Nettogulvservice
de udfÞrte et pÊnt stykke arbejde
benytter dem også nÊste gang
Jeg indhentede tilbud mÃ¥neder fÞrâŠ
Jeg indhentede tilbud måneder fÞr opgaven skulle udfÞres. Netto Gulvservice var 50 pct. billigere end konkurrenterne. De gav tilbud uden at ville se gulvet irl. De fik i stedet billeder tilsendt.
Opgaven skulle udfÞres, mens vi var ude at rejse, da man jo ikke kan gå på det i mens.
Da dagen oprandt og klokken blev 8 og 9 og min nÞglemester har kÞrt langvejs fra og ventet forgÊves ... Får vi fat i dem, og de siger de kommer kl. 13.
Lidt over 13 kommer to udlÊndinge, der ikke kan dansk, og som siger, at de ikke har de rigtige maskiner til opgaven.
Jeg forelÊgger firmaet sagen, og de lover at vende tilbage. Jeg rykker, men har efter en måned intet hÞrt.
Jeg har dette firma mistÊnkt for at benytte sig af underleverandÞrer, der ikke får dansk overenskomst. Deres tilbud er simpelthen for billige og for gode til at vÊre sande!
De endte med at koste vores nÞglemester en masse kÞrsel, vores ferie en masse bÞvl og bekymringer, og en senere udgift på at skulle sove ude igen.
Hurtig udrygning og holder hvad deâŠ
Hurtig udrygning og holder hvad de lover og til prisen.
Kan varmt anbefales. ð
Flot gulv-og malerarbejde
Netto Gulvservice har lavet et fint arbejde hos os. De har både malet rum og slebet gulve. De var serviceminded og kom til aftalerne og meldte tilbage, når de ikke kunne vÊre der som aftalt. Det eneste minus var at det tog noget lÊngere tid end beregnet, men arbejdet og resultatet var rigtig fint.
Flot arbejde
Flot arbejde, god pris,.. kunne godt finde pÃ¥ at bruge dem igen ð
Klar anbefaling herfra!
Super flinke, hurtige og dygtige.
Ankom som aftalt og gik ikke fÞr de var fÊrdige !
Vil helt sikkert bruge dem igen ðð»
Super tilfreds
Super tilfreds, to rare gulvfolk kom ud med kort varsel og lavede opgaven til UG. Fem stjerner herfra og tak for en god oplevelse
Det har vÊret en forrygende oplevelse
Det har vÊret en forrygende oplevelse, alt har vÊret som det skulle vÊre. Med god service, medarbejderne er mÞdestabil og overholder deres aftaler...
Kan klart anbefales,
Super flot arbejde
Super flot arbejde!
SÞde og professionelle medarbejder og flot resultat! Og god pris :)
Jeg er virkelig tilfreds!
Varmt anbefales!
Super dygtigt firma
Super dygtigt gulvfirma. Dygtige og venlige. De hjalp mig også med at flytte et tungt bord som jeg ikke selv kunne lÞfte. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen. Fem stjerner herfra
Godt og professionel
Jeg har brugt Netto Gul service to gange i denne måned. FÞrste i min gamle lejlighed og i min nye lejlighed. Jeg er meget tilfreds og glad for begge gange. Medarbejderne er venlig og professionel. Prisen er også virkelig rimelig. Tak for godt arbejde.
Reza Yazdi
God og prof gulvslibning
God og prof gulvslibning, og så endda til en fornuftigt pris i forhold til mange andre firmaer. Kan varmt anbefale dem.