レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik ga altijd op de zaterdag rond 3/4 uur langs Nettorama Enschede. Het bevalt me altijd heel goed maar dit is nu 3 weken aan de gang ongeveer. Er is een leidinggevende met een wit blousje blond haa... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Supermarktketen, actief in het goedkopere segment, aanbiedingen (pdf-formaat), vestigingen en vacatures.
連絡先
Nettorama Enschede
Ik ga altijd op de zaterdag rond 3/4 uur langs Nettorama Enschede.
Het bevalt me altijd heel goed maar dit is nu 3 weken aan de gang ongeveer. Er is een leidinggevende met een wit blousje blond haar klein, en wat bollig. Ze sprak haar jongeren collega’s aan op een niet vriendelijke manier, ook haar collega met een wit blousje en blond haar, lang en slank. Geen prettige leidinggevenden lijken me dat, ik zag meerdere klanten raar naar hun kijken. Dus ik was niet de enige!
Dit gaat om Nettorama Enschede, Spaansland.
Geen 'Lage prijs garantie'
Ik kocht 15 zakjes G'woon gedroogde pruimen bij Nettorama in Bussum voor EUR 3,49 per stuk. Direct daarna moest ik nog even vlakbij, te weten bij supermarkt Vomar, een boodschap halen en zag toen dat precies dezelfde zakjes gedroogde pruimen daar EUR 2,99 per stuk kosten, dus EUR 0,50 goedkoper per zakje. Een prijsverschil van in totaal 15 x EUR 0,50 = EUR 7,50.
Ik heb foto's gemaakt, ben teruggegaan naar Nettorama en heb de supermarktmanager (op basis van de 'Lage prijs garantie' waar Nettorama mee adverteert) verzocht om dit prijsverschil aan mij terug te betalen.
Volgens de supermarktmanager waren foto's niet voldoende en moest ik eerst een zakje gedroogde pruimen bij Vomar kopen, de kassabonnen van zowel Nettorama als Vomar aan hem overhandigen en een formulier invullen. Dit heb ik allemaal gedaan.
Desondanks hebben vervolgens zowel de supermarktmanager als de medewerkster van de klantenservice op het hoofdkantoor van Nettorama geweigerd aan mijn verzoek om terugbetaling gehoor te geven.
Volgens hen biedt de 'Lage prijs garantie' geen recht op terugbetaling, maar - indien het ingevulde formulier op het hoofdkantoor van Nettorama wordt goedgekeurd - slechts recht op een tegoedbon ter waarde van het prijsverschil van 1 artikel (in dit geval dus een tegoedbon van EUR 0,50) en één gratis zakje gedroogde pruimen (die ik niet kreeg omdat de winkelvoorraad op was).
Volgens de informatie op de website van Nettorama wordt, in het kader van 'Lage prijs garantie', beweerd dat je je geld terugkrijgt én het artikel mag houden. Hierbij staat niet vermeld dat de 'Lage prijs garantie' beperkt is tot maximaal 1 artikel.
Ik heb niet eens het volledige aankoopbedrag teruggevraagd, maar slechts het prijsverschil, en zelfs dat heeft Nettorama geweigerd.
Ik voel mij dan ook bedrogen en misleid door de 'Lage prijs garantie' van Nettorama.
Ik heb hierover een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie. Zij hebben deze klacht op 18 mei 2026 in behandeling genomen.
Als Nettorama een actie heeft moet je…heel goed lezen wat ze bedoelen
Als Nettorama een actie heeft moet je wel even extra goed lezen wat er op de prijsaanbieding staat. Kratje Hertog Jan 14,99 staat er dik geschreven.Bij 2 kratjes krijg je 25% extra korting staat er met kleine lettertjes. Ik koop 1 kratje en moet gewoon de volle mep betalen n.l 19,98 euro. Misleidend dus want je moet 2 kratjes kopen en dan krijg je ze voor 14,99 . Nettorama wees gewoon duidelijk met de aanbiedingen dat bespaart de consument een hoop ergenis.
"vers geperst sap"…
Zoals zo vaak dat er "vers geperst sap" op de fles staat, is dat niet waar.
Ook bij de sinaasappelsap zit er een chemisch smekend sap in en zeker geen verse sinaasappelsap.
Je reinste oplichting vind ik dat.
Wat een vieze winkel
Wat een vieze winkel, wat een racistisch bedrijf is dit!
Elke keer wanneer je denkt even boodschappen te kunnen doen, sta je daar weer met hun klanten die langskomen en zich onbeschoft gedragen.
Tilburg- NOORD
Alchohol halen,
Alchohol halen,
Ik ben 21 jaar wou alchohol deden ze moeilijk over en wouden het niet meegeven om de een of andere reden heb gewoon netjes me ID laten zien. En kreeg het alsnog niet mee heel slecht van jullie!!!
Volgende keer opletten op dat ik meerderjarig ben.
Onduidelijke kilo en liter prijzen
Ben over het algemeen wel tevreden alleen klachten worden makkelijk afgewimpeld. En wat ik haat is dat er op de verpakking niet staat wat het per kilo of liter kost.
Tevreden klant
Ik ga hier regelmatig heen voor onder andere de aanbiedingen.
Ik kan mij niet vinden in de negatieve berichten die ik hier lees.
In Amersfoort en Hoogland word ik altijd netjes geholpen.
Ik ben tevreden.
Scherpe prijzen groente fruit en veel A merken
Low budget prijzen, korting bij kopen van 2 of 3 stuks, A merken thee, kattenvoer, groente en fruit goedkoper. Scherpe weekaanbiedingen. Ik vroeg om dozen [creatief klusje], de medewerker heeft zijn best gedaan deze te halen uit het magazijn en de winkel.
Nettorama sittard
Ik kom hier al ongeveer een jaar of 20. Onlangs heb ik hier twee pakken spek gekocht, en die bleken een dag voor de houdbaarheidsdatum al beschimmeld te zijn. Ondanks foto's die duidelijk datum en staat van het product aantonen, weigert men hier iets aan te doen ter compensatie. Slecht en bijzonder klantonvriendelijk. Waardeloze service.
Ik zie hier vele slechte reviews maar…
Ik zie hier vele slechte reviews maar het is alombekend dat mensen doorgaans gewoon zeiken en klagen!
Over het filiaal aan de patrijslaan in Oosterhout N.B. ben ik dik tevreden
Het is geen dure luxe winkel..wat gedateerd maar dat doet niets af aan de service indeling en klantvriendelijkheid..misschien iets typisch Brabants..ik denk dat het veelal ligt aan je eigen houding !
Dus mensen..klaag niet zo..het leven is te kort en het vreet energie.
Stap volgende keer op een vriendelijke manier gewoon naar de manager bij een klacht of juist een compliment en staat de winkel je niet aan ga je toch gewoon naar de dure concurrent 👍🖐
Zeer slechte service en knullige filiaalleider Nettorama Korvelseweg Tilburg
In okt. 2025 heb ik 12 flessen deodorant gekocht bij de Nettorama Korvelseweg Tilburg. Deze waren in de aanbieding 2 voor 5 euro. Deze heb ik dus ‘op voorraad’ gekocht omdat dit mijn merk en geur was. Nu ben ik deze flesjes beginnen te gebruiken en ze stinken muf, naar verstikte kleding. Dit is van afstand te ruiken. Ik ben vandaag (inderdaad na 4 maanden) terug gegaan met een copie van de bankafschrijving. Ik heb de bon dus niet meer, deze bewaar ik niet van dit soort producten. De filiaalmanager Hr. Jip van Galen gaf toe dat het product stonk, na overleg met zijn collega wist hij mij te vertellen dat ik moest gaan bellen met het telefoonnummer op de verpakking. Hij weigerde mij tegemoet te komen en communiceerde op een zeer oncorrecte en onkundige manier. Om hier kracht bij te zetten schakelde (bleek achteraf) een beveiliger in burger in die er zich ook op een onfatsoenlijke manier mee ging bemoeien zonder enige kennis van zaken te hebben. Ik heb hem gezegd dat ik de 12 stuks bij hem heb gekocht en dat hij verantwoordelijk is voor een goed product en hij mij niet kan doorverwijzen. Hij heeft de deodorant ingenomen zonder verdere tegemoetkoming hierin. Ik heb bij de deodorant mijn bankafschrift gevoegd zodat hij deze kan vergoeden. Ik ga er dan ook vanuit dat hierin een vergoeding komt van het ondeugdelijke product. Ik verwacht dan ook dat dit op een goede manier wordt afgehandeld.
Een geweldige supermarkt met ruime keus…
Een geweldige supermarkt met ruime keus aan producten.
Geen enkele zelf scan kassa waardoor je gewoon door mensen geholpen word
Maar ook de prijzen die voordelig zijn
In tegenstelling tot de andere supermarkten is hier de mens nog het belangrijkste ipv het geld
Ik zeg de beste supermarkt op dit moment
Fijne winkel in Valkenswaard
Fijne winkel in Valkenswaard. Een van de weinige winkels waar de prijs nog normaal is, veel voordeliger dan jumbo en ah.
kost product
ik was bodschapen doen, ik neem mestaal vleeswaren van alles wat , ik kijk de dag dat chorizo normal kost 1,90 euro, de zaterdag was in de anbiding van 2,59 voor 2,28 !??? ok ik zie hier dat helle maal iets klopt niet dus? nettorama leeg het maar uit waar hier de actie is ???
Jammer dat de Boni in Zwolle nu Nettorama is
In de nieuwe Nettorama in Zwolle is het absoluut niet prettig boodschappen doen. De zaak is een doolhof, er hangen geen bordjes boven de schappen die aangeven wat waar ligt. Het personeel is niet behulpzaam, het heeft zelf vaak geen idee heeft waar artikelen liggen. Verder gaat er bij de kassa van alles mis bij het doorberekenen van aanbiedingen. Van de 'Juiste prijs garantie' (je krijgt het artikel gratis als de prijs bij de kassa onjuist is!) heeft men geen weet. Geef mij de vroegere Boni maar...
Best een fijne winkel
Best een fijne winkel, de Nettorama in Oisterwijk maar wat jammer dat ze de beste kassiere Marianne geen contractverlenging hebben gegeven! We kennen haar als een goede en klantvriendelijke personeel lid. Ik kwam er elke donderdag met een cliënt met een beperking. We kende haar niet maar ze wist goed om te gaan met zijn beperking! Zo jammer dit
Esther (woon en werkbegeleider)
Racist staff
I have a complain about your service. Your employee kassa 3 that worked 30/01/2026 at 13:06 just being racist to me asking to review my bag and saying that I was weird. The most disrespectful and disgusting behaviour I’ve ever experienced in your store. It’s a shame that you hire people who treat the customers like that. Especially when is a old person that NEEDS to keep working behind a supermarket kassa, in a country that look for abroad people because your own don’t receive instruction enough. The worst supermarket with the worst staff. Congratulations
Eindhoven Hurksestraat 44
Terminal 086P3F
Merchant 252002
Periode 6030
Hallo ik ben rob 57 jaar en ik heb…
Hallo ik ben rob 57 jaar en ik heb diabetes . Had wat laag suiker dus ik at even een boterham maar de supermarkt (medewerker) was daar niet mee eens en begon zo raar te doen dat ik maar weg ben gegaan. Ik ga nooit meer naar deze winkel . Gaat om de nettorama in Maarssenbroek.
Overdatum, schimmel en bacterienstank
Bij de nettorama in bussum is er heel wat mis. Ik kom er soms omdat het de dichtsbijzijnde supermarkt is. Er liggen enorm veel producten in de schappen die over datum zijn en je moet altijd de datums checken want dat doet de winkel zelf niet of niet goed. De broccoli zat beschimmeld in verpakking dus ook bij de versafdeling is het mis. Het stinkt enorm naar bacterien achterin bij de melk. Dit is al jaren zo. Geen idee waar het management mee bezig is maar iig niet met het goed runnen van een supermarkt.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。