Niels E. Jensen (DDN Middelfart) レビュヌ 13

1. 電気工
  2. 電気機噚蚭眮サヌビス
  3. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Niels E. Jensen er din foretrukne El-installatÞr i Middelfart. Vi tilbyder alt indenfor: El, varmepumper, solceller og solcelleanlÊg, alarm og sikring, telefoni og netvÊrk. BesÞg også vores udstilling i Huset (tidl. Byggecentrum) eller vores showroom på VÊrkstedsvej 17 i Middelfart. På vores hjemmeside kan I se en lille video der omhandler en af vores tilfredse kunder. Kunden har fået installeret en varmepumpe i stedet for sit gamle oliefyr og har sparet mange penge på sit varmeforbrug. Se video på fÞlgende links (YouTube): https://youtu.be/n4UBF0jUb5Y https://youtu.be/tpsMsUD4zqE VE-godkendt installatÞr Vi blev VE-godkendt installatÞr allerede i 2016. For at opnå godkendelsen skulle mindste en af vores medarbejdere efteruddannes i, at installere og tilslutte et vedvarende energianlÊg (VE-anlÊg). Vi er VE-godkendte inden for både varmepumper og solceller. Hos os undgår du stort tidsforbrug og hÞje omkostninger på installation fordi vi er VE-godkendt. Vi er på Energistyrelsens liste over VE-godkendte virksomheder. Det bevidner kvaliteten af vores arbejde og synliggÞr, at vi er eksperter i VE-anlÊg. For at du kan sÞge energitilskud skal installationen udfÞres af en VE-godkendt installatÞr, derfor er det vigtigt at du altid vÊlger en VE-installatÞr.

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

13件のレビュヌ

Tusind tak for hurtig service i

Tusind tak for hurtig service i forbindelse med beskadigelse og smeltning af samledÃ¥se. Som havde forbindelse til vores fryser, vaskemaskine og tÞrretumbler . Hvilket jo er svÊrt at undvÊre. SÃ¥ tusind tak for hurtig udrykning samme dag👏 vi er meget taknemmelige🙏. I fÃ¥r den bedste anbefaling fra Ole Og Dorthe Bjerring Jensen

2024幎9月5日
自発的なレビュヌ

Kan langt fra anbefales at bruge dette firma

Vi kÞbte en varmepumpe fra Kronoterm igennem Niels E Jensen. Vores oplevelse af firmaet har vÊret alt andet end godt. PlanlÊgningen er ikke eksisterende, udfÞrelsen af arbejdet er uprofessionel og Êrligt talt ringe.

Vi fik monteret en varmepumpe for over 1 år siden som ikke har lavet andet end at melde fejl siden den blev monteret. Den viste sig at vÊre forkert indstillet og det gjorde at vi brugte over dobbelt så meget i el som vi burde hvis ikke tre gange så meget.
Derudover er vi utallige gange kommet hjem til et koldt hus fordi varmepumpen har meldt fejl og vi manuelt har skulle starte den op igen. Imens alt dette foregik har der vÊret ingen hjÊlp at hente fra Niels E Jensen og vi måtte henvende og til Kronoterm Danmark og få en regionsansvarlig ud og kigge på anlÊgget hvor han kunne konstatere at det ikke var indstillet korrekt hvorefter han udbedrede det der skulle udbedres. EfterfÞlgende har anlÊgget kÞrt fejlfrit.
Konklusion må vÊre: Hold jer langt vÊk fra dette firma

2023幎4月15日

Al samarbejde frarådes

Som en tidligere samarbejdspartner og ansat fÞler jeg mig forpligtet til at advare mod dette firma. Ejeren kÞrer firmaet med hård hånd og er fuldstÊndig kold over for både medarbejdere og kunder. Det har ikke vÊret en behagelig oplevelse at have noget med ham at gÞre. Der er en grund til at det er et svingdÞrsfirma, hvor medarbejdere kommer og går,

2023幎4月10日

Ærgeligt

Efter sådan et lidt lÊngere forlÞb med DDN Middelfart/Niels E. Jensen, har man materiale nok til at skrive en bog. Nok ikke en sÊrligt god bog bevares, med mindre man er til langtrukne absurde tragikomedier. Det er jeg umiddelbart ikke.

Der skal normalt meget til at jeg griber til tasterne, men i dette tilfÊlde er det svÊrt at lade vÊre. I korte trÊk:

1. Deres priser er rystende. Jeg har nu brugt et, for mig, svimlende belÞb for at få lÞst et problem, der aldrig er blevet lÞst. Hertil kommer tvivlsomme kÞrselspriser og fragtpriser. 210 kr i fragt for at sende en lille pakke med GLS? (Jow jow det inkluderer da også ekspeditionsgebyr, bevares)
2. Glem alt om at komme i kontakt med dem. De svarer ikke på mails. Der skal i hvert fald mange til, og der går lang tid. Man kan prÞve at ringe, men der bliver ikke ringet tilbage, selvom det bliver lovet. (Og altså, en hel vinter uden et fungerende varmeanlÊg er nok til at bringe den mest hÊrdede kuldeentusiast i knÊ)
3. Har du held med at fange dem over telefonen, kan du forvente en lettere ubehÞvlet kundeservice, afhÊngigt af hvem du får fat på naturligvis.
4. SÞrg for at tjekke fakturaer fra dem. De passer ikke nÞdvendigvis.

Den tekniker jeg har haft besÞg af, nu tre gange, har vÊret sÞd og venlig, og lige den del har egentlig vÊret en fin oplevelse.
DesvÊrre er bÃ¥de min pengepung og tÃ¥lmodighed nu sÃ¥ udtÞrrede, at jeg ikke kommer til at kontakte dem igen. Men det har de det sikkert ogsÃ¥ fint med. Ærgerligt.

2023幎1月1日
自発的なレビュヌ

Mega hÞj timelÞn - dyr service !

Jeg kan desvÊrre kun understÞtte andres vurdering og opfattelse om super hÞj og urimelig hÞj timelÞn på over 900,- i timen

NB du betaler som kunde for både timelÞn, bil/km, samt den tid til din adresse fra virksomhedens adresse i Middelfart !!
Intet oplyses forud/på forhånd.

Jeg kan ikke vurdere fagligheden, da jeg ikke er fagmand !

Jeg kan naturligvis ikke anbefale firmaet til andre kvag ovenstående

2022幎10月26日

Jeg ringede til Niels E Jensen med et

Jeg ringede til Niels E Jensen med et el-problem. De sendte en elektriker samme dag. Forinden havde jeg forsÞgt 2 andre el-firmaer. Det ene vendte aldrig tilbage og det andet ringede efter en uge, og da var opgaven jo lÞst. Min oplevelse med Niels E Jensen er yderst positiv. Opgaven bestod i at skaffe strÞm til 2 udendÞrs lamper. Det fik han hurtigt lÞst. Han skiftede også en udendÞrs afbryder til en stikkontakt. Det var ikke en del af opgaven, men hans eget forslag og det blev vi vÊldig glade for. Opgaven blev lÞst hurtigt af en positiv og kundevenlig elektriker. Jeg kan varmt anbefale at bruge Niels E Jensen og det er helt sikkert, at jeg vil ringe til dem nÊste gang jeg har en en opgaver jeg mangler en lÞsning på.

2022幎7月5日
自発的なレビュヌ

Dyreste og langsomste elektriker jeg

Dyreste og langsomste elektriker jeg endnu har stiftet bekendtskab med.
De tager 835 kr. i timen + servicevogn til 93,75 kr. i timen. Så det ender på 928,75 kr. i timen for at have denne elektriker på besÞg.
Når man googler elektriker timepris ligger de på 400-500 kr. + moms i timen.

Fik installeret et solcelleanlÊg af et firma der har leveret mere end 5000 anlÊg. De oplyser at VE elektriker normalt koster 4-5000 kr. for tilslutning af anlÊg. Dette endte i knap 7000 kr. fra Niels-e.
Det tager 1,5 time for dem at tilmelde anlÊg til TREFOR. Hvor alt var forudfyldt af solcellefirma og mig.

Jeg Êrger mig over at have valgt denne lokale elektriker istedet for en fra Kolding eller Vejle som firmaet anbefalede.
SÃ¥ endte med mindst 40% ekstra pris.
Rent ta selv bord fra denne elektriker.

2022幎4月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。