レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Alt deres mad smager rigtig godt, og man kan godt smage, at det hele er frisk lavet. Servicen pÃ¥ restauranten er meget god, og medarbejderne er gode til at hjÊlpe pÃ¥ en imÞdekommende og smilende mÃ¥de.... もっず芋る

Rigtig godt sushi. Restauranten var fyldt, men personalet klarede det super godt og med smil og humor. Bevares, man mÃ¥ vente lidt imellem sine bestillinger, men det er jo ogsÃ¥ hyggeligt at have tid ti... もっず芋る

Fin mad men man skal vÊre MEGET tÃ¥lmodig! Vi havde booket bord til 16.45 for at undgÃ¥ for meget travlhed, og vi bestilte det fÞrste mad 16.55. Alligevel ventede vi af flere omgange +45 minutter pÃ¥ mad... もっず芋る

Maden er god og det er super fedt med iPads til all you can eat, dog er deres take away altid forsinket, man kan ik regne med at fÃ¥ sin mad til tiden dsv, jeg har ventet engang i 1 time efter den tid... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig godt sushi

Rigtig godt sushi. Restauranten var fyldt, men personalet klarede det super godt og med smil og humor. Bevares, man må vente lidt imellem sine bestillinger, men det er jo også hyggeligt at have tid til at nyde maden og samtalen med hinanden. Vi nyd at vi netop sad og havde tid til samtale 👍🏻

2024幎4月17日

Lang lang ventetid

De to stjerner er for maden, der smager fint. Havde servicen også fuldt med, kunne der have vÊret det dobbelte antal.
Det er nu anden gang i trÊk at vi har bestilt takeaway til et specifikt tidspunkt, og anden gang i trÊk at vi har måtte vente 20-30 minutter på at vores mad var klar.
Der er konstant overbooket af restaurantgÊster og takeaway ordrer, ift. hvad de har ansatte til. Det er grådigt og udmÞnter sig i utilfredse kunder der alle venter på deres mad.

2024幎2月2日

Elendig service !!!

Var med mÞdregruppen og spise pÃ¥ nishikisushi Frederikssund i gÃ¥r 13/1. Maden smagte godt men service var elendig. En ung tjener var ret flabel da vi spurgte hvor vores mad blev af efter vi havde venter i 45 min sagde “sÃ¥ kommer der nok mange sushi om lidt “ med et snobbet smil. Da vi skulle have den sidste bestilling rispapir ruller opdager vi at der er et hÃ¥r pÃ¥. Vi tilkalder hjÊlp og sammen ubehÞvlede pige kommer og vi siger pÊnt at der er et hÃ¥r i maden og vi har sat maden pÃ¥ nabobordet, hun tager fadet og smiler flabet. Efter 5 min kommer hun men 4 nye og gÃ¥r igang med at vaske en af bordene af, hvor hun sÃ¥ pludselig siger at hun har talt med kÞkkenet og det er ikke et af deres hÃ¥r, sÃ¥ mÃ¥ vÊre er af vores. Vi siger at vi har ikke rystet hÃ¥ret over maden, hvilket hun svarer at det ikke er fra kÞkkenet og der vil ikke blive lavet mere ud af det.
Det er sidste gang jeg spiser der. Det er mega Êrgerligt men vil heller kÞre til Ølstykke eller StenlÞse eller lÊngere end at kÞre 5 min og fÃ¥ en elendig service.

2024幎1月13日

Min familie og jeg

Min familie og jeg, i lÞrdags inde og spise på nishikisushi i Frederikssund.
Det var meget god mad, men serveringen var så dårlig, en ung lille snot tÞs med lang lyst hår, som havde en attitude af en anden verden,
Smider maden ind på bordet, samt dumme bemÊrkninger.
Vi var så ikke de eneste gÊster med denne oplevelse
Det var så sidste gang vi kom der.

2024幎1月6日

God mad - hvis man gerne vil vente 3 timer

God mad, men voldsomme ventetider.

Jeg ventede 3 timer på min mad bestilt nytårsaften.
Ligesom alle andre, havde jeg bestilt i god tid, men selvom der var bestilt til 17.30 (og bekrÊftet gennem deres system), så kunne jeg fÞrst gå derfra med mad kl 20.30 - 3 timer senere.

Det er desvÊrre ikke fÞrste gang jeg har oplevet at skulle vente lang tid på min mad hos dem.

2023幎12月31日
自発的なレビュヌ

Ventede to en halv time på min bestilling nytårsaften

Under al kritik! Jeg havde (over en uge i forvejen) bestilt mad til kl. 17.30 Nytårsaften 2023, men fik fÞrst min mad udleveret kl. 20.

Da jeg så endelig kom hjem med maden (vi havde bestilt mad til fem personer) var der hverken wasabi eller syltede ingefÊr med. Min oplevelse var klart, at restauranten havde taget imod langt flere bestillinger end de på nogen måde var i stand til at håndtere. Der var ikke nok personale, og derfor blev det fuldstÊndig kaotisk. Det er svÊrt at tÊnke andet end at der skulle tjenes nogle penge på bekostning af både ansatte og kunder.

Jeg kommer ikke igen.

2023幎12月31日
自発的なレビュヌ

Vi har kommet på Nishiki i

Vi har kommet pÃ¥ Nishiki i Frederikssund regelmÊssigt siden Ã¥bningen og har aldrig oplevet at iPad ikke virker (medmindre vi selv har fÃ¥et trykket pÃ¥ noget) ej heller, at betjeningen “ BARE” stÃ¥r og snakker.
Betjeningen er i top og produkterne er altid friske og i sÊrklasse.
Vi kan kun varmt anbefale Nishiki Sushi i Frederikssund.

2023幎12月29日

Ik spis der

De har god nok mad men deres iPad system er virkelig dårligt vi bestilte 4 gange kun 1 af gangene gik igennem selvom de sagde alle var gået igennem anbefaler ikke at folk tager hen.

2023幎11月4日

Elendig service

Elendig service. Der stod to smÃ¥ ‘bÞrn’ pÃ¥ 15-16 Ã¥r bag disken som bare stod og grinede og snakkede mens vi sad og ventede pÃ¥ at de skulle henvende sig ved bordet med iPads. Vi endte med at gÃ¥ efter et kvarters venten, og nej der var absolut ikke travlt.

2023幎10月7日

Okay resturant

Maden er god og det er super fedt med iPads til all you can eat, dog er deres take away altid forsinket, man kan ik regne med at få sin mad til tiden dsv, jeg har ventet engang i 1 time efter den tid jeg valgte på deres hjemmeside med at få min mad
 og andre gange har jeg sku vente 10,15,30 min noglegange. Det er ik helt optimalt

2023幎8月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ