レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

MÃ¥ sku godt nok indrÞmme nj s togs rengÞring af tog kan man ikk rÃ¥be hurra for KÞrte f a Aalborg Vestby til BrÞnderslev kl 1646 27 maj Gulv er total klistret til samt vognene stinker a Þl... もっず芋る

Igennem flere Ã¥r har jeg kÞrt meget med DSB og har derfor fÃ¥et en aversion imod togrejser... Men min seneste oplevelse med nordjyske jernbaner sÊtter nye standarder ift. DSB. Toget afgÃ¥r og ankomme... もっず芋る

Vis men vil betale overpris for en tog tur sÃ¥ er det nt men skal kÞrer med men betale 516 om mÃ¥neden fÃ¥ et styk plastik som men alrdig tage op af sin jakke da der alrdig komme nogen og tjekke det de t... もっず芋る

䌁業情報

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

25件のレビュヌ

Jeg er meget utilfreds med min

Jeg er meget utilfreds med min oplevelse. Toget var planlagt til at kÞre kl. 15.02, men det kÞrte allerede 15.01 – selvom uret viste 15.01. Jeg stod lige udenfor og var der til tiden, men dÞrene blev lukket, og toget kÞrte uden at vente.
Det betÞd, at jeg måtte vente en halv time på nÊste tog. Det er meget frustrerende, når man faktisk mÞder op til tiden og forventer, at kÞreplanen bliver overholdt.
Jeg håber, at I vil tage det seriÞst og sikre, at afgangstiderne fremover bliver overholdt.

2026幎2月23日

UACCEPTABELT SERVICE

Jeg vil gerne dele min yderst frustrerende oplevelse med en togkontrolÞr, der burde overveje en karriereskift. Vi var på vej ind i et tog, efter at vi allerede havde kÞbt en billet, men min rejsekammers rejsekort virkede desvÊrre ikke. Vi var i gang med at kÞbe en ny billet via rejseapp'en, da kontrolÞren kom.

I stedet for at vÊre hjÊlpsom, mÞdte vi en arrogant attitude. KontrolÞren råbte, at vi skulle have kÞbt billetterne fÞr, som om vi ikke havde gjort vores bedste for at ordne situationen. Hun skubbede os ud af toget og talte til os på en nedladende måde. Det er simpelthen uacceptabelt!

Det vÊrste var, at vi nu måtte stå i kulden i en hel time og vente på nÊste tog. Det kan ikke vÊre rigtigt, at kunder skal opleve sådan en behandling. Jeg forventer langt bedre service fra en offentlig transportmedarbejder. Det er en skuffende og unÞdvendig oplevelse, som jeg aldrig vil glemme.

2024幎10月29日

Tog aflyst igen igen

Tog aflyst igen igen. 4 ud af 5 gange. Kommer for sent på job pga, toget er ikke i orden..... Havde egentlig planlagt at kÞbe pendler kort, men det blev så en ekstra bil i stedet for.

2024幎10月21日
自発的なレビュヌ

Absolut ingen information når toget er

Absolut ingen information når toget er en time forsinket,har kÞrt utallige gange efter mine bÞrn når toget ikke kommer eller ikke standser ,de eneste mennesker der er til stede er der utallige kontrollÞrer der giver bÞder til alt og alle der ikke har fået sig pippet ind ud ordentligt,brug istedet lidt energi på at give en god oplevelse,og en telefon der ikke lukker kl 17 .

2024幎6月17日
自発的なレビュヌ

MÃ¥ sku godt nok indrÞmme nj s togs

Må sku godt nok indrÞmme nj s togs rengÞring af tog kan man ikk råbe hurra for

KÞrte f a Aalborg Vestby til BrÞnderslev kl 1646 27 maj

Gulv er total klistret til samt vognene stinker a Þl

Tror ikk det er sket i dag

Men en medarbejder har vist glemt rengÞring efter karnevalet i week
Sku gÊlde samme regel ved jer som busselskaberne gÞr
GÞr toget rent bagefter
Eller inspektion efter sådan nogen store arrangementer

2024幎5月27日

Tog toget fra KÞbenhavn idag 12-1 kl

Tog toget fra KÞbenhavn idag 12-1 kl. 12:56 med ankomst til Hirtshals 18:19 med 2 skift fÞrst i Aalborg og sÃ¥ i HjÞrring, hvor toget kÞrte for nÊsen af os, selvom vi havde gÃ¥et sÃ¥ hurtigt, vi kunne. 3 personer blev efterladt pÃ¥ perronen. Der var tog til tiden lige fÞr HjÞrring Station, hvor toget blev et par minutter forsinket. Hvorfor ventede Hirtshalstoget ikke de 2 minutter??Der var rigtig mange, der skulle ud af Skagentoget. Jeg befandt mig ved Hirtshalstoget bagende, da toget kÞrte, det kan umuligt ha overset os? ImÞdeser en forklaring og godtgÞrelse af taxa😕

2024幎1月12日

Altid forsinket

Skal mÞde på arbejde kl 17 fra BrÞnderslev til Aalborg. Toget skulle kÞre 16.35 som sÊdvanlig men er forsinket med 20 MINUTTER!!! Simpelthen for dårligt, isÊr når der ingen undskyldning eller rejse garanti for det!! Godt nok surt at lÊgge penge i jeres firma

2023幎7月5日

Min kÊreste og jeg tog med tog kl 11.12

Min kÊreste og jeg tog med tog kl 11.12 fra Frederikshavn til Aalborg onsdag den 29/12 2021.
Min kÊreste og jeg er fritaget for at bÊre mundbind.
Inden toget skulle kÞre, kom der en lokofÞrer og aggressivt fortalte os, at vi skulle bÊre mundbind.
Min kÊreste og jeg sad med skilte på tÞjet, hvor vi er fritaget.
Jeg rejser på strÊkningen 2 gange ugentligt og har aldrig fået at vide, at jeg skulle bruge mundbind- jeg er fritaget.
Jeg undrede mig over lokofÞrerens agressive opfÞrsel.
Min kÊreste grÊd og var rystet.
Jeg måtte bruge mine talegaver for ikke at blive smidt af toget.
Jeg har altid oplevet en god service, men nu har jeg svÊrt ved at anbefale Nordjyske Jernbaner.

2021幎12月29日
自発的なレビュヌ

Hvis du gerne vil miste din arbejdsplads så rejs med NT

1. Jeg har den 14/10-19 vÊret med toget fra Sindal til Hirtshals. Men da jeg så sÊtter mig ind i toget til Hirtshals og kÞre til tiden i HjÞrring formoder chauffÞren stadig at blive 25 minutter forsinket, og kommer 30 minutter forsent på arbejde. I sidste uge var det samme situation. Men så den 28/10-19 blir toget fra Sindal banen aflyst 3 minutter fÞr afgang. Hvilket jeg ville mene er mÞg beskidt, ikke engang som den miste togbus satte de ind! Dårlig stil! Så hvis du gerne vil miste din arbejdsplads så rejs med NJ

2019幎10月28日

Togene HjÞrring/Hirtshals og tilbage

Togene HjÞrring/Hirtshals og tilbage igen. KÞrer ALDRIG til tiden. Jeg mÃ¥ tage et tog 30min fÞr end nÞdvendigt for ikke at komme for sent hver morgen, ogsÃ¥ kan jeg ikke engang vÊre sikker pÃ¥ at mÞde til tiden. DÅRLIGT!!! Der burde vÊre kompensation i prisen.

2019幎8月28日

Forsinkelse er en hverdagsting

Så sidder vi her i et tog der burde vÊre kÞrt 15.58, men ak. Klokken er 16.04 og vi er stadig ikke kÞrt.

Jeg er daglig pendler, og 3 ud af 5 dage er toget enten forsinket i afgang fra Frederikshavn eller forsinket ankomst i HjÞrring. Dette er isÊr et problem, når NJ og NT ikke snakker sammen mht bus, da min videre forbindelse i HjÞrring kÞrer kl. 7.00 og toget (som BURDE) ankomme til HjÞrring kl. 06.57, ofte ankommer prÊcis klokken 7 eller 7.04...

Enten skal I hanke op i jeres togfÞrere, Bane Danmark eller have fat i rejseplanen for at Êndre togtider.

2018幎7月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ