Fupfirma!
Fupfirma!! Hold jer langt vÊk! De snupper lynhurtigt pengene fra ens konti, og så hÞrer du ikke mere! Fup og fidus-firma
Mandag & Tirsdag , + Onsdag ! middag med alt â kr. 300,- pr. hoved Mandage & tirsdage, onsdage kan vÊre lange at komme igennem â og der er nÊsten heller aldrig noget godt i fjerneren! Men der er ingen grund til at fortvivle, for No 1 speefer nu mandagene & tirsdagene, onsdagene op med en delikat ALL inklusiv-menu til de magelige. Middagen lÞber alt inklusiv ikke op i mere end kr. 300,- pr.gÊst bemÊrk det forventes at bordet forlades efter max 2 timer ! Mere end 14 Ã¥r i à rhusgade âŠ. Morten Bech KÞster har i mere end fjorten Ã¥r haft No 1 Aarhusgade. I alle Ã¥rene har kÞkkenet bÃ¥ret prÊg af, at Morten Bech KÞster er uddannet indenfor det klassiske, franske kÞkken pÃ¥ Michelin stjerne niveau! (se i Þvrigt C.V.). Tiderne er dog skiftet siden dengang, og i takt med at madmoden naturligt Êndres, er No1ÂŽs kÞkken fulgt med KÞkkenchef Morten Bech KÞster kreerer nu moderne fransk mad med dybe rÞdder i den traditionelle franske kokkeskole, men med plads til ÂŽleg` i form af mere moderne indslag anno 2014. Det vigtigste ved arbejdet med mad og vin forbliver trods modeluner dog evigt uÊndret: Den gode smag mÃ¥ og skal vÊre omdrejningspunktet! Mere end 10 Ã¥r i Ãstbanegade âŠ. Kvalitets selskaber med Morten KÞster & Co, Vi tilbyder at danne de perfekte ârammerâ om jeres Bryllup â FÞdselsdag â JubilÊum â Reception âŠ.eller bare den store FEST !! Hold Deres nÊste fest i No 1 Domus Portus Selskabslokaler i Ãstbanegade Dk-2100 Kbh. à ( www.domusportus.dk ) Vores Administration & Booking afdeling har Ã¥bent dagligt mandag til fredag fra kl.10.00 â kl.16.00 venligst benyt tlf.nr. 35264201 eller Email os pÃ¥ mail@no-1.dk Kontakt os for en uforpligtende fremvisning af vore lokaler i No 1 Domus Portus, Ãstbanegade 103. No 1 Domus Portus selskabslokaler har ligget pÃ¥ mezzaninen siden april 2002, hvor vi kan forkÊle fra 50 til 120 personer, idet stÞrrelsen af lokalet kan varieres. KÞkkenenet er en direkte afstikker af Restaurant No 1 Aarhusgade, kendt for sit klassiske kÞkken, men dog tidssvarende Skandinavisk madstil.
à rhusgade 1, st. th, 2100, Kbh. Ã, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
De har problemer med Dao og registrering af sendte pakke. Virksomheden svarede altid på mine emails og min bekymring om pakken nu var sendt. Efter 6 dage skrivende frem og tilbage var pakken pludselig til afhentning. Det er fine varer og jeg håber de får styr på forsendelsen.
ORDRE NR. 102845
KÞbte 3 stk vattÊpper på tilbud til 600.00 kr
d. 9 februar 26. Efter et stykke tid rykkede jeg for vattÊpperne på mail og svaret var at man ville finde ordren og sende dem i lÞbet af et par dage men det skete ikke. Når man ringer til dem tager de ikke telefonen på grund af travlhed og der svares ikke mere på fremsendte mail.
De var hurtige til at hÊve pengene som jeg nu vil have tilbagefÞrt så jeg kan kÞbe vattÊpperne et andet sted
M.v.h
Birte Beyer
Tlf 27111510
Opdatering 18 februar 2026.
Har modtaget en mail fra noshop.dk d.d. 18 februar. De skriver at ordren er på vej og at jeg kan spore min ordre via et regnr. men jeg kommer ind hos dao der skriver at forsendelsen er oprettet men den venter på at blive registreret??
Birte Beyer
De bestilte skåle er fine, men pakken var helt utilstrÊkkeligt emballeret. 1 skål var derfor smadret.
No1shop vil ikke erstatte den, fordi vi ikke har taget et billede af skårene. Det var en julegave, og vi havde ikke i tankerne, skaden skulle dokumenteres.
Det havde klÊdt firmaet godt, hvis de stolede på os.
Jeg har aldrig handlet på så dårlig en hjemmeside fÞr, pengene blir trukket med det samme, varerne kommer fÞrst 14 dage senere, og det er forkerte varer der kommer, jeg har forsÞgt at ringe til dem uden held, og har sendt flere mails, som ikke blir besvaret -
Desuden blev varerne sat ned dagen efter jeg bestilte, så alt i alt fÞler jeg mig virkelig snydt.
Forstår ikke ,at de ikke svarer på mail,jeg venter på bekrÊftelse på min retur pakke.Jeg kÞbte,en chic antik blomster Pokal hos dem,hvor foden var helt skÊv,forstår ikke de sender sådan en vare .Jeg venter på enten få den byttet,eller få mine 600 kr
I went to Marbella for Christmas and New Year. I purchased the airport lounge at Gatwick which cost £88 for me. My partner and my daughter got to the airport three hours before wizz air had problems checking people in we didnât make the airport lounge we went there and they said you havenât entered you should get a refund when i got in touch with them. They said it is not a good enough reason for a refund I just want to let people know they take your money we got nothing in return not even a voucher to use on another occasion
God mad, fin pris kan helt klart anbefales
Vi fik frokost pÃ¥ restauranten, beliggende lige off Ãsterbrogade, pÃ¥ à rhusgade. Smuk indretning og god atmosfÊre. Meget venlig betjening og super lÊkker smÞrrebrÞd. Vi fik KÞsters uspecificeret og det smagte simpelthen himmelsk. Til prisen er det simpelthen et kup, super kvalitet for pengene. Her kommer vi helt sikkert igen
Har spist der en del gange efterhånden, det er rigtig god service og rigtig godt mad.
Jeg har altid fået god betjening og de har vÊret klar til at servere ting - som end ikke står på menukortet.
Klart 5 stjerner fra mig.