Folkekirkens NÞdhjÊlp レビュヌ 29

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har egentlig stÞttet mange Ã¥r men de vÊlger sÃ¥ at ringe til min datter pÃ¥ 15Ã¥r og fÃ¥ hende til at stÞtte med hun forstÃ¥r som engangs belÞb men er blevet sat til at give mÃ¥nedligt. Det tog en del at ko... もっず芋る

Jeg var sÃ¥ letsindig at jeg stÞttede en god sag for 3 Ã¥r siden, jeg blev efterfÞlgende bombaderet pÃ¥ telefon, sms og mails og jeg mÃ¥tte blokere alle deres nummer og blive sur pÃ¥ 3 forskellige sÊlgere... もっず芋る

䌁業が回答したした

ventede 3 uger pÃ¥ at skulle komme nogen og hente mÞbler som jeg ville donere. Spurgte undervejs om Folkekirkens NÞdhjÊlp ikke ville se billeder af mÞblerne sÃ¥ de kunne tjekke om det rent faktisk var n... もっず芋る

Jeg er blevet spammet fuldstÊndig vanvittigt af folkekirkens nÞdhjÊlp - bÃ¥de pr. Post, pr. Mail & derudover 1-3 ugentlige opkald
.Efter at have vÊret spammet lige siden jeg kÞbte en ged til en a... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. NGO

圓該䌁業による蚘述

Vi styrker verdens fattigste i kampen for et vÊrdigt liv - i Folkekirkens NÞdhjÊlp hjÊlper vi mennesker i yderste nÞd. De mennesker, der har det allersvÊrest i verden. De sultende og de sårbare. De fordrevne og de forfulgte. De undertrykte og de diskriminerede. Verdens fattigste, som på grund af krig og katastrofer eller strukturel ulighed ikke selv har en stemme, der kan hÞres.

1.5

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

29件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Fuldkommen respektlÞst

ventede 3 uger på at skulle komme nogen og hente mÞbler som jeg ville donere. Spurgte undervejs om Folkekirkens NÞdhjÊlp ikke ville se billeder af mÞblerne så de kunne tjekke om det rent faktisk var noget de ville have. Jeg fik at vide at medmindre jeg var ryger så ville der ikke vÊre noget problem der. Efter 3 uger dukker der så to fyre op som ser på mÞblerne og synes at det ser besvÊrligt ud at flytte dem hvor efter de siger at det er der nok ikke nogen der vil kÞbe. Det skal her lige siges at mÞblerne ikke skulle vÊk fordi jeg ikke ville have dem eller de var ubrugelige, men fordi jeg ikke lÊngere kunne bruge dem pga mit helbred. Det vidste folkene fraa Foklekirkens NÞdhjÊlp godt. De vidste også godt at hele indholdet af mÞblet stod på mit sovevÊrelse og ventede at komme ind i det nye og mere hensigtsmÊssige mÞbel der var kÞbt. De viste også at jeg måtte have familie til at tÞmme skabet, fordi jeg er syg. Men de gad bare ikke opfÞre sig ordentligt.

2026幎3月18日

Utaknemmelig.

Jeg har givet et bidrag til nÞdhjÊp. Det vÊrste er det som fÞlger med, uddrag af mail som kom efterfÞlgende.
Hvis du har lyst til at give lidt mere, så kan du fx blive NÞdhjÊlper og vÊre med til at redde liv. Hver dag.
For et valgfrit belÞb om måneden giver du bl.a. mad, vand og hjÊlp til mennesker i nÞd.
Bliv NÞdhjÊlper lige her❀
Der til kommer telefon opkald for nogle dage siden, samme budskab, vil du give mere.
Man mister lysten til at give noget når det er takken.

2025幎12月9日

KÞb ikke i webshoppen

KÞb ikke i webshoppen, med mindre du vil vente meget lÊnge!!!
Har bestilt en vare, efter 14 dage er den stadig kommet. Folkekirkens NÞdhjÊlp, henviser uden et Tracking nummer videre til post nord. Så som kunde er du lost! Jeg har vÊret kontakt på mail og telefon uden det nyttede noget.
Mega dårlig service!

2024幎11月29日

Hvor har I mit nr. fra

Jeg kan ikke lade vÊre med at tÊnke på hvor de har mit mobil nr fra,? jeg er på Robinsons listen og har vÊret det i mange år men de ringer til trods og bliver ved selv om jeg ikke er interesseret, et nej er vel et nej, 1 stjerne fordi jeg er nÞdt til det.

2024幎6月20日

Butik i Bredgade Kalundborg mÃ¥ vÊre dk

Butik i Bredgade Kalundborg må vÊre dk dyreste kunne godt tÊnke mig at vide hvem der prissÊtter varene i denne butik alt er billigt på nÊr en brugt motorcykel jakke stod og manglede en nyere end min 1000 kr ville de have ville ikke gå ned i pris det synes jeg er svineri

2024幎3月18日
自発的なレビュヌ

Donér penge i god tro og du får chikane retur

Donér penge i god tro og du får en solid omgang china retur. Jeg donerede penge én gang og siden da er jeg blevet bombarderet med opkald 2-3 gange ugentligt - de bliver ved, selvom man beder dem stoppe! (og ja, jeg kan godt blokere nummeret, hvilket jeg har gjort. Men nu får jeg bare sms'er fra Voicemail, om at de har ringet).

2024幎2月8日

God service og super venlige frivillige

God service og super venlige frivillige

KÞbte blandt andet en sprit ny topmadras 5cm tyk,
i god kvalitet til kun 600kr.
Den blev bragt ud nÞjagtigt på det aftalte tidspunkt, inkl. sms advisering.

Viborg Ringvejen afd. er kÊmpestor
med overskuelige afdelinger,
og som sagt meget meget venlige frivillige!

Hatten af for jer :-)

2023幎2月3日
自発的なレビュヌ

Hvordan kan i arbejde sammen med et

Hvordan kan i arbejde sammen med et scam firma som BUY AID, i burde skamme jer. Fup og humbug, sender 12x500 g kaffe uden det på nogen måde er bestilt, plus en regning på 1910 dkk til en gammel dame på 89 der hverken har talt, ringet eller mailet med jer for at lave den bestilling. Det koster mig nu 100 dkk i forsendelse og en tur på posthuset, som vil tage mig over 2 timer da jeg er dårligt gående. FÞj i burde skamme jer. Lad nu vÊre med at skubbe lorten videre, da i glÊdeligt fremsender materiale fra Folkekirkens NÞdhjÊlp med i pakken, hvor i stÞtter div tiltag i Ukraine. Så tag jer sammen og afslut det bekendskab med BUY AID, det klÊr jer ikke.

2022幎8月12日

KÊre Kirsten

Mange tak for din henvendelse. Vi vil gerne give en stor undskyldning for den dårlige oplevelse i forbindelse med buy aid. Vi har vÊret i kontakt med buy aid, og de undskylder hÊndelsen, som desvÊrre skyldes en misforståelse. Varerne er naturligvis blevet taget retur uden omkostninger, og pengene er blevet tilbagebetalt. Hvis du fortsat oplever problemer, skal du vÊre meget velkommen til at skrive til kundeservice@dca.dk og vi vil straks fÞlge op. Med venlig Hilsen Anders, Folkekirkens NÞdhjÊlp.

Jeg bliver spammet fuldstÊndig

.Efter at have vÊret spammet lige siden jeg kÞbte en ged til en afrikansk famile for et par Ã¥r siden - valgte jeg i dag at ringe til dem & bede dem slette mig fra deres system.

Det er fÞrste gang i mine 44 leveår jeg har oplevet hvor voldsom en chikane kan blive!

FortsÊtter de chikanen efter min telefoniske henvendelse om at blive slettet fuldstÊndigt fra deres system, - vil jeg for fÞrste gang nogensinde involvere Politiet!

Det er fuldstÊndig vanvittigt som de bliver ved!

2022幎5月9日

KÊre SÞren

Vi beklager det sene svar.

FÞrst og fremmest tak for stÞtten.

Tak for din anmeldelse og din feedback. Jeg er ked af, du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vores kommunikation. Vi håber, at du ikke lÊngere modtager mails eller opkald fra os.

Hvis du mod forventning stadig bliver kontaktet, vil du så ikke skrive på besked@dca.dk eller ring på tlf. 33152800, så får vi det ordnet.

Stop for f...

Stop for f.... Med at ringe og skrive.

Jeg lover at jeg aldrig nogensinde giver jer penge igen! I er frygtelige!

2022幎4月13日

KÊre Trine

Vi beklager det sene svar.

Oplever du stadig at blive kontaktet, så send os endelig en mail på kundeservice@dca.dk eller ring på tlf. 33152800, så får vi ordnet det.

Anders, Folkekirkens NÞdhjÊlp

No good deed goes unpunished

Jeg var så letsindig at jeg stÞttede en god sag for 3 år siden, jeg blev efterfÞlgende bombaderet på telefon, sms og mails og jeg måtte blokere alle deres nummer og blive sur på 3 forskellige sÊlgere fÞr de stoppede med at ringe, men nu kommer der mails igen. SUK

2022幎3月1日

KÊre Alex

Anders, Folkekirkens NÞdhjÊlp

Jeg har sendt mail med i skal stoppe

Jeg har sendt mail med i skal stoppe med ar ringe, jeg har sagt det til dem der ringer at de skal stoppe, så hvorfor bliver i ved?

2022幎2月23日

KÊre Oliver

Vi beklager det sene svar.

Tak for din anmeldelse og din feedback. Jeg er ked af du har haft en dårlig oplevelse med vores opkald - det er på ingen måde vores intention. Det er bestemt ikke den made, vi Þnsker at kommunikere over telefonen. Jeg beklager din oplevelse og tak for at dele den - så vi kan forbedre os fremadrettet.

Oplever du stadig at blive kontaktet, så send os endelig en mail på besked@dca.dk eller ring på tlf. 33152800.

Inbox fyldes med spam

Selvom man stÞtter end god sag er det fuldstÊndig umuligt at framelde sig e-mails, til trods for at frabede sig henvendelser under kÞbet. Gentagende gange har jeg forsÞgt at framelde uden held. Dette har stÃ¥et pÃ¥ i nu 1,5 mdr

2022幎1月17日

Hej Camilla

Tak for din feedback og tusinde tak for din stÞtte!

Jeg vil lÊgge mig fladt ned og undskylde, hvis du har fået e-mails fra os, selv om du er frameldt e-mail kommunikation.

Der er dog nogle e-mails, som vi fortsÊtter med at sende ud, selv om man er frameldt. Og det er fx mails, hvor vi spÞrger folk, om de vil have skattefradrag for donationer foretaget i 2021, og hvor vi desvÊrre ikke har CPR nummeret til at indberette dem for dig.

Denne type af ”servicemails” sender vi, selv om man har afmeldt e-mail hos os, da vi jo Þnsker at hjÊlpe bedst muligt.

Derfor har du fÃ¥et endnu en mail fra os
 i dit tilfÊlde er jeg ked af, at vi ulejligede dig.

Chris

FravÊlges af mail, er ikke muligt.

Det er en komplet umulighed, at blive frameldt Deres mail’s mm. nÃ¥r man fÞrst har vÊret i klÞerne hos Dem
 Trods framelding adskillelige gange via Deres eget link, samt telefonisk henvendelse, sÃ¥ er fatte evnen Ã¥benbart pÃ¥ nulpunktet.

2022幎1月14日

Hej Claus

Tak for din feedback, og jeg vil lÊgge mig fladt ned og undskylde, hvis du har fået e-mails fra os, selv om du er frameldt e-mail kommunikation.

Derfor har du fÃ¥et endnu en mail fra os
 i dit tilfÊlde er jeg ked af, at vi ulejligede dig.

Chris

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。