Har egentlig stÞttet mange Ã¥r men de vÊlger sÃ¥ at ringe til min datter pÃ¥ 15Ã¥r og fÃ¥ hende til at stÞtte med hun forstÃ¥r som engangs belÞb men er blevet sat til at give mÃ¥nedligt. Det tog en del at ko... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg var sÃ¥ letsindig at jeg stÞttede en god sag for 3 Ã¥r siden, jeg blev efterfÞlgende bombaderet pÃ¥ telefon, sms og mails og jeg mÃ¥tte blokere alle deres nummer og blive sur pÃ¥ 3 forskellige sÊlgere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ventede 3 uger pÃ¥ at skulle komme nogen og hente mÞbler som jeg ville donere. Spurgte undervejs om Folkekirkens NÞdhjÊlp ikke ville se billeder af mÞblerne sÃ¥ de kunne tjekke om det rent faktisk var n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi styrker verdens fattigste i kampen for et vÊrdigt liv - i Folkekirkens NÞdhjÊlp hjÊlper vi mennesker i yderste nÞd. De mennesker, der har det allersvÊrest i verden. De sultende og de sårbare. De fordrevne og de forfulgte. De undertrykte og de diskriminerede. Verdens fattigste, som på grund af krig og katastrofer eller strukturel ulighed ikke selv har en stemme, der kan hÞres.
é£çµ¡å
Meldahlsgade 3, 1613, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- Kundeservice@dca.dk
- www.noedhjaelp.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har egentlig stÞttet mange Ã¥r men deâŠ
Har egentlig stÞttet mange år men de vÊlger så at ringe til min datter på 15år og få hende til at stÞtte med hun forstår som engangs belÞb men er blevet sat til at give månedligt. Det tog en del at komme ud af men mest grotesk er den form for salg til bÞrn
Fuldkommen respektlÞst
ventede 3 uger på at skulle komme nogen og hente mÞbler som jeg ville donere. Spurgte undervejs om Folkekirkens NÞdhjÊlp ikke ville se billeder af mÞblerne så de kunne tjekke om det rent faktisk var noget de ville have. Jeg fik at vide at medmindre jeg var ryger så ville der ikke vÊre noget problem der. Efter 3 uger dukker der så to fyre op som ser på mÞblerne og synes at det ser besvÊrligt ud at flytte dem hvor efter de siger at det er der nok ikke nogen der vil kÞbe. Det skal her lige siges at mÞblerne ikke skulle vÊk fordi jeg ikke ville have dem eller de var ubrugelige, men fordi jeg ikke lÊngere kunne bruge dem pga mit helbred. Det vidste folkene fraa Foklekirkens NÞdhjÊlp godt. De vidste også godt at hele indholdet af mÞblet stod på mit sovevÊrelse og ventede at komme ind i det nye og mere hensigtsmÊssige mÞbel der var kÞbt. De viste også at jeg måtte have familie til at tÞmme skabet, fordi jeg er syg. Men de gad bare ikke opfÞre sig ordentligt.
Utaknemmelig.
Jeg har givet et bidrag til nÞdhjÊp. Det vÊrste er det som fÞlger med, uddrag af mail som kom efterfÞlgende.
Hvis du har lyst til at give lidt mere, så kan du fx blive NÞdhjÊlper og vÊre med til at redde liv. Hver dag.
For et valgfrit belÞb om måneden giver du bl.a. mad, vand og hjÊlp til mennesker i nÞd.
Bliv NÞdhjÊlper lige herâ€ïž
Der til kommer telefon opkald for nogle dage siden, samme budskab, vil du give mere.
Man mister lysten til at give noget når det er takken.
Folkekirkens nÞdhjÊlps telemarketing
Folkekirkens nÞdhjÊlps telemarketing afdeling stalker jo nÊsten en .. Har afbrudt min månedes indbetaling og blokeret deres nummer... Finder et andet sted hvor jeg kan bidrage uden ugentlige opkald og overdrevne emsige sÊlgere !!!!
KÞb ikke i webshoppen
KÞb ikke i webshoppen, med mindre du vil vente meget lÊnge!!!
Har bestilt en vare, efter 14 dage er den stadig kommet. Folkekirkens NÞdhjÊlp, henviser uden et Tracking nummer videre til post nord. Så som kunde er du lost! Jeg har vÊret kontakt på mail og telefon uden det nyttede noget.
Mega dårlig service!
Hvor har I mit nr. fra
Jeg kan ikke lade vÊre med at tÊnke på hvor de har mit mobil nr fra,? jeg er på Robinsons listen og har vÊret det i mange år men de ringer til trods og bliver ved selv om jeg ikke er interesseret, et nej er vel et nej, 1 stjerne fordi jeg er nÞdt til det.
Butik i Bredgade Kalundborg mÃ¥ vÊre dkâŠ
Butik i Bredgade Kalundborg må vÊre dk dyreste kunne godt tÊnke mig at vide hvem der prissÊtter varene i denne butik alt er billigt på nÊr en brugt motorcykel jakke stod og manglede en nyere end min 1000 kr ville de have ville ikke gå ned i pris det synes jeg er svineri
Donér penge i god tro og du får chikane retur
Donér penge i god tro og du får en solid omgang china retur. Jeg donerede penge én gang og siden da er jeg blevet bombarderet med opkald 2-3 gange ugentligt - de bliver ved, selvom man beder dem stoppe! (og ja, jeg kan godt blokere nummeret, hvilket jeg har gjort. Men nu får jeg bare sms'er fra Voicemail, om at de har ringet).
Beskadiet plakat
Jeg havde bestilt en plakat, der under transport af post nord, blev beskadiet. Folkekirkens nÞdhjÊlp sender en ny afsted hurtigst muligt uden yderligere bÞvl.
De ringer konstant og kimer en ned
De ringer konstant og kimer en ned . Aldrig i livet om jeg stÞtter med så meget som en Þre igen!
TrÊt af daglige tlf opkald fra jer ,
TrÊt af daglige tlf opkald fra jer ,
Jeg har skrevet og bedt om at stoppe de opkald. Hvis jeg vil stÞtte folkekirkensnÞdhjÊlp, kan jeg godt selv finde ud af detâŠSÃ
STOP nu det er chikane ð¡
God service og super venlige frivilligeâŠ
God service og super venlige frivillige
KÞbte blandt andet en sprit ny topmadras 5cm tyk,
i god kvalitet til kun 600kr.
Den blev bragt ud nÞjagtigt på det aftalte tidspunkt, inkl. sms advisering.
Viborg Ringvejen afd. er kÊmpestor
med overskuelige afdelinger,
og som sagt meget meget venlige frivillige!
Hatten af for jer :-)
Hvordan kan i arbejde sammen med etâŠ
Hvordan kan i arbejde sammen med et scam firma som BUY AID, i burde skamme jer. Fup og humbug, sender 12x500 g kaffe uden det på nogen måde er bestilt, plus en regning på 1910 dkk til en gammel dame på 89 der hverken har talt, ringet eller mailet med jer for at lave den bestilling. Det koster mig nu 100 dkk i forsendelse og en tur på posthuset, som vil tage mig over 2 timer da jeg er dårligt gående. FÞj i burde skamme jer. Lad nu vÊre med at skubbe lorten videre, da i glÊdeligt fremsender materiale fra Folkekirkens NÞdhjÊlp med i pakken, hvor i stÞtter div tiltag i Ukraine. Så tag jer sammen og afslut det bekendskab med BUY AID, det klÊr jer ikke.

Jeg bliver spammet fuldstÊndigâŠ
Jeg er blevet spammet fuldstÊndig vanvittigt af folkekirkens nÞdhjÊlp - bÃ¥de pr. Post, pr. Mail & derudover 1-3 ugentlige opkaldâŠ.Efter at have vÊret spammet lige siden jeg kÞbte en ged til en afrikansk famile for et par Ã¥r siden - valgte jeg i dag at ringe til dem & bede dem slette mig fra deres system.
Det er fÞrste gang i mine 44 leveår jeg har oplevet hvor voldsom en chikane kan blive!
FortsÊtter de chikanen efter min telefoniske henvendelse om at blive slettet fuldstÊndigt fra deres system, - vil jeg for fÞrste gang nogensinde involvere Politiet!
Det er fuldstÊndig vanvittigt som de bliver ved!

Stop for f...
Stop for f.... Med at ringe og skrive.
Jeg lover at jeg aldrig nogensinde giver jer penge igen! I er frygtelige!

Folkekirkens NÞdhjÊlp ããã®åç
No good deed goes unpunished
Jeg var så letsindig at jeg stÞttede en god sag for 3 år siden, jeg blev efterfÞlgende bombaderet på telefon, sms og mails og jeg måtte blokere alle deres nummer og blive sur på 3 forskellige sÊlgere fÞr de stoppede med at ringe, men nu kommer der mails igen. SUK

Folkekirkens NÞdhjÊlp ããã®åç
Jeg har sendt mail med i skal stoppeâŠ
Jeg har sendt mail med i skal stoppe med ar ringe, jeg har sagt det til dem der ringer at de skal stoppe, så hvorfor bliver i ved?

Inbox fyldes med spam
Selvom man stÞtter end god sag er det fuldstÊndig umuligt at framelde sig e-mails, til trods for at frabede sig henvendelser under kÞbet. Gentagende gange har jeg forsÞgt at framelde uden held. Dette har stÃ¥et pÃ¥ i nu 1,5 mdrâŠ.

Folkekirkens NÞdhjÊlp ããã®åç
FravÊlges af mail, er ikke muligt.
Det er en komplet umulighed, at blive frameldt Deres mailâs mm. nÃ¥r man fÞrst har vÊret i klÞerne hos Dem⊠Trods framelding adskillelige gange via Deres eget link, samt telefonisk henvendelse, sÃ¥ er fatte evnen Ã¥benbart pÃ¥ nulpunktet.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ