Jeg startede et forlÞb hos fysioterapeut Jonas Scholten pÃ¥ grund af smerter i lÊnden. Gennem hele forlÞbet har jeg modtaget kompetent, konstruktiv og professionel hjÊlp, som har gjort en markant forsk... ãã£ãšèŠã
Herkes için ben ve kızım 20 senedir geliyoruz öncesi haftada 3 ÄÃŒndÃŒ çÌnkÃŒ kızımın kamburu çıkmıÅtı Åuna sadece omuzlar için geliyoruz sekreterler çalıÅanlar benim ayilem oldular çok sevecen innanıki... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God fys-terapeut Elendig bogholderi Blev til sidst truet med inkasso trods gentagne mails med dokumentation af 4 betalte regninger og opringninger. Og ikke engang en undskyldning da de endelig e... ãã£ãšèŠã
KÊmpe ros til centeret. Oplever altid stor imÞdekommenhed, profesionalisme og top behandlinger. Har vÊret super glad for mit forlÞb med fysen Morten som har hjulpet mig igennem min skade med brÊk... ãã£ãšèŠã
- çåŠçæ³ã¯ãªããã¯
- ãã£ãããã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
- ããŒãœãã« ãã¬ãŒããŒ
- ãã©ãã£ã¹ ã¹ã¿ãžãª
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos NÞrrebro Fysioterapi & TrÊningscenter har vi gjort det til vores varemÊrke, at have plads til alle uanset alder og niveau. Om du er ung eller Êldre, stor eller lille, i god eller dårlig form - så er du altid velkommen til at komme ned til os på Thorsgade 59 og arbejde dig hen imod den stÊrkeste version af dig selv med den bedste professionelle behandling og trÊning. Ud over vores mangfoldighed bestrÊber vi os på at tilbyde dig KÞbenhavns bedste og mest professionelle behandling, hvilket er grunden til at vi efteruddanner vores fysioterapeuter i ét vÊk - og har skabt sÊrlige behandler-teams, som hver isÊr har specialiseret sig i ét bestemt område. TrÊnings medlemskabet giver dig adgang til vores nye fitnesscenter med styrke- og cardiomaskiner, frie vÊgte samt adgang til holdtrÊning (Zumba, Yoga, TRX, Fitness pilates, reformer pilates mm).
Thorsgade 59, 2200, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- 35 81 48 00
- kundeservice@noerrebrofysioterapi.dk
- www.noerrebrofysioterapi.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Amalie BÞving Thiel Christensen er den bedste fysioterapeut!
Jeg var blevet henvist af min lÊge, fordi jeg havde brÊkket albuen og efter et par uger stadig havde nedsat bevÊgelighed og smerter. LÊgen mente, at det sikkert endte jeg, at jeg skulle opereres, men nu kunne vi lige prÞve med fysioterapi fÞrst. Men så mÞdte jeg Amalie BÞving Thiel Christensen! Den dygtigste, grundigste, sjoveste og sÞdeste fysioterapeut. Efter kun et par uger med Amalies gode råd og Þvelser havde jeg fuld bevÊgelighed i min albue igen, jeg slap for operation og er bare mega glad og tilfreds. Amalie er super motiverende og godt selskab, og jeg anbefaler hende til absolut alle! Meget hyggeligt center med god stemning.

NÞrrebro Fysioterapi ããã®åç
KÊre NÞrrebro fysioterapi jeg er gladâŠ
KÊre NÞrrebro fysioterapi jeg er glad for stedet. Berit og Mads korshÞj i er de bedste.

NÞrrebro Fysioterapi ããã®åç
Afslappet sted og dygtige fys
Der er en afslappet stemning, som giver plads til, at alle kan vÊre med. Personale og fysioterapeuterne er flinke og hjÊlpsomme.
Jeg trÊner to gange om ugen og kan varmt anbefale stedet.

NÞrrebro Fysioterapi ããã®åç
Allerbedste trÊningssted, rar stemning og topprofessionelle trÊnere. Whatâs not to love?
Perfekt trÊningssted på NÞrrebro!

Super dygtige fys
Super dygtige fys . Om det hold eller som personlig trÊner , så er man ikke i tvivl om deres evner. Der er de maskine man skal bruge . Altid hjÊlp fra receptionisten hvis man ringer og har brug for hjÊlp. Badeforholdene kunne måske godt vÊre bedre .

This is very nice place
This is very nice place. I had appointments with Michal Glinka and cannot recommend him more. He is very patient and engaged. Everyone spoke English with me which was very accommodating and I wasnât feeling bad because I donât speak Danish yet

Super fint og hyggeligt
Jeg har gået til både individuel- og holdtrÊning hos NÞrrebro Fysioterapi og TrÊning siden foråret 2019, dvs 5 år.
Jeg er meget tilfreds med personalet - både det administrative og fysioterapeuterne - rengÞringen og den generelle hygiejne er fin, og receptionen/venteområdet indbyder til venlig socialisering.
OmklÊdnings faciliteterne lader lidt tilbage at Þnske, men alt i alt er jeg en meget tilfreds bruger :)

Professional and helpful staff
Many thanks to Berit and her coworkers for helping this non-Danish speaker navigate the membership. Great tour, great facility, and very friendly staff! Tuk!

Jeg har trÊnet her siden 2014
Jeg har trÊnet her siden 2014, og det har altid vÊret godt ð

Et dejligt sted vÊre.
Et dejligt sted vÊre.
Hode medarbejdere. ð

NÞrrebro Fysioterapi ããã®åç
De lytter godt og det er professionellet

NÞrrebro Fysioterapi ããã®åç
God service lige fra personalet iâŠ
God service lige fra personalet i receptionen og professionel behandling

NÞrrebro Fysioterapi ããã®åç
Hvis du ikke kan li' fitnesscentre, så vÊlg dette trÊningscenter.
Du kan vÊre sikker på en personlig service, der sÞrger for dine fremskridt. Kan varmt anbefale dette sted til dem, der gruer for at gå ind i et trÊningscenter. Det her er lowkey, rart og fleksibelt.

Dejlige omgivelser
Dejlige omgivelser, venligt og dygtigt personale. God stemning.
Mit forlÞb her har vÊret intet mindre end fremragende, og jeg har vÊret meget tilfreds med flere aspekter af deres service.
FÞrst og fremmest har jeg haft fornÞjelsen af at blive behandlet af deres erfarne fysioterapeuter. De udviste en imponerende professionalisme og dedikation til at forstå mine specifikke behov. Deres ekspertise og omhyggelige tilgang til behandlingen har virkelig gjort en forskel i min rehabiliteringsproces.
Lokalerne på NÞrrebro Fysioterapi og TrÊningscenter er moderne, veludstyrede og indbydende. Den rene og professionelle atmosfÊre skaber en behagelig ramme for behandling og.
Dog er omklÊdningsrummene ikke verdens stÞrste.
Det, der virkelig skiller dette center ud, er den venlige atmosfÊre og de trygge rammer, de skaber. Personalet er ikke kun professionelt kompetent, men også varmt og imÞdekommende. Jeg fÞlte mig straks velkommen og i gode hÊnder, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu mere behagelig.
Det er også vÊrd at nÊvne, at NÞrrebro Fysioterapi og TrÊningscenter byder alle typer personer velkommen. Uanset ens alder, trÊningsniveau eller sundhedstilstand fÞler man sig inkluderet og stÞttet i deres faciliteter. Denne åbenhed og mangfoldighed er virkelig vÊrdifuld og skaber et fÊllesskab omkring sundhed og trivsel.
Samlet set kan jeg varmt anbefale NÞrrebro Fysioterapi og TrÊningscenter til alle, der sÞger en holistisk tilgang til fysioterapi og trÊning. Deres kombination af erfarne fysioterapeuter, moderne lokaler, venlig atmosfÊre og inkluderende tilgang gÞr det til et fÞrsteklasses valg. Fem stjerner fra mig!
Smerter i knÊ, Josephine hjalp.
Jeg fik ved opstart af lÞbetrÊning efter en lÊngere pause smerter i mit knÊ. Jeg startede et forlÞb op hos Josephine som fra start virkede super kompetent og hurtigt fandt nogle Þvelser jeg kunne bruge derhjemme og hos dem. Over et forlÞb på et par uger gik smerterne vÊk og jeg har intet mÊrket til dem siden. Min oplevelse har vÊret super professionel med god flexibilitet og en god plan for forlÞbet.

Havde jeg kunne give minus 5 stjerner sÃ¥âŠ
Havde jeg kunne give minus 5 stjerner så havde de fået det. Rigtig ubehÞvlet telefon dame. Den behandler der behandlede mig, havde mere travlt med at fortÊlle hvor jeg skulle betale min regning istedet for en ny tid. Men det er måske klart nok.,når man ikke tro på jeg er i kraftige smerter. Tak for en udulig behandling. Er det nu rygtet der taler sandt, det eneste man får af deres behandling er lommesmerter.

Professionel behandling i sÊrklasse v. Michal Glinka
Jeg vil fremhÊve Michal Glinka som den fysioterapeut, der så absolut behandler med hÞj grad af ekspertise, professionalisme og empati.
Med et stÞrre problem at behandle foregår samarbejdet med Michal Glinka i vekslen mellem fysioterapi/behandling og egentrÊning. Det giver mig selvstÊndigt ansvar at trÊne og deltage til progressionen, samtidig med at jeg udvikler kropsforståelse. Jeg oplever uge for uge at smerte mindskes og styrke Þges gennem en tydelig og målrettet behandlingsplan, hvormed også glÊde og personligt velvÊre vokser.
Michal Glinka reprÊsenterer et center med gode muligheder for både individuel og holdtrÊning, hvor atmosfÊren er rar og indbydende. Derfor min stÞrste anbefaling - og taknemlighed.