Faulty goods
When the item finally arrived it did not work, the web page is not working, I fear this is a fake site selling over priced chinese rubbish.
I have written to their customer service email, with no response.
Vores mål hos Nordic-Bodycare er altid at levere et super produkt og kundeservice af hÞjeste kvalitet - vi er en 100% dansk ejet virksomhed som hjÊlper vores kunder med massageapparater til smertelindring
kildehuset 3A, 2670, greve, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
I have written to their customer service email, with no response.
Deres lovede leveringstid 4-10 dage holder ikke. 14 dage er mere realistisk.
For mig virker apparatet underligt. Synes, det er mere held end forstand at få gang i det, og det går ofte bare ud af sig selv, efter knapperne i et stykke tid bare har blinket. Knap 1 og 2 kan lyse samtidig men ikke de andre. Mangler nok bare en ordentlig manual, for når jeg har fået det i gang, er det fint. Det er lidt Kinaagtigt.Hurtig levering!
Jeg har kun positivt at sige om dette sted og osse kun ðð»ðð»ðð» for rigtig god kundeservice ð
Jeg havde bestilt 3 produkter.
Den ene var en gave til min mand, desvÊrre var det ikke noget for ham, og jeg kunne uden problemer sende produktet retur og fik mine penge hurtigt igen ð
De to andre ting kom fra Kina, så der har vÊret lidt leveringstid, dette blev jeg oplyst om inden kÞb.
De kom (lidt forskudt af hinanden). DesvÊrre fungerede det ene produkt slet ikke for mig, sÃ¥ jeg kontaktede Christian (indehaver af bodycare) og har aftalt at sende det retur til ham. Nu afventer jeg bare at han modtager det og jeg fÃ¥et mine penge retur, men jeg stoler pÃ¥ at det vil gÃ¥ fint ððð»
SÃ¥ kun positivt at sige herfra ðð¥³
Hilsen Mette

Nordic Bodycare.com ããã®åç
Jeg er mega trÊt af at blive ved med at modtage mails trods det at jeg har unsubscribed tre gange. Noget er galt!

Nordic Bodycare.com ããã®åç
Jeg kan, ikke rigtigt give nogle stjerner da jeg ikke har fået mit produkt endnu.

Nordic Bodycare.com ããã®åç
"super kundeservice og levering som lovet, kan klar anbefale deres lÊnd massage."
Lysterapi maske pro 2.0 fra Nordic-bodycare har vÊret et super kÞb - behagelig kundeservice som svarede på de få spÞrgsmål jeg havde til produktet - super tilfreds med den effekten den har på fedtet hud!!