God og effektiv service! Dejligt produkt med "steamer" i en ny forbedret udgave. God til hudpleje ( dampe ny-renset hud), og efter f.eks dybde-maske. Dejlig nemt at bruge håndholdt "steamer"... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har lige købt Nordsteam 950 og er allerede super glad for produktet. Skjorter, blazere og lange kjoler er nu ikke længere hovedpine når de skal stryges. Selvom den er lille, virker den helt... もっと見る
Jeg købte i sidste uge en Nordsteam 990 hos Nordtex Hurtig levering og absolut tilfreds med produktet Ringede først for at forhøre mig om hvad jeg skulle vælge og fik en yderst tilfredsstillen... もっと見る
Jeg købte en Nordsteam 900. Jeg bestilte onsdag aften. Torsdag formiddag blev vi kontaktet og fik varen leveret direkte fra Nordtex da de alligevel var ude og kører. Jeg betalte ikke fragt for denne f... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi har den helt rigtige steamer til dig og dit behov - som gør strygning overflødig
Tietgens Alle 28, 5230, Odense M, デンマーク
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super oplevelse
Super oplevelse - hurtigt levering og rigtig god vejledning - kan klart anbefales!
Hurtig og god betjening
Hurtig og effektiv levering
Super service, kunne hente maskinen samme dag, da det hastede :-)
Brian Skøtt
Total i orden!
Total i orden!! 2 dages levering og en faktura pr. mail. BUM. Det kørte bare 👍
Alt forløb perfekt
Jeg modtog mit produkt lynhurtigt.
Og da produktet havde en defekt modtog jeg et nyt fungerende produkt efter et par dage.
Service i top.
hurtigt og godt
Efter 3 års intenst brug var vores …
Efter 3 års intenst brug var vores Nordsteam 990 slidt ned. Da den har fungeret glimrende har vi valgt at købe den samme model.
Der er en hurtig ekspedition i Nordtex for den nye var fremme dagen efter bestillingen.
super god service og hurtig levering
super god service og hurtig levering !
Jeg havde fået en mindre damper i gave, og var meget usikker på om jeg vil have den større model. Jeg ringede til Nordtex, fik fat på Finn. Jeg fik lov til at prøve den, og hvis jeg hellere stadig vil have den store. Kunne jeg stadig få den byttet. Valgte at bytte den, da jeg har meget jeg gerne vil dampe. Og det vil den større være bedre til, ville jeg mene. Jeg gik ind på hjemmesiden, bestilte den store. Så skrev Finn, at han kunne huske at det var fordi jeg ville bytte den. Så sendte han mig et label med, så jeg kunne sende den lille tilbage os. Fik min nye damper dagen efter jeg bestilte den.
Super god service hele vejen igennem !
Fremragende serviceniveau, godt produkt og hurtig ekspedition.
Jeg har været yderst tilfreds med vores damper, men efter 5-6 års brug kunne mundstykket til den desværre ikke mere. Jeg sendte derfor en mail, og her inden for to dage har jeg modtaget en ny. Det største problem er næsten at få lov og betale for den:-) Vh Lars Gildbjerg
Behagelig venlig service
Jeg købte i sidste uge en Nordsteam 990 hos Nordtex
Hurtig levering og absolut tilfreds med produktet
Ringede først for at forhøre mig om hvad jeg skulle vælge
og fik en yderst tilfredsstillende forklaring på produkterne.
Det er nu altid dejligt at man over telefonen kan få kontakt
til firmaet man handler med, det giver en dejlig fornemmelse.
Torben A Pedersen
Gået i stykker, fået ny efter torvtrækkeri, ubehagelig sælger men som sådan godt produkt og hurtig levering.
Hurtig levering og som sådan fint produkt, men uhøflig og ubehagelig sælger, da damperen viste sig at være gået i stykker efter få ganges brug og ville ikke garantere en ny, selvom jeg havde behandlet og brugt den efter anvisningerne. Jeg fik tilsendt en "ny" efter flere ubehagelige samtaler, denne var støvet og beskidt og med døde dyr-- dette var så deres demo-model, ikke lige hvad jeg havde regnet for ny og ubrugt. Jeg fik tilmed lov at betale for forsendelsen af den, der var i stykker, endnu et brud på loven for garanti.
Min mere eller mindre nye er endnu ikke gået i stykker, og jeg krydser fingre for at der aldrig bliver problemer med den, for jeg tør ikke kontakte firmaet igen.
Jeg har haft en ubehagelig oplevelse, men vil ikke af den grund advare om ikke at købe fra firmaet - jeg anbefaler mange af mine kunder at købe netop den damper og har nok sikret firmaet et par webhandler eller 5.
____________________
UPDATE og svar til firma:
Jeg arbejder i en butik, hvor jeg købt 2 x jeres damper til (samt 1 x til privat brug) og anbefaler netop jeres damper, når jeg fortæller hvad den kan gøre og viser kunderne jeres hjemmeside, så jeg har med sikkerhed givet jer kunder, der ellers ikke havde fundet jer. Jeg skader jer ikke. Det er mærkeligt, at de to dampere der kører hver dag fungerer, men min egen private går i stykker efter ingenting - og det VED jeg, ikke har noget at gøre med, hvordan jeg har behandlet den, for det har været efter regler og vejledning.
Hvis du læser hvad jeg skriver, så er jeg tilfreds med produktet, men ikke med servicen eller tonen i forløbet. Vi ere tydeligvis stadigvæk uenige og det er der desværre ikke noget at gøre ved.
Jeg fik at vide ved sidste telefonkorrespondance, at min nye damper ikke ville være dækket af nogen garanti, men det er da rart at vide nu, at kommer der problemer, så kan jeg atter henvende mig.
Og jeg skriver dette review nu, da jeg netop havde anbefalet min kollega at købe endnu en af jeres damper og skulle linke hende jeres webside - her kom Trustpilot op først, og derfor ville jeg give mine ord og oplevelser med.
Til sidst vil jeg slutteligt nævne, at det da er et mærkeligt og uhyggeligt researcharbejde - jeg bor og har ikke boet i USA og jeg aner ikke, hvor du har de oplysninger fra.

Nordtex からの回答
Hurtig og præcis levering
Jeg modtog steamer 1 - 2 dage efter jeg havde bestilt den.
Fantastisk service
Ringede til Nordtex for at tale om det produkt som vi ville købe som gave. Nordtex stremers. Fik en udsøgt behandling. Kunne lave en aftale med Finn Nordgren at vi selv kunne hente pakken. Ingen problemer.
Med venlig hilsen fra
Lone Mogensen Ryslinge Fyn.
Super god service.
De er super gode til at vejlede en før købet, hurtig levering og betaling efter levering, har kun haft gode oplevelser med Nordtex.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。