Ik wilde heel graag van die leuke inserts voor de ereader, alleen is dit vaak voor de kobo en kindle ereaders, Ik heb via insta een dm gedaan met de vraag of dit ook mogelijk is voor een pocketbook er... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De website was super overzichtelijk, wat ik erg fijn vond en wat ik nog leuker vond was het ontvangen van mijn pakketje. Het was zo ontzettend leuk en mooi verpakt. Het was letterlijk een feestje bij... ãã£ãšèŠã
De Kobo inserts waren niet helemaal de juiste maat, jammer. Ook vond ik het uitgeknipte rondje er een beetje onprofessioneel uitzien. De kwaliteit en designs wel super! Ook ben ik erg blij met de boek... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nouley Studio is een kleine meisjes droom geweest die tot werkelijkheid is gebouwd. Van leuke glazen, tot tassen en sweaters. Veel van onze producten worden met de hand gemaakt en krijgen veel aandacht. Vanaf jongs af aan hield ik van leuke cadeaus en vooral de hoe het verpakt werd. Daarom pak ik alle bestellingen ongeacht de grote, feestelijk in zowel voor het oog als voor de neus. Dus ongeachte of je het aan een ander geeft of aan jezelf, voor ieder is het een feest.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- www.nouleystudio.nl
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer vriendelijk en snel en netjesâŠ
Zeer vriendelijk en snel en netjes verzonden. En zo leuk ingepakt wauw ð
Wat een leuk product
Wat een leuk product. Nu kan ik op een mooie manier showen hoeveel boeken ik dit jaar al heb gelezen. Het wordt als een cadeautje verpakt met extra bescherming, het ruikt zelfs lekker!
Nouleystudio is fantastisch
Fantastische producten (ik heb twee sweaters en een magnetische boekenleggers gekocht). Ik had zelfs nog contact over dat ik iets anders wilde dan in de shop was en er werd gelijk goed meegedacht. En resultaat is fantastisch!! Aanrader!!!
Zeker een aanrader!
Mijn pakje was zeer goed en mooi ingepakt en alle artikelen waren in orde! Zeker een aanrader. ð
Ik kreeg een kaars van deze winkel alsâŠ
Ik kreeg een kaars van deze winkel als cadeau, maar dat bleek een productiefout. Ik nam contact met Nouley studio op en ze hebben vriendelijk meegedacht aan een oplossing, ze hebben helemaal gratis een nieuwe kaars naar me opgestuurd, met een betere lont. Ik voel dat hij met liefde is gemaakt!
Een goed, betrouwbaar bedrijf!
Een topper!
Altijd heel erg lief en vriendelijk en snelle levering. De pakketjes zijn een feestje om uit te pakken met de grootste zorg ingepakt. Ze staat altijd klaar voor advies en je vragen te beantwoorden. Ze heeft altijd een leuk aanbod op haar site. â€ïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ