䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Salg, service og montage af porte, låger og automatik.

• Farum Gydevej 85, 3520, Farum, デンマヌク

• www.npc.dk

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

16件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Alt fungerede fra start til slut.

Alt fungerede fra start til slut.
Alle aftaler overholdt.
Flotte låger og montering inkl. Automatik.
Venlige, hjÊlpsomme og imÞdekommende medarbejdere.
Flot oprydning og bortkÞrsel.
Jeg medgiver hermed mine bedste anbefalinger.
TAK til Dennis, Maria, Stefan og Mike

2026幎3月19日

DesvÊrre kan ikke anbefales

DesvÊrre kan ikke anbefales.
Servicemanden har brugt ca 15 min hos os. Tydeligvis var interesseret udelukkende i skiftning af motoren. Det har sÃ¥ vist sig en fejldiagnose. Efter par gange smÞring porten virker igen. Hvis vi skulle tror pÃ¥ ham,har vi brugt 20 tusind for at skifte motor. Er rystet over for at dette besÞg kostede 1800 kr
 Det blev vi heller ikke informeret om pÃ¥ forhÃ¥nd. Super uprofessionelt. Ikke stol pÃ¥ dem.

2025幎11月14日
自発的なレビュヌ

Vi har lige fået opsat havehegn

Vi har lige fået opsat havehegn. Ud over at det bare er sat op "lige i Þjet", var de dygtige håndvÊrkere også venlige.
Vi er MEGET tilfredse med arbejdet.

2025幎6月8日

KÊre Finn
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at I valgte os, til at levere jeres nye smedejern. Vi håber at I bliver glade for det.
Maria - NPC Teamet

SÊrklasse og top kvalitet,

Der er ikke så meget at sige her. Topklasse hele vejen igenne. Hurtigt tilbud. Hurtig opfÞlgning på spÞrgsmål og endda blev jeg ringet op dagen fÞr min aftale for at hÞrer om de kunne komme. Det sagde jeg selvfÞlgelig ja til. Topklasse montering. Helt igennem fantastisk med motor på min port. Anbefaler klar NPC til alle andre.

2025幎3月3日

Hej Nicolai
Mange tak for dine rosende ord.
Det var dejligt at vi kunne hjÊlpe dig, med at få din port gjort automatisk.

Hurtig og effektiv service

Motoren på vores 25 år gamle hÊveport begyndte at slå HFI relÊet, og jeg var forberedt på et lÊngere forlÞb, som snart altid er tilfÊldet, når man skal have håndvÊrkere. Men ikke med NordsjÊllands Port Center. De kunne komme i lÞbet af få dage, og en kompetent tekniker diagnosticerede og udbedrede fejlen og justerede portens fjedre, som nok burde have justeret for lÊnge siden, for porten var blevet alt for tung for motoren, som derfor var blevet overbelastet.

2024幎4月12日

KÊre Ole
Mange tak for dine rosende ord, det er givet videre til montÞren. Dejligt at vi kunne afhjÊlpe problemet.
Vi håber du bliver glad for din nye Hörmann automatik.

Anbefales

2 porte professionelt monteret til tiden og behagelig service og kommunikation hele vejen igennem. Kan bestemt anbefales.

2024幎1月4日

Hej Kristian
Mange tak for de rosende ord.
Vi håber du bliver glad for dine Hörmann hejseporte.
Hilsen Maria

Skydeport, låge og hegn

Vi har fået monteret 12 meter hegn, 1 låge, samt en skydeport på 5 meter.

Fra dag ét har NPC vÊret meget professionelle (og tålmodige ifm. ordregivelse :-)).
Altid hurtige tilbagemeldinger på spÞrgsmål, alt har vÊret gnidnings frit.
De mÞder på de aftalte tidspunkter, med nogle meget effektive folk, der ved hvad de laver!

Den stÞrste anbefaling herfra.

Patricia og Nicolai
Kastrup

2023幎6月23日

KÊre Patricia og Nicolai
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at kunne levere og installere et smedejernsprojekt, som lever op til jeres forventninger. Og altid dejligt at hÞre, at vores montÞrer gÞr et godt stykke arbejde.

Rigtig god sommer.

Maria / NPC Teamet

Fantastisk service

Jeg har en to flÞjet svingport med noget Êldre automatik som har drillet en del. For nylig holdt porten op med at ville lukke af sig selv og jeg kontaktede vores normale portmand ( som i tidernes morgen har installeret porten ). Efter at han havde vÊret der to gange ringede han og sagde at han ikke kunne lave porten alligevel og der ikke lÊngere var nogen som supporterede dette mÊrke og model. Porten var nu blevet nulstillet og virkede slet ikke lÊngere. FÞr kunne den godt Ã¥bne automatisk men lukkede ikke korrekt. Jeg kontaktede NordsjÊllands Portservice og Dennis kom forbi et par dage efter for at kigge pÃ¥ problemet. Selvom det er en model som han ikke havde arbejdet med fÞr lykkedes det ham pÃ¥ ganske kort tid at fÃ¥ programmeret porten sÃ¥ledes at den nu bÃ¥de Ã¥bner og lukker helt som den skal. Jeg giver hermed min bedste anbefaling af NordsjÊlland Portservice og den dag jeg skal have en helt ny port sÃ¥ lander ordren med garanti hos dem. 😊

2022幎9月19日

KÊre Claus
Mange tak for din positive tilbagemelding. Det var dejligt at vi kunne hjÊlpe dig, så dine låger igen kunne kÞre automatisk.
Maria

Ja. Hvor skal jeg enligt starte

Ja. Hvor skal jeg enligt starte.

Nogle vil gerne give minuspoint på Trustpilot jeg vil gerne starte på 7 her og ender på 5, her kommer der selvfÞlgelig en forklaring.

Min kone & jeg har kÞbt 2 komplette systemer af NordsjÊllands Port Center, fÞrste gang var i 2016 hvor Erik var ved roret og her oplevede vi en meget professionel styring, opsÊtning samt behandling og det har vi fået lige siden og til vi solgte vores hus i 2021.

SelvfÞlgelig kan det ikke undgåes sådan system kan drille da vi bor i Danmark med temperatur forskel på nÊsten 30-40 grader over ganske kort tid med fugt og alt andet der vrider sig i vores klima.

I 2021 udstykker vi noget af vores grund og får bygget 3 rÊkkehuse hvor min kone & jeg selv flytter ind i det ene rÊkkehus hvor NordsjÊllands Port Center har vÊret tidlig med i planlÊgning samt opsÊtning af vores nye stort set håndlavet Lågesystem med alle ledninger er gemt i husmur samt under belÊgningen og ja der har vÊret udfordringer som Dennis og Emil lÞste ved opsÊtning uden af krÊve ekstra betaling. Lågen er er opbygget med en sort ramme og herefter er der på stedet håndbygget SUPER lÊkker hårdtrÊsbeklÊdning. Vi er virkelig glade for denne lÞsning som Dennis anbefalede. TAK FOR DET DENNIS.
Her i sommerferien drillede vores fjernbetjening og jeg ringede til NordsjÊllands Port Center, her fik jeg fat i Maria som altid er lÞsningsorienteret også når de er presset som alle erhvervsdrivende er i sommerferien.
Stefan kom ud og lÞste problemet og opdagede der var en fejl i 2 af brÊdderne, det havde vi ikke selv set men selvfÞlgelig skal de skiftes, Der bliver aftalt de skal komme klokken 09:00 nogle dage senere og her kommer forklaringen på 7/5 STORE STJERNER Emil kommer klokken 10:00 med den forklaring at han har ryddet op i bilen, det går ikke når man har en aftale klokken 09:00 hos en kunde.
jeg havde en lÊgeaftale klokken 10:00
Emil har nu skiftet de 2 defekte brÊdder og vi er super glade for vores lÞsning som alle gÊster roser.

Maria & Dennis gÞr det SUPER godt og er meget professionelle som deres team ligeledes er.

Vi kan kun anbefale NordsjÊllands Port Center til jeres nÊste projekt

Tina & Kenn

2022幎8月28日

KÊre Tina og Kenn
Mange tak for jeres 5 stjerner.
Vi er glade for at vi har fået lov til at hjÊlpe jer endnu engang.
Maria

Meget tilfreds både med service og vare

Jeg har fået det fineste smedejerns hegn med låge og er yderst tilfreds. Det blev endda leveret og monteret flere uger fÞr forventet!

2022幎3月11日

Hej Tina
Mange tak for dine fine ord.
Det er jo dejligt at leveringen går bedre end forventet i disse tider.
Vi håber at du får glÊde af dit smedejern mange år frem.

Tak for hjÊlpen.

NPC får 4 stjerner her fra.
Havde problemer med min tastaturet til min garageport som jeg ikke kunne få til at virke efter et simpelt batteriskift. Fik flere snakke med Maria, som hjalp mig det bedste hun kunne med mine spÞrgsmål, port vejledning mm, men hvor det stadig ikke lykkedes.
Fik tilsendt et nyt tastatur (mod betaling naturligvis) og en tekniker der ringede til mig og guidede mig igennem opsÊttningen i telefonen.

Tak for hjÊlpen :-)

2022幎2月28日

SUPER OPLEVELSE!

Super oplevelse.

Vi har lÊnge dÞjet med en port der skulle åbnes og lukke manuelt.
Det har gjort det trÊls at skulle kÞre, men lod vi den stå åben, havde vi mange ubudne gÊster... enten fordi de troede vores gård var en legeplads, svinesti eller blot fordi de ikke kunne finde hen til hvorhen de nu skulle.

NPC, var seriÞse da vi henvendte os... Svarede på alle de mange spÞrgsmål vi havde, tilmed med smil på, selvom vores spÞrgsmål var mange. De kunne montere efter få uger, og til en god pris.

De satte os godt ind i systemet og efterlod os glade og tilfredse.

Jeg kan varmt anbefale NPC.

2020幎3月4日
自発的なレビュヌ

BRUG DEM ALDRIG !! Hvis man kunne give 0 stjerner fik de det.

BRUG DEM ALDRIG !! Hvis man kunne give 0 stjerner fik de det.
Lille bitte familie foretagende. De er ikke til at stole på. Da NPC monterede vores nye port, borede de ned i hoved el-kablet der gik ind til huset. De klippede al strÞm til huset og sendte samtidig et flydende 0 igennem ledningen hvilket fik vores helt nye varmepumpe der forsyner huset med varme til at brÊnde af. De rekvirerede selv Radius til at komme og reparere kablet. EfterfÞlgende har de nÊgtet at betale regningen for at få repareret el-kablet (ca. 21.000,-) med påstande om at kablet ikke lå korrekt. (hvilket det gjorde). Dette efter at de rent faktisk på mail, har tilstået at det var dem der Þdelagde kablet. Vi står nu med en sag som skal kÞres gennem vores advokat. Og NPC kan stole på at vi tager den HELE vejen. Godt man har ressourcer til at bekÊmpe sådanne firmaer/mennesker. pas på - UÊrlige mennesker der driver denne forretning - Dennis, Erik og Maria.

SVAR PÅ NPC BESVARELSE NEDENFOR:
Som det fremgår af deres svar er firmaet gode til at bruge alle mulige fine ord og de lyver STORT.

1. private kabler på husejers grund fremgår ikke af ledningsregistret ! Her bÞr professionelle (her NPC) spÞrge husejer eller Radius hvor kablerne befinder sig hvis det skal vÊre kendt fÞr arbejder påbegyndes.

1a. Det skal her tages i betragtning at Husejer er lÊgmand og derfor ikke nÞdvendigvis har viden om ledningsregistre mm.

2.NordsjÊllands Port center stÞbte selv fundamentet og var mere end 80 cm. nede i jorden og mÞdte ikke vores kabel på davÊrende tidspunkt ! ( desuden var fundamentet ikke med i tilbuddet så det blev vi bedt om at betale ekstra for - nok noget de havde "glemt")

2a. Kablet lå korrekt og havde også det rÞde foreskrevet dÊkbånd over sig. det har jeg som husejer billeder af.

3. Ja, mod NPCs vilje og megen diskussion betalte NPC for reparationen af vores varmepumpe. ( jeg holdt penge tilbage og NPC var tÊt på at sende mig videre til RKI af den grund)

4. Radius sendte KUN regningen videre til os som husejer, da NPC NÆGTEDE at betale regningen.

2020幎2月26日

KÊre Rine
Hermed vores version.
I havde selv stÞbt et fundament til jeres nye havemur, og informeret os om at vi kunne bore porten fast i det. Vi borer ned i fundamentet og 30 cm. nede rammer vi ind i jeres stikledning, som IKKE var afmÊrket med dÊkbånd. En stikledning skal ligge dybere og vÊre afmÊrket, så man undgår sådanne situationer. Ydermere var ledningen ikke registreret i ledningsregistret.
Jeg syntes også lige at vi skal nÊvne at vi betalte en ny varmepumpe til jer.
Radius har sendt regningen til jer, da deres advokater vurderede at vi ikke havde skylden i dette pga. ovennÊvnte.

Hilsen Dennis

God service og hÃ¥ndvÊrk var vores

God service og håndvÊrk var vores oplevelse af NPC. Vi havde fået udfordringer med vores port som vi ikke kender mÊrket på da vi havde kÞbt huset med port. NPC kom og kiggede på det og skiftede wire så nu kÞrer det igen. Super service både af kontor og montÞr. Vores gode anbefaling herfra.

2020幎1月22日

Hej Jan
Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.

DYRT og dårligt. Står ikke inde for deres arbejde - VÊlg et andet firma

Mindre end 11 måneder efter sidst at have betalt dem kr 1495 for et 10 min's job med at justere en automatisk låge (af mÊrket Hörmann) var det prÊcist samme problem igen.
Jeg var fÞrst nÞd til at vente mere end en uge for at få dem til at komme ud....og fik at vide de ville komme mellem 8-16.....som selvfÞlgelig endte med at blive kl 18.30 fÞr de kom (spildte en hel dag med at vente!).
DernÊst får jeg en regning IGEN på kr 1495 for at justere (elektronisk) lågen - som iÞvrigt tog 10 minutter og ingen materialer krÊvede!!
Det er simpelthen IKKE okay at man ikke står inde for noget man har "fikset" - som så ikke engang holder.
Der var ikke så meget som kr 1 i rabat på arbejde der BURDE have vÊret gratis - så jeg kom igen af med kr 1495 for 10 min's arbejde. Jeg anbefaler man vÊlger et andet firma.

Tak for svar nedenfor - det er dog ikke korrekt?! Beslaget var fikset for et halvt år siden og det virkede fint indtil det en dag UDEN videre grund begyndte ikke at ville lukke korrekt. Jeres tekniker sagde at nogle gange gik elektronikken amok når der var lyn & torden......så det er bare ikke et brugbart system til Danmark tÊnker jeg. Jeg står fast på min oplevelse og kommer IKKE til at anbefale andre at benytte jer. Simpelthen ALT for dyre, langsomme og ingen ansvar for at levere noget der holder.

2019幎9月18日

KÊre Jakob
Vi er rigtig kede af, at du fÞler at du har haft en dårlig oplevelse. Det er vores stÞrste prioritering at gÞre vores kunder tilfredse, med den service og de produkter vi leverer.

Al elektronik kan uden anden forklaring give udfald, og vi ved at der netop i dit boligområde havde vÊret mange lynnedslag, som er et godt bud på dette udfald.
Vi har haft rigtig travlt i den periode bl.a. pga. de mange lynnedslag, og vi tilstrÊber os at kunne udfÞre vore kundebesÞg inden for normal arbejdstid, men i travle perioder yder vi her vores kunder den ekstra service, at komme ud efter almindelig arbejdstid. Dette tager vi selvfÞlgelig ikke ekstra betaling for.

Det skal lige nÊvnes at fÞrste gang vi var ude hos dig, havde din kone påkÞrt lågen, og at den derfor skulle justeres ind, og derudover var der et lÞst motorbeslag, som vi ikke måtte komme igen og sÊtte fast, da vi ikke havde injektionslim i bilen.
Anden gang vi var ude hos dig var motorbeslaget sat fast af dig selv eller en anden, og når dette gÞres SKAL man sÞrge for at indlÊre automatikken for at det kÞrer optimalt.

Hilsen Dennis

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。