ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min sambo fick Argus ögontabetter av mig 2008 och har Àtit dem sedan dess men skulle aldrig besvÀra sig med att skriva nÃ¥got om det nÃ¥gonstans. Han nÀrmar sig 70 och gÃ¥r pÃ¥ ögonbottenfotografering Ã¥rl... ãã£ãšèŠã
Asiakaspalvelu Nutralla on yksi parhaista mitÀ koskaan on vastaan tullut. VitaePro on ehdottomasti erinomainen ravintolisÀ, mutta onko se normaali hinnalla ostettuna kapselien vÀhÀisyyden tÀhden kaike... ãã£ãšèŠã
HyvÀ tuote. TytÀrkin alkoi kÀyttÀmÀÀn, kun nÀki minun iholla hyvÀt muutokset, varsinkin rinnan ihon rypyt mataloituneet silmin nÀhtÀvÀsti. Iho on myös sÀilyttÀnyt paremmin kosteuden. Toivottavasti to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NutraQ is a leading international company within the health and beauty industry. We develop, produce, and distribute a broad range of high-quality products directly to consumers through a digital, subscription-based business model. The company was founded in 2002, and is now present in many locations across Europe, in addition to the USA - and we continuously keep expanding into new markets. We have three main concepts: Oslo Skin Lab, Edge of Arctic and VitaeLab, and a range of high quality products. Our brands are well known and well-established - and loved by hundreds of thousands of customers from around the world.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har opsagt mit abonnement
Har opsagt mit abonnement
De sender stadigvÊk pakker og har trukket betaling uden mit samtykke.
TvÃ¥ olika adresser pÃ¥ fakturan medâŠ
Två olika adresser på fakturan med giro. En i TrollhÀttan och en i Uddevalla...
Försökte skriva till kundservice och sÀga upp, men mailen kom retur; kunde inte leveras!
Vad Àr det hÀr???
varning!!
varning!!! Kvinlig svensk talande kvinna som frÃ¥gar om jag har svÃ¥rt komma upp ut sÀngenâŠ.Ringer ifrÃ¥n ett telnr som Àr registrerat pÃ¥ en privatperson i 80-Ã¥rs Ã¥ldern, kan omöjligt stÀmma. Ringer man det numret 054â, kopplas man firekt till engelsk telsvar. DÀrefter fÃ¥r man ett sms âtack för ditt samtal.. BetygsÀtt.. sen ska man klicka pÃ¥ en lÀnk .. som sÀkert Àr bedrÀglig⊠Sen fick jag Àven direkt ett samtal frÃ¥n +45 94 48 15 57.. svarade ej. Gà EJ Pà DETTA!! KLICKA EJ Pà LÃNKAR!
Fik opsagt abonnement
Fik opsagt abonnement, men får stadig fakturaer UDEN produkt til at betale.
De siger det gamle fakturaer der skal betales, men de er betalt da jeg kan se på min bank.
Virkelig dårligt, og service tÊnker kun på at tjene penge.
Avslutat abonnemang och efter nÃ¥graâŠ
Avslutat abonnemang och efter några månader så damp ett paket ner från dem som sedan returnerades men de vill Àndå ha betalt för en vara som inte Àr bestÀlld.
Aggressiv marknads föring
Very good vitamins
It is very good vitamiineja for me. I pregognize for others.
Omega 3 brukare!
Mycket nöjd med Omega 3 som jag har intagit i flera år och mår ganska bra av det.
Och aldrig något strul med leveranser och kontakt med kundservicen fungerar alldeles ypperligt!
Jag tycker om varorna sÃ¥ jag fÃ¥r santâŠ
Jag tycker om varorna så jag får sant att man får ett vÀldigt bra bemötande och det blir nånting som man undrar över! Av en trevlig och kunnig personal! Kram
Suosittelen kaikille miehille.
Suosittelen kaikille miehille.
Professionel og venlig
Hurtig, professionel, venlig og lÞsningsorienteret
Min sambo fick Argus ögontabetter i present
Min sambo fick Argus ögontabetter av mig 2008 och har Àtit dem sedan dess men skulle aldrig besvÀra sig med att skriva något om det någonstans. Han nÀrmar sig 70 och går på ögonbottenfotografering årligen eftersom han Àr typ 1 diabetiker. Han får alltid mycket beröm för god ögonhÀlsa och tycker sjÀlv att han har vÀl fungerande ögon.
YstÀvÀllinen asiakaspalvelu ,asiointiâŠ
YstÀvÀllinen asiakaspalvelu ,asiointi helppoa kiitos
Der ydes altid god og hurtig hjÊlp
Venlighed.
Professionel og imÞdekommendeâŠ
Professionel og imÞdekommende behandling. BehovsafdÊkning og leveringskadance i topklasse.
De bedste hilsener
Henrik Skovmand
LÊkre produkter og en kundeservice derâŠ
LÊkre produkter og en kundeservice der altid er imÞdekommende og lÞser tingene perfekt ð
Bra bemötande frÃ¥n kundtjÀnst dÃ¥ deâŠ
Bra bemötande från kundtjÀnst då de dragit samma belopp två gånger på den prenumeration på Oslo Skinlab jag prenumererar på. För besvÀret skulle jag betala hÀlften av beloppet nÀsta månad.
Men det som drar ned betyget Àr följande: På Nordea står det att Norvital AB dragit pengarna; heter det inte Oslo skinlab? Och nÀr jag skulle recensera samtalet från Norvital AB så skulle det vara NutraQ jag skulle recensera. Vad Àr vad? Lite krångligt tycker jag.
Customer service was professional andâŠ
Customer service was professional and friendly! I recommend their services.
And the product makes the skin radiant!â£ïž
Very Helpful and effective.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ