Nyfortuna レビュヌ

2,945
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var hos Nyfortuna i Viby J for at sÊlge et par gamle sÞlv halskÊder. Bliver mÞdt i dÞren af Jesper som tager pÊnt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. KÞrte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna sÃ¥ meget professionelt ud pÃ¥ hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel. Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt. Fik vurderet... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna. Tryg at skulle ind via "dobbelt dÞre" og bliver budt indenfor af en medarbejder. Selve overdragelsen af ens v... もっず芋る

䌁業情報

1. 金販売業者
  2. 金・銀取匕䌚瀟
  3. 投資サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkÞber. Med mere end 20 års erfaring med kÞb og salg af Êdelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sÊlge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tÊt samarbejde med guldsmede og tandlÊger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte vÊrdigenstande. Nyfortuna beskÊftiger sig med alt inden for kÞb og salg af guld, sÞlv og diamanter.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 377ä»¶

レビュヌを曞く

Super god og behagelig oplevelse

Super god og behagelig oplevelse
Havde fÞrst vÊret en konkurrent der kÞre rundt i en autocamper, og synes at prisen lå lavt (de vurderede guldet til ca 22.000)
Brugte min sunde fornuft og tog ind til NyFortuna i stedet her fik, og her vurderede de guldet til 33.000 kr.
SÃ¥ var fuldt ud tilfreds!

Hej Sussi,

Tak for din feedback!
Det er fantastisk at hÞre, at du fik en god og behagelig oplevelse hos os, og at du var tilfreds med vurderingen af dit guld.

Vi sÊtter stor pris på, at du valgte Nyfortuna.

Jesper

Hvis du har sÞlv/guld, der bare ligger, så ryd ud og sÊlg det

Jeg havde en god oplevelse med at sÊlge en sÞlvske og barndommes sÞlvsmykker. Alt sammen noget der bare lå og ikke gjorde nogen som helst gavn eller glÊde, og hvor jeg kunne mÊrke, at det ville det heller ikke komme til i fremtiden. Nu fik jeg ryddet ud. Vi byttede: De fik sÞlvet til omsmeltning. Jeg fik 2.600 kr. Jeg er tilfreds.

Hej Kira,

Tak for din detaljerede feedback!

Det er dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse med at sÊlge dine sÞlvsager og barndomssmykker, og at det gav dig mulighed for at rydde op samtidig med, at du fik en fair pris.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tilfredshed og hÃ¥ber at se dig igen. 😀

Professionel med ro på

Nemt at få en aftale, overskueligt og transperent

Hej Anne

Tak for din feedback!

Det er dejligt at hÞre, at du oplevede processen som nem, overskuelig og transparent.
Det sÊtter vi stor pris på, håber snart du vil kigge forbi igen.

Meget tilfreds med nyfortuna

Meget tilfreds med nyfortuna, meget flink og dygtig medarbejder

Hej Helle,

Tak for de pÊne ord!

Vi er glade for, at du er tilfreds med Nyfortuna, og at medarbejderen gjorde et godt indtryk.

Det betyder meget for os ❀

Alt gik som det skulle

Alt gik som det skulle, er dog lidt Êrgerlig over jeg skulle vente med at komme ind til jer, det kostede lidt vÊrdien. Men sådan er det jo at vÊre populÊr.

Hej Lars,

Tak for din feedback.
Vi er glade for, at alt gik som det skulle, og vi forstår godt, at ventetiden kunne vÊre Êrgerlig.

Det betyder meget for os, at du synes, vi er populÊre, og vi sÊtter stor pris på din tålmodighed.

Vi håber at se dig igen snart. 😊

Jesper

Fin behandling og god pris

Rigtig fin behandling, og forklaring vedr. de forskellige guldkarater - og en god pris på mit guld og sÞlv.

Hej Susanne,

Tak for din tilbagemelding!
Det er dejligt at hÞre, at du var tilfreds med både forklaringen og behandlingen, og at du fik en god pris på dit guld og sÞlv.

Vi glÊder os til at se dig igen. 😊

Jesper

Har kun godt at sige om stedet. Rolig og behagelig atmosfÊre og professionel venlig betjening.

Nyfortuna からの回答

Tak for de fine ord! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og det betyder meget for os, at både atmosfÊren og servicen blev vÊrdsat.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Tak til jer

Tak til jer. Vi fik en super prof. betjening

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at hÞre, at I fÞlte jer godt taget imod og fik en super professionel betjening 😊

Vi sÊtter stor pris på jeres feedback og glÊder os til at hjÊlpe jer igen.

Faktisk 5 stjerner altid god Service

Faktisk 5 stjerner altid god Service

Nyfortuna からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du altid oplever god service hos os. Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at hjÊlpe dig igen.

Du er altid meget velkommen tilbage.

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening , meget positiv

Hej Birthe,

Det er dejligt at hÞre, at du oplevede en meget venlig betjening og en positiv oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

HÞflig betjening

HÞflig betjening - god valuering

Hej Paul,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede en hÞflig betjening og en god vurdering. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
God kundeservice

Hej Josef,

Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede det som både hurtigt og nemt, og at du fik god kundeservice.

Har ventet over 1 måned på levering

Har ventet over 1 måned på levering, penge blev trukket med det samme. Ingen info fra Nyfortuna, dårlig stil.

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ

Hej Rune.
Tak for din anmeldelse – vi forstår fuldt ud din frustration.

Markedet for Êdelmetaller er i Þjeblikket under et historisk hÞjt pres, hvilket desvÊrre har medfÞrt betydelige flaskehalse i produktionen og lÊngere leveringstider fra vores leverandÞrer. Det er en situation, der påvirker hele branchen globalt.

NÃ¥r det er sagt, beklager vi oprigtigt, at du ikke har fÃ¥et tilstrÊkkelig information undervejs – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder. Vi arbejder lÞbende pÃ¥ at forbedre vores kommunikation, isÊr i perioder med ekstraordinÊr efterspÞrgsel som denne.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan give dig en konkret status på din ordre.

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Med venlig hilsen Sara, Nyfortuna

Utilfreds med at jeg ikke fik et tilbud

Utilfreds med at jeg ikke fik et tilbud på hver genstand jeg ville sÊlge, men en samlet belÞb på alle genstande, fik oplyst at det var fordi at kunne nå det inden for den tid jeg havde, kom til fÞr tiden. så dårlig undskyldning
OpsÞgte anden guidopkÞber, som gav et tilbud på hvert enkel genstand

2026幎3月3日

Hej Eva

Vi er kede af at hÞre, at du ikke oplevede vores vurdering som tilfredsstillende. NÃ¥r der medbringes mange genstande pÃ¥ én gang, og tiden er begrÊnset – ogsÃ¥ selvom man mÞder fÞr sin aftale – er vi nogle gange nÞdt til at give en samlet vurdering for at kunne nÃ¥ at hjÊlpe inden for den afsatte tid. Det er en praksis, vi benytter for at sikre, at alle kunder kan blive ekspederet.

Vi har fuld forståelse for, at nogle foretrÊkker en individuel pris på hver genstand, og derfor er det også helt i orden at sÞge tilbud flere steder. Vores vurderinger er altid baseret på en samlet markedsvurdering og den konkrete situation på dagen.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os igen, hvis du Þnsker en ny tid med fokus pÃ¥ enkeltvurderinger, sÃ¥ vi kan afsÊtte den nÞdvendige tid til det. 🙂

Mvh Sara, Nyfortuna