Nyhavns Færgekro レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Trods reservation stod vi længe og ventede på betjening. Personale gik forbi os 7-8 gange før vi blev vist hen til vores bord. Kagebuffeten kan ikke anbefales. Kagerne var frosne, bundene tørre... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dårlig betjening. Måtte hele tiden bede om brød og manglede service til at tage mad fra fadet. Vi købte både øl og snaps. Den vand fra hanen vi bad om kostede 50 kr. det er vanvittig dyrt, når vi... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har i dag været forbi Nyhavn Færgekro. Der blev taget fint og imødekommende imod os, vi fik anvist hvor vi kunne hænge vores overtøj, og vist hen til bordet. Efter et kort kig i menukortet belutt... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. デンマーク料理店

当該企業による記述

Velkommen i nyhavns Færgekro - en del af Tholstrup Klassisk dansk kro Nyhavns Færgekro serverer klassisk dansk mad i historiske og hjemlige omgivelser. Smagen og kvaliteten er sikker, som når mormor står i køkkenet med håndelag, rundhånd og velsmag - lavet med ærlighed, smagt til med kærlighed – fra sild til delle med surt. Til frokost byder vi på klassisk frisksmurt smørrebrød og flere forskellige hjemmelavede sildespecialiteter. Aftenmenuen består af enkle og traditionelle kro-retter tilberedt af årstidens bedste råvarer. Stemningen i Nyhavns Færgekro er maritim, åben og hjertelig, og I er velkomne til at nyde alt fra en øl på terrassen til en tre-retters menu i vores hyggelige stuer. Husets hjemmelavede specialiteter Sild Hos Nyhavns Færgekro kan du hoppe ombord i byens bedste og største sildebord. Vi har ikke mindre end 10 forskellige hjemmelavede sildespecialiteter. Prøv for eksempel vores sennepssild, kronesild og drømmesild. Krydderbrændevin Til sild hører sig brændevin. I Nyhavns Færgekro brygger vi vores egen med sæsonens udvalgte bær og urter, så som perikum, skovmærke og røllike, som vi finder i naturen. Vælg mellem 20 forskellige. Bygningens historie Overalt i bygningen er det maritime og oprindelige præg bevaret og restaureret med originale elementer som jern-vindeltrappen fra en frederiksbergsk sporvogn og marmorgulvet fra det gamle Dagmar Teater, som blev nedlagt i 1937. I de lyse selskabslokaler på første sal hænger der miniatureskibe i loftet og på væggene guldaldermalerier med maritime motiver. Når solen falder rigtigt, vidner ruderne på førstesalen stadig om, at der engang blev solgt billetter til Titanic her i bygningen. 'New "York' og andre indridsede destinationsnavne kan anes i de gamle fredede vinduesglas.

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 14件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Frosne kager - hold jer væk

Kagebuffeten kan ikke anbefales. Kagerne var frosne, bundene tørre og både flødeskum og cheesecake smagte underligt. Vi prøvede 6/10 kager og ingen af dem var friske eller velsmagende. Vi droppede derfor at bruge mere tid i Nyhavnd Færgekro og tog videre.

Spild af penge. Ringe og forvirret betjening. Dårlige kager.

2026年9月27日

Dårlig betjening

Vi købte både øl og snaps. Den vand fra hanen vi bad om kostede 50 kr.
det er vanvittig dyrt, når vi spiser og drikker for knap 2000 kr i forvejen. Helt horribel priser. 2 kander postevand fra vandhanen 100 kr . SKAMMELIGT !!

2026年9月19日

Top dårlig service

Top dårlig service, tårn høje priser, og den værste bøf og stegt flæsk vi nogensinde har fået. Vi måtte sende første omgang retur til køkkenet, tjeneren ville kun diskutere med os, og vi fik lov til at betale fuld pris. Vi kommer aldrig igen, øvøv. Havde givet minus stjerner hvis det var muligt

2026年9月18日

Nul stjerner

Nul stjerner: Elendig "service", ikke den bedste IPA, men til gengæld top pris. Jeg bestilte "stegt flæsk med persillesovs", det var kolde kartofler, næsten overhovedet ingen sovs og det var også koldt, noget flæsk der var halv koldt og af dårlig kvalitet. Vi kommer aldrig igen. Hilsen to lokale.

2026年8月11日

From my son:

From my son:

I asked for no sauce and I later got my food and after i got it they gave me 3 sauces on my burger. And I asked for a new one and it took about 55mins before they gave me the food. And by the way the food tasted horrible.

2026年8月11日

Virkelig dårlig madoplevelse!

Elendig madoplevelse! Vi bestilte et stykke smørrebrød med hønsesalat. På kortet skulle hønsesalaten indeholde alverdens lækkerier. Passer slet ikke! Købesalat med alt for meget karry! Ingen pynt - hverken tomat, agurk eller noget. Bare klasket over på et stykke rugbrød😡
De tager 125 kr for sådant et stykke mad.
Alle tjenere er udlændinge, som ikke taler dansk og har endvidere begrænsede engelskkundskaber.
Jeg kommer der ALDRIG mere!!

2026年7月31日

Kedelig kedelig oplevelse

Kedelig kedelig oplevelse.
Havde bestilt Sildebord. Det var så ringe præsenteret og kun 2 sild var gammeldagsmodnede. Virklig kedelig oplevelse.
Vi havde endvidere bestilt lune deller- der var kolde. Og en mad med fiskefilet og remoulade- der også var kold.
Kommer der helt sikkert ikke igen. Kæmpe turistfælde🤢

2026年1月16日

Kære Susanne,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det er naturligvis rigtig ærgerligt at læse, at jeres besøg hos Nyhavsn Færgekro ikke levede op til forventningerne. Særligt når det gælder både præsentation og temperatur på maden – det skal ganske enkelt være i orden.

Vores sildebord og klassiske retter er noget, vi normalt er stolte af, så det er vigtigt for os at forstå, hvad der er gået galt i jeres tilfælde. Kolde lune retter er selvfølgelig ikke acceptabelt, og det beklager vi.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på selskaber@nyhavsnfærgekro.dk, så vi kan få lidt flere detaljer og følge ordentligt op internt.

Uanset hvad takker vi for din ærlige feedback – den tager vi med videre.

Anja fra Nyhavns Færgekro

5つ星のうち2の評価

Skuffende oplevelse

Friturestegt camentbert blev serveret samtidig med fiskefiletten!! - dvs at den var kold, da den skulle spises!!
Juleøl var udsolgt!
Servering af vand sker uden glas!!
Som gæst måtte vi selv tage glas + manglede kniv fra nabobordet.
Regning kunne ikke splittes i to!!
Servitricen blev tydeligt irriteret over, at jeg bad om bon!
Godt jeg fik den, idet der var opkrævet 2 x vand. Jeg fik dog vand-pengene retur!

2025年12月16日

Dårlig oplevelse

Først 3 gløgg og 1 cacao, udenfor. Men gløggen var drukket før teskeer og den varme cacao kom(20 minutter senere)
Dernæst ind til vores bord. Det bedste at sige er at oksefilleten var god, men dog med det mindste antal pomfrit nogensinde, det stegte fælsk var blegt og blødt, ænderne tørre og kedelige og manglede hvide kartofler, der lå kun 6 meget små brune kartofler til 1/4 and. Vi måtte bede om sovs som ikke var varm Men tilgængeld tykkere end yoghurt.
Personalet var smilende med der manglede styring, højre hånd viste ikke hvad venstre gjorde.
Virkelig dårlig oplevelse og en punktering af juleturen.

Dårlig oplevelse.

Dårlig oplevelse.
Vi ventede 15 minutter på vores bord, selvom vi havde bestilt på forhånd, og bordet var stadig ikke klar, da vi blev kaldt op. Vi fik ingen menuer og måtte selv bede om dem fra en meget uengageret tjener.
Maden kom som et fad med julebordsanretning, men uden noget at tage maden med. Øllen var flad. Vi bestilte vand, som aldrig kom, men som alligevel stod på regningen. Da vi påpegede det, blev der bare himlet med øjnene.
Maden var kun okay. Risalamanden indeholdt ukogte ris, og kirsebærsovsen var kold. Tallerkenerne blev sat i en stabel for enden af bordet, så vi selv måtte fordele dem.
Jeg klagede til overtjeneren, men fik blot at vide, at de “gjorde det bedste, de kunne” – et svar, jeg desværre ikke kan bruge til noget. Der blev ikke tilbudt nogen form for kompensation.
Vi var virkelig skuffede og vil ikke anbefale andre at komme her.

5つ星のうち1の評価

Nul stjerner hvis kunne!!

Nul stjerner hvis kunne!!
Oplevelsen var præget af kaos og elendig service. Vi blev vist op til et bord, som slet ikke var ryddet eller klar, og stod og ventede, mens personalet ryddede af og dækkede op. Vi sad først ca. 15 minutter efter reserveret tid.

Efterfølgende fik vi ingen menuer. En tjener kom for at tage vores ordre, men sukkede tydeligt, da vi sagde, at vi endnu ikke havde fået menuer. Først derefter fik vi dem og kunne bestille. Maden kom først en time efter booking, selvom man kun har bordet i 1½ time. Juleplatten var ret sparsommeligt til 5 personer.

Selve maden var okay, men serveringen var uprofessionel: tallerkenerne blev sat i bunker for enden af bordet, brød kom slet ikke, indtil vi gjorde opmærksomme på dette. og der manglede serveringsbestik. Vi bestilte vand, som aldrig kom, men som alligevel stod på regningen. Da vi gjorde opmærksom på det, blev vi mødt med øjenrul.

Vi gjorde også overtjeneren opmærksom på hele forløbet, men fik blot svaret: “Vi gør det så godt, vi kan” – uden undskyldning eller kompensation.

Alt i alt ikke-eksisterende service og en meget skuffende oplevelse. Gå ikke herhen for at få en hyggelig julestund.

5つ星のうち1の評価

Aldrig har jeg været et sted

Aldrig har jeg været et sted, der er så ringe. Julefrokost føj for den. Kvalitet helt i bund og til de priser. 👀 deres øl var lunken, og deres snaps var varm. toilet forhold piv ringe og den dårligste betjening, de fattede ikke en pind. 4 mand 4600 kr. det havde været i top hvis vi havde spist i pølsevognen i stedet 🇩🇰 kommer der aldrig mere, kan kun advare andre om at komme der. 🫵

2025年12月12日

Ikke pengene værd!

Vi ventede 20 min på at nogen kom for at modtage bestilling. Da vi endelig fik en råbt op, sagde han, at det ikke var hans bord??? Jeg bestilte Fish & Chips, og jo, det var da fisk, men jeg tænkte, at jeg fik 2 frosne fiskefileter fra Føtex sammen med 15 pommes frites - jeg var IKKE imponeret! Min mand havde valgt en svampepate. Han sagde, det smagte ok, men han tænkte mere brødskiver end svampepate, da han satte tænderne i det.
Da vi bad om regningen, sad vi igen i lang tid og ventede, og endte med at få fat i en anden tjener, som kunne hjælpe os med at få afregnet.
Da vi ankom, var der næsten fyldt op ved bordene, men mange af bordene blev tømt i løbet af kort tid. Da vi bad om regningen, var der halvfyldt bved bordene, og flere af tjenerne stod ved baren og snakkede - de havde tydeligvis ikke travlt - eller også er det for let at tjene penge i Nyhavn?
Vi har været der, og kommer aldrig igen! Det var simpelthen ikke pengene værd!

2025年9月20日

Aldrig mere

Min veninde og jeg var i går på Nyhavn Færgekro og spise fiskefilet med håndpillede rejer.
Desværre endte vi begge med at blive syge. Ca 1 time efter indtagelse fik vi begge voldsom kvalme. Jeg fik opkastninger og feber og min veninde diarre. Vi kommer der aldrig mere. Derudover synes jeg 125kr for en mad med tørt rugbrød, 2 små friturestegte fiskefileter og ca 5 rejer måske er lige i overkanten.

2025年4月7日

Vil ikke serverer for 1 person

Min mor var i dag forbi for at få sig en frokost, men bliver afvist fordi hun kun er 1 person. Der var ledige borde og tjeneren oplyse ordret at de ikke lavede borde kun til 1 person. Da min mor oplyste om at det var diskriminerende fik hun at vide hun gerne måtte side udenfor. Altså midt i december. Det er virkelig under al kritik og sikkert heller ikke lovligt

Opdatering efter svar fra Nyhavns Færgekro: jeres tjener oplyste netop at bordene ikke var reserverede, men at I ikke ville lave et bord kun til 1 så der kunne komme større selskaber ind fra gaden. I jeres svar afviser I heller ikke at I har en politik om ikke at servere for 1 person. Det er mildest talt usmageligt. Vi ønsker naturligvis ikke at besøge jer igen. Jeg håber i stedet at I vil reflektere lidt over den oplevelse I har givet. Prøv at sætte jer lidt ind i hvor svært det i første omgang er at gå ind på en restaurant og bede om et bord til én i Danmark. Og så at blive afvist på den måde. Så er det faktisk bedre at lyve og sige det er fuldt booket

2024年12月13日

Nyhavns Færgekro からの回答

Hejsa, vi gør altid vores bedste for at imødekomme alle gæster, ligegyldig antal. Da vi er midt i December, kan situationer som denne dsv opstå. I sådanne tilfælde tilbyder vi gæsten/gæsterne at sidde ude, da dette er den eneste løsning i disse situationer, hvor alle indendørs borde er reseveret.
Jeg beklager mange gange, at din mor ikke følte vi anerkede hendes forspørgsel på et bord.
Jeg vil gerne invitere dig og din mor til frokost en anden gang, ring endelig, så vi kan få lavet en booking til jer.
Jeg ønsker dig en dejlig dag.
Mvh Nyahvns Færgekro

NUL stjerner!

Havde NUL stjerner været en mulighed, var det blevet givet...! For til en traditionel dansk julefrokost forventer man, at der er rigeligt på fadene, og at der er let adgang til drikkevarer - som et minimum. Men..: Fiskefadet var OK, men der var for lidt brød, og sjældent en tjener at råbe op i den dårlige akustik. Anden var sej, og dem som nåede at få kartofler fortæller, at de var svampede.
En rigtig dårlig oplevelse!!

2024年11月30日

Nyhavns Færgekro からの回答

Hej Ulrik. Jeg beklager mange gange på husets vegne, at jeres oplevelse af henholdsvis mad og service ikke var i top. Vi gør altid vores bedste for at arbejde hurtigst muligt, og lerverer høj mad + service kvalitet. Men på travle dage kan der dsv opstå længere ventetid på både mad og service. Vi tilbyder ALTID genopfyldning på vores julefrokost (op til 2 gange)
Jeg beklager mange gange at i dsv ikke var blevet gjort opmærksom på dette :(
Jeg beklager også at kvaliteten på jeres servering ikke levede op til vores standart.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag
Mvh Nyhavns Færgekro

5つ星のうち1の評価

Var til julefrokost på stedet.

Var til julefrokost på stedet.
Den første servering var faktisk udmærket med gode faste rejer, lækker laks og 2 ganske udmærkede sild samt en god spætte som var stegt lige som den skal. Det tog bare ALT for lang tid inden maden kom, det virkede som om der var for få personale og alt kom trissende i en langsom grad.
Katastrofen indtraf ved kødserveringen, der var noget som måske engang havde været kartofler, men nu var gummibolde som smagte en anelse bittert, lidt tør flæskesteg og noget salat som også var utroligt kedeligt. Anden kunne ikke spises overhovedet, den var ikke stegt nok og var sej som sålelæder, rødkålen var dog OK. Man kunne nok have begravet det hele i sovs og så fået det ned, men man fik en lillebitte kande med sovs til 4 personer, så det var heller ikke en mulighed. Jeg ville aldrig anbefale et besøg her!

2024年11月29日

Hejsa.
Jeg beklager mange gange på husets vegne, at i dsv. havde denne dårlige oplevelse.
Alt hvad du beskriver er ikke i orden, og dette lever på ingen måde op til vores standarder, eller vores generelle serviceniveau.

Jeg vil rigtig gerne tilbyde jer at skrive til vores mail chef@nyhavnsfaergekro.dk så vi kan finde en måde at kompensere for jeres besøg.

Jeg tager også jeres feedback med videre til alt personale, da vi på ingen måde kan acceptere at vores gæster er blevet behandlet på denne måde.

Jeg beklager endnu engang, og ønsker dig en skøn dag.

Mvh Nyhavns Færgekro :)

Trustpilot エクスペリエンス