レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik bestilt to skabe en til under trappen og en til overtÞj ved hoveddÞren gennem Kenneth i Hvidovre. Han var god til at vejlede mig sÃ¥ jeg fik mine Þnsker opfyldt. Ventetiden var det hele vÊrd👌ᅵ... もっず芋る

Super flotte skabe Vi besÞgte Nyt Skab i BirkerÞd, hvor vi i 1,5 time gennemgik de 3 vÊrelser med skrÃ¥vÊgge, der skulle laves indbyggede skabe i. René spurgte hele tiden ind til vores beh... もっず芋る

For 15 Ã¥r siden fik vi opsat en del skabe af NYT SKAB, og de har igennem alle Ã¥rene fungeret upÃ¥klageligt. Skabene er flotte og indretningen har man helt selv bestemt. Selv om skabene var lidt dy... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Indbyggede skabe til hjemmet. Specialist i skabe til garderobe, walk in, entre, kontor, pc / computer, bryggers. Med skydedÞre eller hÊngslede låger.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

30件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg fik bestilt to skabe

Jeg fik bestilt to skabe en til under trappen og en til overtÞj ved hoveddÞren gennem Kenneth i Hvidovre. Han var god til at vejlede mig sÃ¥ jeg fik mine Þnsker opfyldt. Ventetiden var det hele vÊrd👌🏌

2025幎6月10日

To nye skabe

To nye skabe i lejlighed med skÊve vÊgge og gulve udfÞrt til perfektion.
Dyrt? Tja, men resultatet er fremragende.
Alle aftaler overholdt.
Behageligt personale både i administration og de udfÞrende håndvÊrkere.

2025幎5月16日

Over al forventning

Vi har lige fÃ¥et opsat to flotte specialfremstillede bryggersskabe af NytSkab og er ovenud tilfredse med hele processen og resultatet. Vi startede med besÞg i showroomet i BirkerÞd hos René, hvor vi fik lavet en rÃ¥ skitse og bagefter fik vi med gode input frem og tilbage designet skabene lige efter vores behov. René var meget imÞdekommende for vores Þnsker. Der blev ogsÃ¥ mÃ¥lt op med laser i vores hjem og kigget pÃ¥ farveprÞver. Leveringstiden var ca. 4 uger sÃ¥ det var ikke galt. Imens gjorde vi det ‘forbudte’ og fik spartlet vores vÊgge, sÃ¥ vi var ret nervÞse for om mÃ¥lene nu ville passe, men det viste sig slet ikke at vÊre et problem da alt blev tilpasset ved monteringen. Heller ikke vores vandrÞr var et problem og de er blevet flot skjult. De sÞde og dygtige montÞrer fik deres sag for med vores skrÃ¥ loft og gulvet der hÊlder pga gulvaflÞb, men alt er blevet skÃ¥ret flot til.
Selve kvaliteten af skabene er også langt bedre end vi turde håbe på. Vi valgte melamin og det ser meget flot ud. Alle hylderne, skuffer osv indvendigt er i samme farve som udvendigt, så det giver et helstÞbt og luksuriÞst udseende. I det ene skab skulle vi have en indbygget fryser og det kunne også lade sig gÞre. Prisen synes vi er fin når man får så god service og montering tilmed. Det tog de to personer to dage.
Vi vil til enhver tid anbefale NytSkab og vÊlge dem til nye opgaver.

2025幎2月12日

Fantastisk professionelt firma

Fantastisk professionelt firma. VÊggene og gulvene i vores Êldre hus var skÊve, men alt blev målt op flere gange og slutresultatet var over alt forventning.
Medarbejderne det satte skabet op var utrolig behagelige og omhyggelige og alt blev leveret helt som vi Þnskede. RengÞringen efter opsÊtningen var helt utrolig.

2025幎2月18日

bedste skrÊddersyede skabsfirma

Jeg ville lave et specialdesignet skabe til mit teknikrum, og jeg kontaktede Nyt skab. Jeg blev kontaktet af Kenneth, som besÞgte stedet under hård byggetilstand. I stedet for at sÊlge produktet forsÞgte han at forstå, hvad der var mit krav, og hvordan det kan opnås, og hvad der vil vÊre udfordringerne. Han var så professionel hele tiden og var klar til at tage sin telefon op når som helst på dagen for at hjÊlpe. Da jeg havde bestilt, modtog jeg produktet, som var af hÞjkvalitetsmaterialer. Jeg valgte at installere hos Nyt Skab, og teknikerne David, som var meget grundig og ekstremt dygtig, gjorde et fantastisk stykke arbejde. Jeg er glad for at jeg har valgt Nky skab og vil varmt anbefale dem, jeg vil også i fremtiden gå med dem. Mvh Benedict

2024幎5月17日
自発的なレビュヌ

Super service fra start til slut.

Super service fra start til slut.
God vejledning og input til de 2 projekter vi havde planer for blev givet af Kenneth Hansen.
OpsÊtning var oplyst til at skulle tage to dage, det blev faktisk til kun en, en ekstra time blev dog nÞdvendig en anden dag da en komponent havde transportskade og måtte udskiftes.

Dygtige håndvÊrkere til opsÊtning.

2022幎6月15日
自発的なレビュヌ

Vi mÞdte en fantastisk service hos

Vi mÞdte en fantastisk service hos Torben i showroom i BirkerÞd. Der var stor hjÊlp til de forskellige lÞsninger vi sÞgte og vi kunne endda se en meget special lÞsning i deres showroom som vi ikke fandt andre steder. Meget god nÊrvÊr og forståelse for hvad vi Þnskede af lÞsninger. De bedste anbefalinger, Annemarie og Line.

2022幎5月26日

Skuffende oplevelse.

Skuffende oplevelse.
Vi fik endelig taget os sammen til at kÞre til Hvidovre for at bestille et lille skab der skulle dÊkke over vores grimme el-installationer.
Vi blev enige om design og levering. Vi spurgte ind til om vi skulle betale noget indskud - det fik vi at vide vi ikke skulle. Da der var gået 3-4 uger blev vi rykket for indskud og at vi ikke havde betalt. Det fik vi fikst straks samtidig med at vi fik at vide at levering var rykket 2 uger. Vi gjorde opmÊrksom at såfremt vi ikke havde fået besked om levring med den nye dato ville vi aflyse vores bestilling og have indskud tilbage. Denne meddelse kom så i går at de desvÊrre ikke kunne levere alligevel. Lidt tyndt efter alle de ugers venten. Det eneste positive der er at fortÊlle om dette er at vi straks fik indskudet tilbage. Men det er ikke et sted vi handler igen

2022幎4月4日
Nytskab ロゎ

Nytskab からの回答

Nyt Skab leverer dagligt skabe til kunder, der udtrykker deres tilfredshed med vores finish, kvalitet og service.
Vi er kede af, at vi ikke har kunnet opfylde denne kundes krav til levering på grund af forsinkelser. Vi accepterede derfor uden diskussion kundens annullering af ordren og returnerede forudbetalingen straks.
Med hensyn til usikkerheden om forudbetalingen må vi opfordre vores kunder til at lÊse den skriftlige ordrebekrÊftelse grundigt, som sendes ved hver ordre. Er der usikkerhed om aftalerne, beder vi indtrÊngende om, at man giver os besked straks. Så kan vi nå at udrede tvivlsspÞrgsmål, inden de bliver til problemer.

Levede ikke op til forventninger

Levede ikke op til forventninger
Fik leveret og monteret et garderobeskab, som af forskellige årsager ej oplyst i forbindelse med opmåling i vores hjem, ikke kom til at ligne den model vi havde set. Nyt Skab valgte nogle lÞsninger ud fra egne forudsÊtninger som ikke harmonerer med vores forventninger. Indvendig ser det halvfÊrdigt ud og decideret grimt. Der var desvÊrre ingen forslag til forbedringer fra selskabets side. Montage arbejde er fint, helheds indtrykket ikke.

2022幎2月22日
Nytskab ロゎ

Nytskab からの回答

Hej "Knudsen" - tak for din anmeldelse.

Efter vores samtale forstår vi, at eneste klagepunkt er, at I savner bagbeklÊdning i skabet.
IfÞlge ordrebekrÊftelsen er dette ikke inkluderet, og der er ingen skabe i vores udstilling i BirkerÞd med bagbeklÊdning, Vi står derfor uforstående over for, hvordan I har kunne få opfattelsen af, at der var bagbeklÊdning i lÞsningen hos Jer?
BagbeklÊdning er som udgangspunkt ej heller noget, vi anbefaler i skabe placeret mod ydrevÊgge.
Vi oplyser ikke ved opmåling hvilke lÞsning I har valgt at gå med i vores udstilling, da det jo i forvejen er aftalt inden en opmåling, hvor både tegning og fuld specifikation er udarbejdet i samarbejde med Jer.
Vi har tilbudt Jer at montere bagbeklÊdning mod betaling af merprisen, og det vil I overveje, har vi fået oplyst..
Vi står selvfÞlgelig til rådighed hvis I Þnsker at få eftermonteret bagbeklÊdning i Jeres skabslÞsning.

Nyt Skab

Fremragende oplevelse - varm anbefaling!

Fremragende oplevelse, kan MEGET varmt anbefale NytSkab hvis du har brug for et skrÊddersyet skab. Udover at vi har fået nogle fantastiske skabe var servicen hele vejen igennem helt perfekt - lige fra rådgivning om muligheder, opmåling, fleksibilitet med montering, dygtige montÞrer og bare en generelt positiv, venlig og proaktiv service.

2022幎2月3日
自発的なレビュヌ

En kÞbsoplevelse som sprÊnger rammerne

Jeg kan på det kraftigste anbefale Nyt Skab, hvis du har brug for et specielt designet skab helt efter dit behov. Efter at have besÞgt 2 andre konkurrenter som tilbyder specielttilpassede skabe, er det min erfaring, at Nyt Skab både leverer kvalitet, lytter, rådgiver, tilpasser alle mål, leverer til aftalt tid, yder kundeservice ud over det sÊdvanlige, overholder alle aftale, informerer lÞbende, monterer, ryder op efter montering og tilretter mindre mangler hurtigt og uden diskution. Jeg har nok glemt noget. Det var nemt at vÊlge mellem de 3 konkurrenter. Tak til Kenneth for en god oplevelse.

2021幎12月9日

Indbygget skab

Vi fik sat et indbygget skab op i december, og vi er superglade for det. DesvÊrre gik der en liste i stykker på den ene skydelåge torsdag aften, vi skrev en mail og blev ringet op fredag formiddag, fik besigtiget skaden en halv time efter og en halv time efter det kom der håndvÊrkere og fiksede problemet. Super god service, kan klart anbefales

2021幎2月28日

God proces fra A-Z

Vi har fået Rene til at hjÊlpe os med at bygge et skab i vores skunk. Igennem hele processen har der vÊret tid og tålmodighed til vores mange spÞrgsmål og Renes far har vÊret hjÊlpsom med at foreslå gode lÞsninger. Da vi kom til selve etableringsfasen fik vi besÞg af to dygtige og betÊnksomme håndvÊrkere. Vi endte med at finde en lille fejl, som blev rettet uden anmÊrkninger. Jeg har kun gode oplevelser med Rene og co.

2020幎10月31日

Fantastisk service og produkt

NytSkab.dk indfrier alle drÞmme for folk, der gerne vil have et lÊkkert indbygget skab i luksusklassen (for det er ikke helt billigt).

Der er professionel service i såvel designfasen som i opsÊtningsfasen, og produktet er af meget hÞj kvalitet.

Jeg var sÊrligt imponeret over, hvor flot skabet er indbygget (udskåret rundt om stuk og gulvpaneler), og at man knap kunne se, at der havde vÊret håndvÊrkere i lejligheden - bortset altså fra er lÊkkert nyt skab.

2020幎9月16日
自発的なレビュヌ

Bestilt vores drÞmme skab til

Bestilt vores drÞmme skab til sovevÊrelset, 3 ugers leveringstid. Fredag kom der 2 unge fyre og satte det op på 7 timer.. de var så hÞflige, gjorde et godt stykke arbejde og der var gjort rent, da de kÞrte.
Har kun roser for skab og opsÊtning.
Kan helt klart anbefale nytskab.dk

2020幎8月25日

Fantastisk flot oplevelse

Fantastisk flot oplevelse. Bestilte to special designede skabe til vores nye lejlighed. Lidt forsinkelse grundet corona, men ok. Fik at vide de ville bruge to dage, de brugte 6 timer. Fantastisk dygtige håndvÊrkere, meget flot arbejde. Kan klart anbefale dem. Og der var totalt rengjort efter deres arbejde. Vi takker.

2020幎5月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。