レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Just placed my first order with this company. I am very impreessed with the packing and quick delivery. Definitely will be placing more orders... thank you

5つ星のうち5の評価

Har handlet hos Odenia en del år nu, og service og kvalitet er altid i top. Modtager fine og flotte småplanter pakket forsvarligt ind. Aldrig en finger at sætte på noget som helts En stor og klokkek... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Odenia sælger stiklinge formerede planter i pakker af 6 stks til omkring 70kr pr pakke. Det er rigtig smart, idet man bestiller dem, får dem tilsendt som små planter og skal så selv plante dem i kruk... もっと見る

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Har handlet hos Odenia en del år nu

Har handlet hos Odenia en del år nu, og service og kvalitet er altid i top.
En stor og klokkeklar anbefaling her fra mig 👍

2026年4月16日

Virkelig fine planter

Virkelig fine planter. Sunde og flotte rodnet.
Pakket i genanvendelig plast, som holder planterne pæne og fugtige under transport.
Kan virkelig anbefale at købe småplanter herfra.

2025年5月8日

Kæmpe fan!

De bedste anbefalinger herfra.
Overskuelig hjemmeside.
Klar og tydelig kommunikation.
Bedst af alt super flotte planter selv efter en tur med fragt.
Jeg er stor fan!

2024年4月22日
5つ星のうち5の評価

Har i årevis handlet småplanter og…

Har i årevis handlet småplanter og ellepot-jord fra Odenia. I år var jorden i ellepot alt for tør, så det hele var sovset ind i muld. Den ene kunne reddes, men den anden ellepot var håbløs.Postnord harnok heller ikke været nænsomme med pakken.
Sendte mail til Odenia, der straks tilbød at sende en
ny ramme ellepot. Superfin service.

2024年4月10日
5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte 4 forskellige slags…

Jeg bestilte 4 forskellige slags stiklinge. De kommer meget fint beskyttet i plastemballage. De ser sunde og livskraftige ud. Den gennemsigtige plast viser et fint udviklet rodnet. Det er første gang jeg oplever, at småplanter ikke har været mere eller mindre mast efter forsendelse. Det er bare 10-4 Odenia - I har min opmærksomhed 👌🙂

2023年4月12日
5つ星のうち5の評価

Har oplevet en virkelig god…

Har oplevet en virkelig god kundeservice. Min pakke med planter er forsvundet hos PostNord og en time efter jeg skrev til Odenias kundeservice, kom der svar om at de ville sende en ny omgang planter.
Alt i alt super positiv oplevelse.

2022年5月2日
5つ星のうち1の評価

Det er både første og sidste gang

Det er både første og sidste gang, jeg bestiller blomster pr. postordre. Bestilte 2x4 dipladenia. Ok de var fint emballeret, men var meget tørre, og næsten umulige at få liv i. Vi er vandt til denne sort og har altid haft held med den. Heldigvis fandt vi efterfølgende nogle i et plantecenter og de trives.- kr 206,- smidt lige ud af vinduet. Derfor kun 1 stjerne.
L. Jørgensen

2021年6月5日

Altid de bedste planter!

Jeg har handlet småplanter ved Odenia i et års tid, og min have har aldrig været flottere! Planterne er bare af super kvalitet og vokser sig så store og fine. Og så blomstrer de!! Dejligt, vil helt klart anbefale Odenia.

2020年4月13日
5つ星のうち5の評価

igennem flere år har jeg købt disse…

igennem flere år har jeg købt disse småplanter, det lykkedes næsten altid for mig at få dem til at gro, en gang har det fejlet og jeg fik omgående en ny .jeg syntes det er herligt at selv finde ud af en spændende sammenplantning, og resultatet er altid flot,glæder mig også til denne sæson, hvor jeg igen har en god ide til mine krukker.

2020年4月11日

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse at handle hos Odenia. Sunde småplanter, der med lynets hast vokser sig store og smukke. Virkelig god måde at få fyldt alle sommerkrukkerne hurtigt. Har allerede afgivet årets første ordre, så jeg er sikker på at få en masse "plantebabyer" med posten i april måned.

2020年2月3日
5つ星のうち2の評価

Dårlig service

Jeg bestilte 3 x 6 småplanter. Planterne blev sendt via post nord, og det tog 6 dage afsendelsen fra Odenia til de nåede mit posthus. Kun 10 planter overlevede den tur. Jeg har reklameret til Odenia og forventede at få nye planter eller refusion. Jeg har intet hørt fra Odenia.
Jeg vil ikke anbefale at man handler med Odenia.

2017年5月16日
5つ星のうち2の評価

Fine planter, men...

Jeg bestilte planter hos dem og det var de fineste planter. Desværre var farven ikke den rette. Da det endelig lykkes mig at få dem i tale (havde adskillige opkald dertil og sendte adskillige mails) aftalte vi, at de skulle refundere pengene for de planter, hvor farven ikke stemte.
Efter adskillige mdr. har jeg stadig ikke modtaget pengene og jeg kan ikke komme i kontakt med dem. Desværre. Planterne og leveringstiden var ellers helt i top.

2016年10月6日

Fine planter, god service

Har købt fine, hurtigtvoksende og sunde planter hos Odenia. Da nogle af dem viste sig at have anden farve end bestilt, fik jeg i løbet af tre dage en ny pakke med seks nye planter i den rigtige farve! Super service.

2014年6月18日

Smart koncept

Det er smart at sælge små planter på nettet, når de er så klogt pakket ind... jeg er allerede i gang med at bestille mine næste planter fra siten.

2011年5月24日

レビューの対象になっている企業の方へ