Meget hurtig levering. Perfekte varer, der altid giver et godt resultat. Vender meget gerne tilbage som kunde.
Nem og overskuelig hjemmeside. Virkelig gode og inspirerende opskrifter. Ved modtagelse af en ordre mangle desvÊrre en vare. Jeg ringede til kundeservice som beklagede og 5 min efter, fik jeg besked... ãã£ãšèŠã
Jeg lÊrte, at kende Jeres produkter ð« i 1980âerne. Siden har jeg vÊret riggggggggggtiiiiiig ðð glad for Jeres sÞde ðð produkter ððð SÃ¥ tusinde tak for en fantastisk hurtig service og glÊder mi... ãã£ãšèŠã
Ja, men jeg har kÞbt Odense marcipan m.m. hos jer i over 50 Ã¥r, jeg har netop lige lavet ca. 50 toppe dyppet i jeres overtrÊkchokolade og til jul laver jeg marcipanroulade, sÃ¥ alt ialt er jer tilfreds... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Odense Marcipan er verdens fÞrende producent af marcipan og marcipanrelaterede produkter. Firmaet er reprÊsenteret på alle markeder, hvor marcipan anvendes, og ODENSE er det stÞrste mÊrke i de skandinaviske lande. ODENSE produkterne er reprÊsenteret på bageri, food service og dagligvaremarkedet, og produkterne bliver i stort omfang anvendt i nydelsesmiddelindustrien af mange fÞrende kage -og konfektureproducenter. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på "marcipan af bedste kvalitet". LÞbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende Þjeblikke - "GÞr det let at gÞre det lÊkkert". Odense Marcipan har en lang tradition for at levere marcipan af hÞj kvalitet, og siden 1909 har vores hjerter banket for denne lÊkre ingrediens. Vi tror på, at nÊsten alt kan blive bedre med marcipan, og det er en filosofi, der skinner igennem i mange af vores opskrifter. Er du også helt vild med marcipan og andre sÞde sager? Så opfordrer vi dig til at besÞge vores side ofte. Her finder du altid nye idéer og inspiration, og du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de nyeste opskrifter, gode rabatter og spÊndende konkurrencer direkte i din indbakke. Hos Odense Marcipan vil vi gÞre det let at gÞre det lÊkkert, og vi glÊder os til at vÊre en del af dine bageeventyr.
Toldbodgade 9-19, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Odense Marcipan sublime serviceniveauâŠ
Odense Marcipan sublime serviceniveau er pÃ¥ hÞjde med deres produkter ð
SprÞd hilsen
Thorkild (dk)
Odense Marcipan leverer altidâŠTOPKVALITET
Odense Marcipan leverer altid topkvalitet til såvel forbruger, som til B2B.
Professionel og fin leverings service
God oplevelse, hele vejenð
*Stort sortiment,
*prima produkter,
*fornuftige priser og
*dag til dag levering.
Altid gode tilbud og til at betale
Shoppet påsketing.
Shoppet påsketing.. sendt som lille opmÊrksomhed, meget tÊt på påsken - men det nåede frem!
Nem betjening
Nem betjening. Jeg fik varen hurtig og jeg vidste hele tiden hvor den var.
Gode produkter til gode priser
Gode produkter til gode priser. Og i lidt stÞrre pakninger end hos andre. Godt i denne konfirmationstid også. Super hurtig levering.
Kan klart anbefales at handle hos Odense Marcipan.
Hurtig og fin ekspedition.
Det bestilte kom hurtigt og det varâŠ
Det bestilte kom hurtigt og det var nemt at bestille på hjemmesiden
Hurtig levering
Det fungerede ð
Hurtig levering
Det var nemt at bestille og vi modtog vores varer rigtig hurtigt. De har et godt udvalg på hjemmesiden.
LÊkker marcipan med flere forskelligeâŠ
LÊkker marcipan med flere forskellige smagsvarianter og sjovt at man selv kan lave påskeÊg med stÞv eller maling med flotte farver på chokoladen