レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ordered 2 height-adjustable table and an office chair after a great consult with Jacob @Office2Go showroom. We were professionnaly advised by Jacob and can only advise Office2Go. We haven't received t... もっず芋る

Jeg startede med at besoeg office2go’s kontor/lager, foer jeg koebt noget. Jacob Holm var yderst hjÊlpsom pg vidende, og generoess med sin tid. Udvaelgelsen/sortiment af borde og stole (osv) er... もっず芋る

Jeg kÞbte et nyt skrivebord til hjemmekontoret. Jazz hÊvesÊnke - stel - hvidt 1 stk. Nano Laminat skrivebordsplade hvid-nano-laminat, rektangulaer. Jeg kan uden at tÞve fastslÃ¥ at denne Na... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter at have skrevet med ejeren en sen aften (en onsdag kl 23) om hvordan og hvorledes med en kontorstol tilbyder han endda at jeg kan kontakte en af hans medarbejdere for at fÃ¥ hjÊlp. Da stolen kom... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. オフィス家具店
  2. 䜜り付け家具提䟛業者
  3. 家具店
  4. 照明専門店

圓該䌁業による蚘述

Office2go udspringer af idéen om, at det skal vÊre enkelt og billigt at etablere nyt kontor eller udvide med en ekstra arbejdsplads. Vi har et nÞje udvalgt sortiment, som matcher behovet i de fleste mindre virksomheder både indretnings- og prismÊssigt, og vores hjemmeside er designet, så det er nemt for vores kunder at finde den rigtige kontorlÞsning.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

291件のレビュヌ

Super duper!

Altid crazy hurtig levering og prima stole.

2022幎3月25日

Office2go A/S からの回答

Hej Line - tak for den pÊne anmeldelse :)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - personlig og hjÊlpsom.
Jeg har kun oplevet god rådgivning og kundeservice hos Office2Go. Jeg havde brug for omgående levering af fire skÊrmvÊgge til skrivebord - og det fik jeg. Til en god pris og med hurtig levering lige her på mit kontor. Produkt i hÞj kvalitet, som lÞser vores behov.

2021幎12月6日

Hej Pia
Tak for den pÊne anmeldelse - jeg håber at du bliver glad for de akustiske skÊrmvÊgge og at det giver lidt mere ro på kontoret :)

HÞjt serviceniveau

Jeg havde brug for en reservedel, som hurtigt blev identificeret og sendt til mig med levering dagen efter. Serviceniveauet er hÞjt, og alle jeg havde at gÞre med var venlig, imÞdekommende og professionelle :-)

2021幎11月12日

Fin service

Fint og fejlfrit forlÞb hele vejen igennem fra kÞb til modtagelse af skrivebord medvidere. 👍🏌

2021幎9月28日
自発的なレビュヌ

Office2go A/S からの回答

Tak for anmeldelsen. Jeg håber, at du er glad for dit nye bord mm og kan forstå at du synes at det har vÊret et fejlfrit forlÞb :) Jeg er lidt nysgerrig på hvad der så skulle mere til for at du ville give os 5 stjerner :)
Office2go

Anbefaler Office2go

Anbefaler Office2go - Virkelig god service og så var de meget imÞdekommende og fleksible på mine Þnsker.

2021幎9月27日

Hej Ewa
Tak for den pÊne anmeldelse - sig til hvis der er andet vi kan hjÊlpe med :)

Meget tilfreds

Absolut god service og super dialog.
Lidt lang ventetid på levering, men det er det samme overalt med levering af mÞbler.
Den aftale der lå, blev overhold til fulde og med fin opdatering og kontakt undervejs.
Mine kontormÞbler lever mere end op til forventningerne.
Jeg anbefaler gerne Office2go.

2021幎9月23日

Hej Annette
Tak for den fine anmeldelse - og ja det er super trÊls at leveringstiderne er gået op på mÞbler. Der er super meget pres på fabrikkerne og de har svÊrt ved at skaffe råvarer. Men jeg er glad for at du har fået en fin oplevelse med at handle med os :)

Super, super service

Super, super service.
Den 20. oktober 2020 gav jeg office2go 5 stjerner for supergod service og omhyggelig vejledning ved kÞb af kontorstol.
De 5 stjerner dobler jeg gerne op!
Der var et par småting galt med stolen fra fabrikantens side, men office2go fulgte fint op på dette og sÞrgede for hurtig udbedring - og med et smil. Og det selvom jeg blot var en lille privatkunde.
Sådan god service er guld vÊrd. Meget tilfreds. Kan anbefales.

2021幎8月26日
自発的なレビュヌ

Hej May-Britt
Tak for den pÊne anmeldelse :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。