企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Oplev vores science-center i Vejle. Masse aktiviteter i Vejle for hele familien. Udstillinger om bl.a. bæredygtighed og naturvidenskab. Gratis entré
Amazing staff, and exciting exhibition
Our 4 years old daughter has hard time with new places and new situations, and can be scared of the dark. A very lovely employee at Økolariet gave our daughter a flashlight to help her feel more comfortable, and when that didn't work, she showed her what is downstairs in the "dark" through the security cameras, so our daughter won't be as scared. Absolutely amazing service, I have never experienced so much understanding and such great treatment anywhere else. I am personally very thankful for the employee whose name I unfortunately didn't catch. Furthermore, Økolariet is a really great experience for both kids and adults, it is clear that a lot of effort and thought went into the creation of this exhibition. Would definitely recommend visiting Økolariet.
SUPER venligt og imødekommende…
SUPER venligt og imødekommende personale - de skulle indstilles til en pris!
Virkelig et spændende sted, men med en baby og en på 4 år var det ikke mange steder vi kunne fordybe os. Men det var virkelig interessant, gav stof til eftertanke og vil helt sikkert starte mange samtaler her hjemme efterfølgende. Virkelig anbefalelsesværdigt, og klart et besøg værd!
Thums up - hele vejen
Det er simpelthen et så spændende sted. Man dr overrasket over at det endda er gratis.
Og så er deres ansatte så imødekommende og servicemindede!
Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger stedet.
Love this place I have been there I…
Love this place I have been there I couple of time. I recommend it
Et fantastisk sted med gode oplevelser og fantastiske medarbejdere
Et fantastisk sted med gode, lærerige og sjove oplevelser og opgaver for børn og voksne….MEN mest af alt det meget imødekommende, venlige og hjælpsomme medarbejdere, som brænder for deres arbejde. VEJLE KOMMUNE sådanne fantastiske medarbejdere kan I godt være stolte af - nogen som dem skal man lede længe efter!!!! 💪🏻💪🏻🙏🙏😊
Lær om kloden på en ikke kedelig måde
Økolariet giver besøgene mulighed for en sjov måde at lærer om vores klode, bæredygtighed og klima.
En rigtig god, sanselig, lærerig og inspirerende oplevelse for både børn og voksne!!! Vi var der med vores tvillinger på 5 år og de havde en fest med de små aktiviteter undervejs. Vi kommer helt sikkert igen
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Var der med mine to drenge på 2 og 6 de hyggede sig meget og virkelig fedt det ikke koster noget 👌🏼😁
Fantastisk sted der skal opleves
Vi besøgte Økolariet med vores på børn på 2,5 og 5 år. Det var en super oplevelse og vi var meget imponeret over hvor informativt og sjovt det var at gå igennem. Det hele er meget gennemført og personalet er virkelig imødekommende og hjælpsomme. Fantastisk sted der skal besøges, kæmpe anbefaling herfra.
Jagten på råstofferne
Besøgte Økolariet med en gymnasieklasse (2.g).
Vi fik en god introduktion, og spillede derefter spillet "Jagten på råstofferne". Det hele varende ca. 2½ time.
Der var en super god oplevelse, og informationerne satte en del tanker i gang hos eleverne - vi har haft flere snakke om indholdet efterfølgende.
Kan absolut anbefales!
(spillet passer godt til flere gymnasiefag, især kemi, naturgeografi og teknologi).
Glimrende sted
Blev mødt af en guide, der fortalte kort hvordan det var indrettet. Super god start.
Vi brugte lidt over to timer der.
Havde børn med på 8 og 5 og de syntes det var et rigtigt godt besøg.
Vil klart anbefale det til andre.
Fin oplevelse, ikke overrendt :-)
Dette sted er der Gratis entre :-)
Fin rundtur i hvordan vi mennesker behandler jorden, og lidt underholding, stedet er ikke stort, men fin underholding hvis man blot skal have 1 - 2 timer til at gå, på samme tid blive informeret :-)
Stjerner er givet af 2 piger på 8 og 12.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。