Fantastisk service til en god pris
Vi har en fast aftale med Olsenâs Vinduespolering hver 8. uge til en fantastisk pris! Deres medarbejdere er desuden utrolig imÞdekommende og fleksible. Vi kan kun anbefale dem og deres service!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Det er altså bare en fornÞjelse, at blive forstyrret i sit arbejde af to friske, unge mÊnd der er igang med at pudse mine vinduer. Det er ikke fordi jeg holder Þje med dem, men jeg skulle altså lige se hvordan de takler en altan - og det var altså også en oplevelse, at se en stige blive hejst op og så svinger de ellers benet over. Heldigvis smilede de venligt - og lignede ikke indbrudstyve, så de må godt bestige vores altan. :-)
Mine vinduer var nok ret beskidte her fÞrste gang, men de ser bare så flotte ud nu.
Jeg vil gerne anbefale Olsenpuds til alle, de holder hvad de lover og kommer inden for den aftalte tid - nu glÊder jeg mig til at få pudset ruder igen om et par måneder.
Lasse som jeg talte med for at bestille, var også rigtig hjÊlpsom og meget professionel på en sjov og hyggelig måde.
Alt i alt 6/6 remoulade klatter til Olsenpuds.
Kan kun anbefales. Pris, tid - alt er som aftalt og forventet. Godt arbejde.
Lasse er den mest fantastiske vinduespudser man kunne tÊnke sig, altid i super godt humÞr og hans arbejde er altid udfÞrt til perfektion. Han er ogsÃ¥ yderst behjÊlpelig hvis man lige akut skal bruge en vinduespolering i forbindelse med et flyttesyn eller hvis man har brug for at fÃ¥ taget vinduerne indendÞrs! Er hamrende Êrgelig over ikke at kunne tage Lasse med til Aalborg. Ãv. Men derfor skal han have en kÊmpe ros her alligevel.
Nu har jeg ikke kendt Lasse i så lang til men men mÞder sjÊlendt en der går så meget op i sit fag og samtidig er super stolt af sit fag.
Så hvis man vil have en god oplevelse men en dygtig vinduespudser så kan jeg kun anbefale Olsenpuds